Home Scoor de odds bij de Champions League finale Borussia Dortmund – Real Madrid

Scoor de odds bij de Champions League finale Borussia Dortmund – Real Madrid

Borussia Dortmund en Real Madrid spelen aanstaande zaterdag de finale van de UEFA Champions League. De finale wordt gehouden op neutraal terrein op Wembley in Londen. De Duitse ploeg won de Champions League eenmaal eerder. Real Madrid wist de beker met de grote oren al veertien keer eerder te veroveren. Welke ploeg gaat aanstaande zaterdag met de beker naar huis? Vergelijk de beste bookmakers van ons land met elkaar via Wedden op Voetbal en scoor de odds bij de Champions League finale Borussia Dortmund – Real Madrid!

Edin Terzic (trainer Borussia Dortmund): “Tegen Real Madrid geschiedenis schrijven”

Borussia Dortmund-trainer Edin Terzic weet dat er een loodzware finale tegen Real Madrid aan zit te komen, maar hoopt te kunnen genieten van de eindstrijd. “We weten dat ons een enorm lastige opdracht te wachten staat. Real Madrid is het team dat de Champions League al veertien keer heeft gewonnen. Maar we weten dat we de weg naar deze UEFA Champions League finale helemaal zelf verdiend hebben. Wij respecteren het feit dat er nu een sterk team met veel ervaring op ons wacht. Maar we weten ook dat alles mogelijk is in een wedstrijd als deze. En dit is onze kans om geschiedenis te schrijven”, aldus Terzic.

Carlo Ancelotti (trainer Real Madrid): “Veel vertrouwen in de afloop van deze Champions League finale tegen Dortmund”

Ook Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti weet uit ervaring dat in een Champions League finale staan niet zomaar iets is en respecteert de tegenstander. “Borussia Dortmund verdient het om hier te zijn, net zoals Real Madrid dat doet. Ze vormen een solide, compact team met een aantal briljante individuen. Maar wij hebben met onze collectieve houding, de focus, discipline en de manier waarop we als team samenwerken in goede en slechte tijden. Dat zijn ook sterke wapens. Dankzij deze kwaliteiten heb ik veel vertrouwen in de afloop van deze Champions League finale tegen Dortmund”, besluit de coach van de Spaanse ploeg.

Head 2 Head Borussia Dortmund – Real Madrid

In 2017 ontmoetten de twee Champions League finalisten van dit seizoen elkaar voor de laatste keer. Ook toen speelden de ploegen in de Champions League, maar kwamen elkaar al tegen in de groepsfase van het toernooi. De heenwedstrijd vond in Dortmund plaats waar Real Madrid won met 1-3. De Madridlenen zegevierden vervolgens ook in Madrid met 3-2 van Die Borussen, maar werden niet eerste in de poule. Het Engelse Tottenham Hotspur haalde de meeste punten binnen. Real Madrid werd tweede en Borussia Dortmund was de nummer drie in Groep H. In het Champions League seizoen van een seizoen eerder troffen de ploegen elkaar ook in de groepsfase. In zowel de heenwedstrijd als terugwedstrijd deelden de teams de punten. In beide wedstrijden werd het een gelijkspel (2-2).

Odds Borussia Dortmund – Real Madrid

De Nederlandse bookmakers  schroeven de odds het hoogst op bij winst van Borussia Dortmund. Als de Duitse ploeg waar Donyell Malen en Ian Maatsen voor uit komen wint, dan kunnen voetbalgokkers maximaal 5.02 keer het speelbedrag scoren. Dat is een torenhoge beloning bij winst van een Champions League finalist!

Zijn de teams aan elkaar gewaagd op Wembley, dan volgt er extra tijd en mogelijk zelfs strafschoppen, maar krijgen voetbalgokkers die hebben ingezet op een gelijkspel in het 1×2 spelsysteem tot 4.16 keer hun speelbedrag uitgekeerd. Wint Real Madrid voor de vijftiende keer in haar clubbestaan de finale van de Champions League? Bij de bookmakers staan de pre-odds op maximaal 1.67 keer het speelbedrag ingedeeld als de Spaanse topclub Wembley met de Champions League beker verlaat. Check ook de quoteringen in de overige speltypen en maak de winnende (combi)deal!

Wedden op Champions League finale

Wil je ook wedden op de Champions League finale, maar weet je niet precies hoe dit werkt? Ontdek dan eerst welk speltype je het meest aanstaat en lees de voorwaarden van de bookmakers goed door. Om succesvol te kunnen wedden op voetbal is een goede voorbereiding van groot belang, maar er is ook wat geluk nodig. Liever live wedden op Borussia Dortmund – Real Madrid? Bezoek de bookmakers als de finale begint en vind hoge live betting odds.

De finale van de UEFA Champions League Borussia Dortmund – Real Madrid wordt gespeeld op zaterdag 1 juni om 21:00 uur op het Wembley Stadion te Londen. Winnen Malen en Maatsen met Die Borussen de beker met de grote oren of gaat de trofee voor de vijftiende keer mee naar Madrid? Zet je voorspelling in via Wedden op Voetbal en speel mee voor hoge odds en maak de mooiste deals!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.