Home Scoor de hoogste bookmakersdeals bij Feyenoord – Vitesse

Scoor de hoogste bookmakersdeals bij Feyenoord – Vitesse

Feyenoord Rotterdam maakt zich op voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse Arnhem. De regerend landskampioen verloor de laatste twee ontmoetingen in De Kuip van de Arnhemse formatie dus heeft het lang niet altijd gemakkelijk tegen Vitesse. Wat wordt het aanstaande zaterdag in Rotterdam-Zuid? Vergelijk, zet in en scoor de hoogste bookmakersdeals bij Feyenoord – Vitesse via Wedden op Voetbal!

Arne Slot: “We winnen graag van Vitesse”

Feyenoord-trainer Arne Slot is klaar voor de wedstrijd tegen Vitesse. “We willen graag weer eens winnen van Vitesse, dat mag duidelijk zijn. Tegen PEC Zwolle hebben we een degelijke zege behaald. Maar het ging niet helemaal zoals ik ons graag zie spelen. Ik hoop dat we tegen Vitesse een hoger tempo aan de bal en zonder bal zullen spelen. We hebben voldoende rust gehad, dus fysiek moet het geen probleem zijn om tegen Vitesse de bal sneller van voet tot voet te krijgen”, zegt trainer Slot.

Phillip Cocu: “Feyenoord-uit is een test voor ons”

Vitesse-trainer Phillip Cocu ziet de uitwedstrijd bij Feyenoord als een test voor zijn team. “Feyenoord wordt voor ons een belangrijke test, zo direct na de interlandbreak. De eerste krachtmeting met de kampioen van vorig jaar is voor ons een belangrijk. Want we hebben voor de pauze vertrouwen getankt door goed voetbal te spelen en dat vertrouwen is niet weg na een ongelukkige wedstrijd bij Excelsior Rotterdam niet weg. Dus we gaan volle goed moed richting Feyenoord uit”, besluit trainer Cocu.

Head 2 Head

Feyenoord en Vitesse troffen elkaar in de afgelopen jaren telkens weer in de Nederlandse Eredivisie. Afgelopen seizoen pakte Feyenoord in Arnhem drie punten door met 2-5 te winnen in de Gelredome. In Rotterdam-Zuid wist de ploeg van trainer Slot dit niet over te doen. Vitesse won die wedstrijd met 0-1.

Een seizoen eerder wist de Arnhemse formatie zelfs tweemaal te zegevieren van Feyenoord. Vitesse won in De Kuip met 0-1 van de Rotterdamse ploeg en wist ook in Gelredome de punten te veroveren. Met 2-1 wonnen de Arnhemmers voor eigen publiek van Feyenoord. Vitesse is in de laatste wedstrijden dus duidelijk geen gemakkelijke tegenstander gebleken voor de Rotterdamse formatie.

Odds Feyenoord – Vitesse

En dan de quoteringen voor de wedstrijd Feyenoord – Vitesse in De Kuip. In het 1×2 spelsysteem staan de pre-odds bij een zege van Vitesse het hoogst ingedeeld. Mocht Vitesse met drie punten terug naar Arnhem reizen, dan keren de Nederlandse bookmakers op tot maximaal 13.00 keer de inleg uit.

Gaan de teams de punten met elkaar delen in De Kuip, dan keren de top-sportsbooks tot wel 8.00 keer het speelbedrag uit. Ook dat is een torenhoge beloning van de online gokwebsites.

Wint Feyenoord sinds 2018 voor eigen publiek van Vitesse? Dan schrijven zij weer drie punten bij en kunnen punters dus mooie odds scoren. De betere bookmakers belonen tot 1.17 keer het speelbedrag als de Rotterdamse club wint.

Datum en tijdstip Feyenoord – Vitesse

Wedden op Feyenoord – Vitesse bij de bookmakers op Wedden op Voetbal? Doe dit dan voor zaterdag 21 oktober 21:00 uur want dan begint de wedstrijd in De Kuip. De bookmakers schakelen op dat tijdstip over naar live betting deals die ook gunstig kunnen uitpakken bij voetbalgokkers die een correcte voorspelling weten te plaatsen.

Speel bewust en verantwoord mee door in te zetten bij betrouwbare bookmakers. Nog niet eerder een voorspelling gedaan op een voetbalwedstrijd? Vind alle informatie die je nodig hebt op de beginnerspagina van Wedden op Voetbal of vergelijk direct de bookmakers odds met elkaar en speel mee!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.