Home Scoor tot bijna vier keer de inleg bij Klassieker Real Madrid – FC Barcelona

Scoor tot bijna vier keer de inleg bij Klassieker Real Madrid – FC Barcelona

In de Spaanse competitie staat dit weekend de klassieker tussen Real Madrid en FC Barcelona op het programma. De twee aartsrivalen treffen elkaar in speelronde 32 van de Spaanse competitie. De Madridlenen zijn daarin de koploper en Barça staat tweede. De titelrace is niet echt spannend meer, want de Madridlenen hebben een flinke voorsprong. De Klassieker is wel vaker onvoorspelbaar gebleken en dat maakt dit duel via Wedden op Voetbal nou zo leuk om te voorspellen. Scoor tot bijna vier keer de inleg bij de Spaanse El Clasico via Nederlandse bookmakers!

Carlo Ancelotti (trainer Real Madrid): “We gaan vol vertrouwen wedstrijd FC Barcelona in”

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti blikt vooruit naar El Clasico en waarschuwt FC Barcelona voor zijn team. “We zijn erg gevaarlijk, omdat er mobiliteit aan de bovenkant is, er zijn geen vaste posities en dat staat de tegenstander niet toe om de markeringen te repareren. Maar het is ook heel moeilijk om de wedstrijd tegen Barcelona te controleren. We gaan vol vertrouwen de thuiswedstrijd in, maar FC Barcelona heeft altijd een sterk team”, zegt trainer Ancelotti.

Xavi Hernández (FC Barcelona): “Wij zijn extra gemotiveerd tegen Real Madrid”

Voor FC Barcelona-trainer Xavi Hernández wordt het treffen met Real Madrid een belangrijke wedstrijd voor zijn team. “Ik heb vertrouwen in een overwinning door onze manier van spelen, onze methodologie en onze manier van de strijd aangaan met Real Madrid. We deden het vorig jaar goed tegen Real Madrid in de Clásico. Ook al verloren we, we bleven lang in de wedstrijd en dat is waar het spel naartoe moet. Domineren en meer de bal van ze afpakken. Ons DNA meer dan ooit laten zien. We zijn extra gemotiveerd en het is tijd om ons goede spel te laten zien”, besluit trainer Hernández.

Head 2 Head

De Spaanse Klassieker wordt als sinds 1902 gespeeld. In totaal speelden de ploegen 294 keer tegen elkaar. De meeste officiële klassiekers werden gewonnen door de Madridlenen. Topscoorder in de Spaanse El Clasico is FC Barcelona-speler Lionel Messi. De Argentijn maakte in totaal 26 goals in de klassieker. Op 14 januari dit jaar vond voor de laatste keer de Spaanse klassieker plaats. Toen werd de Supercup gespeeld en won de ploeg in Madrid de beker door met 4-1 te winnen van de Catalanen. In La Liga troffen de teams elkaar op 28 oktober vorig jaar voor de laatste keer. Op die dag kwam Los Blancos zegevieren met 1-2 in Barcelona. Vorig seizoen won Real Madrid met 3-1 in eigen Santiago Bernabéu.

Odds Real Madrid – FC Barcelona

De wedstrijd tussen Real Madrid en FC Barcelona wordt als de grootse voetbalklassiekers van de wereld gezien en is dus ook bij veel voetbalgokkers populair om op te wedden. De Nederlandse bookmakers spelen daar goed op in en noteren torenhoge odds in de pre-fase van El Clasico. De hoogste odds worden uitgekeerd bij een gelijkspel. Als Real Madrid en FC Barcelona de punten met elkaar delen, dan keren de bookmakers tot 3.93 keer het speelbedrag uit.

Bij een zege van FC Barcelona wordt een gelijkwaardige beloning uitbetaald. De wedkantoren hebben de pre-odds bij winst van de Catalaanse ploeg waar De Jong voor speelt op maximaal 3.91 keer het speelbedrag staan.

Wint Real Madrid van haar aartsrivaal in de hoofdstad van Spanje? Dan kan er via het 1×2 spelsysteem tot wel 1.89 keer de inleg gewonnen worden en dat is een hoge beloning voor de koploper van La Liga.

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal kan iedereen, maar succesvol wedden op voetbalwedstrijden vraagt om wat geluk of een goede voorbereiding. Via Wedden op Voetbal speel je mee via de betrouwbaarste bookmakers van Nederland.

Een weddenschap op de Spaanse La Liga Klassieker Real Madrid – FC Barcelona dient voor zondag 21 april gemaakt te zijn. Op die dag zal de wedstrijd om 21:00 uur beginnen in het Santiago Bernabéu Stadion te Madrid. Live wedden op Los Blancos – Barça kan vanaf het moment van de aftrap.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.