Home Scoor de odds bij AZ Alkmaar – sc Heerenveen

Scoor de odds bij AZ Alkmaar – sc Heerenveen

Dit weekend herstart de Nederlandse Eredivisie op zaterdag 21 oktober. Het is de negende speelronde van de competitie en in Alkmaar wacht AZ op sc Heerenveen. In het AFAS Stadion is sinds 2019 niet meer verloren van de Friese ploeg. Wat gaat het aanstaande zaterdag worden in de kaasstad van Noord-Holland? Vergelijk de beste bookmakers met elkaar op Wedden op Voetbal en scoor de odds bij AZ Alkmaar – sc Heerenveen!

Pascal Jansen: “Wedstrijd sc Heerenveen weer een kans op drie punten”

AZ-trainer Pascal Jansen blikt vooruit naar de ontmoeting met de ploeg uit Friesland. “Elke volgende wedstrijd die we spelen is een volgende kans om onszelf te tonen en punten te pakken. Dat zal aanstaande zaterdag tegen sc Heerenveen ook weer het geval zijn. We zullen in de aanloop naar dit competitieduel goed moeten kijken hoe zij voor de dag komen in Alkmaar en daar zullen wij goed op moeten reageren”, zegt trainer Jansen

Kees van Wonderen: “We gaan niet veel kansen krijgen tegen AZ”

Sc Heerenveen-trainer Kees van Wonderen voorspelt een zware wedstrijd in Alkmaar. “We gaan echt getest worden tegen AZ. We zullen dus op ons allerbest moeten zijn om daar een goed resultaat te kunnen halen. Het wordt een heel andere wedstrijd als tegen NEC, de laatste wedstrijd voor de interlandbreak. We gaan in Alkmaar niet zoveel kansen krijgen”, verwacht trainer Van Wonderen.

Head 2 Head

Van de laatste vijf wedstrijden tussen AZ en sc Heerenveen in Alkmaar won de club in Noord-Holland er drie, werd het eenmaal een gelijkspel en wist sc Heerenveen ook eenmaal tot winst te komen. De Friese ploeg won in 2019. Het werd toen zelfs zesmaal gescoord. Twee doelpunten kwamen van AZ en de overige vier van Heerenveen (2-4). De laatste ontmoeting in het AFAS Stadion dateert van 1 april dit jaar. De teams kwamen die dag niet verder dan een gelijkspel (1-1) waardoor de punten gedeeld werden.

Odds AZ Alkmaar – sc Heerenveen

In het traditionele 1×2 spelsysteem kunnen voetbalgokkers al een flinke beloning scoren als zij de wedstrijd AZ – sc Heerenveen correct voorspellen. De hoogste odds worden gehanteerd als sc Heerenveen in Alkmaar drie punten pakt. De maximale pre-wedstrijd quotering staat momenteel op 10.00 het speelbedrag.

Bij een gelijkspel worden de punten gedeeld, maar staan de odds bij de meeste gokwebsite er nog goed op. Winnende deals in het 1×2 wedsysteem bij een gelijkspel zijn nog altijd goed voor een maximale bookmakersbonus van 5.60 keer het gekozen inlegbedrag.

Weet AZ de drie punten tegen sc Heerenveen in eigen huis te behouden? Dan lopen de winstbonussen op naar een maximum van 1.35 keer de wedwaarde die is gestort bij één van de bookmakers op Wedden op Voetbal.

Datum en tijdstip AZ Alkmaar – sc Heerenveen

Meespelen door een weddenschap te plaatsen op AZ – sc Heerenveen maakt het volgen van deze competitiewedstrijd een stuk spannender. Wedden op Voetbal helpt voetbalgokkers graag bij het maken van een winnende weddenschap. Door te spelen via bookmakers met de nodige licenties om in ons land weddenschappen te mogen aanbieden wed je bewuster en verantwoorder mee op voetbalwedstrijden.

Klaar om een weddenschap te plaatsen? Ga dan naar onze vergelijkingspagina en vergelijk de pre-odds en de diverse spelopties met elkaar. Meer weten over de legale wedkantoren in Nederland? Lees onze reviews en achtergrondartikelen. Inzetten op AZ – sc Heerenveen via de pre-odds kan totdat de wedstrijd begint. Deze zal op zaterdag 21 oktober plaatsvinden. Beide ploegen trappen af om 21:00 uur. Is het duel al begonnen? Speel dan live mee! De bookmakers op Wedden op Voetbal zijn dan overgeschakeld naar de beste live betting deals!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.