Home Scoor de pre-odds bij de Eredivisie kraker Ajax – FC Twente

Scoor de pre-odds bij de Eredivisie kraker Ajax – FC Twente

Eén van de laatste wedstrijden van speelronde dertig in de Eredivisie is de kraker tussen Ajax Amsterdam – FC Twente. De twee teams hebben dit seizoen nog hele andere doelen voor ogen. Zo wil Ajax op de vijfde plaats zien te komen en strijdt FC Twente voor Champions League voetbal. De twee teams treffen elkaar in de Johan Cruijff Arena. Scoor de hoogste pre-odds bij de Eredivisie kraker Ajax – FC Twente via Wedden op Voetbal!

John van ’t Schip (trainer Ajax): “Dreun bij Feyenoord verwerken tegen FC Twente”

Ajax werd afgelopen weekend verslagen door rivaal Feyenoord. De 6-0 zege van de Rotterdammers in De Kuip kwam hard aan bij trainer John van ’t Schip en zijn team. Tegen FC Twente moet alles beter vindt de coach. “We zijn bij Feyenoord echt aan alle kanten afgetroefd. Op fysiek en mentaal vlak en ook wat betreft intensiteit. Deze dreun moeten we verwerken. Dat is niet makkelijk, maar we willen vijfde worden. Dat moeten we wel laten zien als we volgende week thuis tegen FC Twente spelen”, zegt trainer Van ’t Schip.

Joseph Oosting (trainer FC Twente): “Onze ambitie is UEFA Champions League”

FC Twente trainer Joseph Oosting maakt zich wil met zijn ploeg de kwalificaties van de Champions League te halen en dus wil de trainer van FC Twente geen punt missen. “We doen het goed en hebben de lijn van vorig seizoen door kunnen zetten. Maar de wedstrijd Ajax-uit is voor ons enorm belangrijk. Ajax is een mooie club. Wij zijn bezig met de Champions League. Dat is onze ambitie en daar moet nu alles voor wijken”, besluit trainer Oosting.

Head 2 Head

De Ajacieden en Tukkers hebben dit seizoen al een duel tegen elkaar gespeeld. Die werd gespeeld op 17 september. De wedstrijd in de Grolsch Veste werd met 3-1 gewonnen door FC Twente. De laatste keer dat de Enschedeërs op bezoek waren in de Johan Cruijff Arena was op 14 januari 2023. De teams waren toen aan elkaar gewaagd en deelden de punten bij een gelijkspel: 0-0. Vier jaar geleden kwamen de Enschedeërs voor de laatste keer winnen in Amsterdam. Het werd dat jaar 1-2 voor de Tukkers in de Amsterdam Arena.

Odds Ajax Amsterdam – FC Twente

Wie op zoek is naar de hoogste quoteringen bij de wedstrijd Ajax – FC Twente, vindt deze bij een gelijkspel. Als de twee ploegen aan elkaar gewaagd zijn in de Johan Cruijff Arena dan kunnen voetbalgokkers tot 3.55 keer het speelbedrag scoren met een correcte voorspelling op een puntendeling tussen de Ajacieden en Tukkers.

Bij een overwinning van Ajax Amsterdam lopen in het 1×2 spelsysteem de beloningen op tot maximaal 2.62 keer de inleg. Dat is ruim twee en een half keer het speelbedrag dat door voetbalgokkers gestort kan worden bij de bookmakers.

Winnen de gasten uit Enschede hun duel in Amsterdam? Dan kan er met een correcte weddenschap bij de bookmakers tot 2.54 keer de inleg gewonnen worden. Vergelijk de meest actuele odds via de bookmakerspagina op Wedden op Voetbal en vul je voorspellingen op het juiste moment in om de hoogste beloningen te kunnen scoren.

Wedden op Voetbal

Wereldwijd wordt er elke dag wel gevoetbald. De sport is razend populair onder voetbalgokkers. Wedden op Voetbal biedt de mogelijkheid om veilig te kunnen wedden op voetbalwedstrijden. Op de website vind je alleen de betrouwbaarste bookmakers van ons land en wordt wedden op voetbal een stuk verantwoorder. Om de winstkansen te verhogen is een goede voorbereiding van groot belang. Zet dan ook alleen in als je honderd procent achter je weddenschap staat.

Direct wedden op Ajax – FC Twente? Bezoek de bookmakers op Wedden op Voetbal voordat de Eredivisie wedstrijd Ajax Amsterdam – FC Twente begint. In de Johan Cruijff Arena wordt gespeeld op zondag 14 april om 16:45 uur afgetrapt en dan kan er alleen nog live gewed worden op Ajax Amsterdam – FC Twente bij de bookmakers op Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.