Home Scoor de perfecte bookmakersdeal bij Ajax Amsterdam – Aston Villa

Scoor de perfecte bookmakersdeal bij Ajax Amsterdam – Aston Villa

In de Johan Cruijff Arena wordt aanstaande donderdag de achtste finale van de Europe Conference League gespeeld. Ajax Amsterdam en Aston Villa staan dan loodrecht tegenover elkaar in deze heenwedstrijd. Volgens de bookmakers is Ajax de underdog, maar dat hebben de Ajacieden donderdagavond zelf in de hand. Scoor de perfecte bookmakersdeal bij Ajax Amsterdam – Aston Villa via Wedden op Voetbal.nl!

John van ’t Schip (trainer Ajax): “Wedstrijd Aston Villa wordt zwaar”

Volgens Ajax Amsterdam trainer John van ’t Schip krijgt zijn team het aanstaande donderdag tegen Aston Villa zwaar te verduren. “Aston Villa is de sterkste club die we konden treffen. Het wordt een zware dobber tegen Aston Villa. Zij waren in de poulefase de sterkste in de groep. Ze spelen in de Premier League voor Champions League-voetbal. Met Emery hebben ze een ervaren coach. Die weet wat het inhoudt om in Europa cups te winnen. Het wordt een hele zware wedstrijd”, verklaart de trainer van de Ajacieden.

Unai Emery (trainer Aston Villa): “Ajax hanteert min of meer zelfde speelstijl dan AZ Alkmaar”

Aston Villa-trainer Unai Emery is klaar voor de wedstrijd tegen Ajax in Amsterdam. “We hebben zin om weer in Europa te gaan spelen. We gaan het opnemen tegen Ajax, een historische en een zeer succesvolle club. Ik denk dat we het leuk vinden om daar en hier op Villa Park een goede sfeer te creëren met onze supporters en ons spelletje te spelen in de Conference League. Ajax doet het weer erg goed in de competitie. We speelden eerder tegen AZ en het is min of meer dezelfde reis die we moeten afleggen. En ze hanteren min of meer dezelfde stijl, omdat Nederlandse teams een soortgelijke opvatting hebben over voetbal. Maar we concentreren ons eerst op de heenwedstrijd in Amsterdam”, besluit trainer Emery.

Head 2 Head

Het Engelse Aston Villa en Ajax Amsterdam hebben eenmaal eerder tegen elkaar gespeeld in een Europees toernooi. Die ontmoeting vond plaats in de groepsfase van de Europa League in 2008. Toen won de Engelse ploeg met 2-1 van de Ajacieden in het Villa Park te Birmingham. De teams speelden destijds maar eenmaal tegen elkaar in de groepsfase en voor Ajax was dit dus een uitwedstrijd. De Belgische verdediger Thomas Vermaelen scoorde voor de Ajacieden, maar dat was niet genoeg om te winnen van de Engelse club.

Odds

De pre-odds bij het duel van Ajax in Amsterdam tegen Aston Villa zijn het hoogst ingeschaald bij een thuiszege van de Ajacieden. Wint de ploeg van trainer Van ’t Schip van hun gasten uit Birmingham, dan keren de Nederlandse bookmakers tot 4.67 keer het speelbedrag uit dat werd gestort op winst van Ajax.

Bij een gelijkspel lopen de beloningen ook lekker hoog op. De bookmakers hebben de odds op maximaal 4.20 keer het speelbedrag ingedeeld bij een gelijkspel in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam.

Verliest Ajax thuis van de Engelse ploeg, dan moeten de Ajacieden in de return nog flink aan de bak, maar kunnen voetbalgokkers bij een zege van Aston Villa tot 1.63 keer het speelbedrag scoren. Check de meeste actuele odds in het 1×2 spelsysteem via de bookmakerspagina op Wedden op Voetbal.

Datum en tijdstip Ajax Amsterdam – Aston Villa

De Europe Conference League wedstrijd Ajax Amsterdam – Aston Villa wordt gespeeld op donderdag 7 maart. De achtste finale begint om 18:45 uur en wordt gehouden in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Bijten de Ajacieden van zich af en winnen zij de heenwedstrijd in deze achtste finale van de Premier League ploeg uit Birmingham. Of is Aston Villa een maatje te groot voor de ploeg van trainer Van ’t Schip?

Voorspel de wedstrijd van Ajax tegen Aston Villa via betrouwbare Nederlandse bookmakers op Wedden op Voetbal.  Vergelijk, zet in en win de beste deals!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.