Home Scoor de bookmakers deal bij Ajax – Olympique Marseille in Europa League

Scoor de bookmakers deal bij Ajax – Olympique Marseille in Europa League

Aanstaande donderdag staat voor Ajax Amsterdam de eerste echte klus in de UEFA Europa League op het programma. De Amsterdammers nemen het op tegen Olympique Marseille. De Franse ploeg komt naar de Johan Cruijff Arena en Ajax wil direct een goede indruk maken in Groep B van dit Europese toernooi. Scoor de hoogst mogelijke bookmakers deal bij Ajax – Olympique Marseille in de Europa League via Wedden op Voetbal!

Maurice Steijn: “Olympique Marseille is een sterke ploeg”

Ajax-trainer Maurice Steijn heeft zijn team nog niet zoals de coach het graag wil zien, maar donderdag komt Olympique Marseille wel naar Amsterdam voor het eerste groepsduel tegen de Ajacieden. “Ik hou wel van uitdagingen. We gaan vol overgave de strijd aan met Olympique Marseille. Dat is traditioneel gewoon een sterke ploeg. De wedstrijd tegen Olympique is een mooie kans voor ons om de rug te rechten na de tegenvallende resultaten”, vertelt trainer Steijn.

Marseille Marcelino: “We moeten ons bewijzen tegen Ajax”

Olympique Marseille-trainer Marcelino is er klaar voor om de Ajacieden te gaan ontmoeten in Amsterdam. “Ik denk dat we altijd probeerden te winnen, van begin tot eind. Over de inspanningen van mijn spelers heb ik niets te klagen. Ze doen elke wedstrijd keihard hun best. Maar we zullen ongetwijfeld nog veel meer moeten doen om te bewijzen dat we goed genoeg zijn voor onze taak om aanstaande donderdag in de Europa League van Ajax te winnen”, verklaart trainer Marceloni.

Head 2 Head

Ajax Amsterdam speelde zeven jaar geleden voor de laatste keer tegen Olympique Marseille. In 2016 ontmoetten de voetbalclubs elkaar in een oefenduel ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploegen waren toen aan elkaar gewaagd en kwamen niet verder dan een gelijkspel: 2-2.

In 2009 speelde Ajax de achtste finale van de Europa League tegen Olympique. In Amsterdam wisten de Ajacieden een gelijkspel (2-2) uit het vuur te slepen nadat in Marseille was verloren 2-1. De Franse ploeg ging door en kon zich gaan opmaken voor de kwartfinales van het Europese toernooi.

Voorspellingen Ajax Amsterdam – Olympique Marseille

Wie een voorspelling wil plaatsen op de openingswedstrijd van Ajax in Groep B van de Europa League zit goed bij de sportbooks op Wedden op Voetbal. De quoteringen in het 1×2 spelsysteem stijgen tot ruim boven het dubbele van het speelbedrag. Check ook de pre-odds bij de groepsduels van Ajax tegen poulegenoten Brighton & Hove Albion en AEK Athene.

Wij lichten de pre-odds van de Nederlandse bookmakers bij de wedstrijd van Ajax tegen Olympique voor je uit. De sportsbooks keren de hoogste pre-odds uit bij een gelijkspel. Als de Ajacieden in de Johan Cruijff Arena even sterk zijn dan Olympique, dan keren de bookmakers tot 3.50 keer het speelbedrag uit.

Bij een overwinning van de Franse ploeg uit Marseille maakt Ajax geen goed begin aan de groepsfase, maar kunnen voetbalgokkers die op een zege van Olympique hebben ingezet tot maximaal 2.63 keer het speelbedrag teruggestort krijgen op hun bankaccount.

Gaat niet Olympique terug naar Marseille met een driepunter op zak, maar houdt Ajax de punten in eigen Arena? Dan keren de wedkantoren tot maximaal 2.60 keer het speelbedrag uit dat is ingezet op winst van de Amsterdamse club.

Datum en tijdstip Ajax Amsterdam – Olympique Marseille

Wedden op Ajax – Olympique Marseille? De eerste wedstrijd in Groep B van de UEFA Europa League van de Ajacieden staat gepland op donderdag 21 september. In de Johan Cruijff Arena zal om 21:00 uur de aftrap plaatsvinden. Meespelen kan totdat de wedstrijd begint. Daarna schakelen de bookmakers over naar live wedden. Welke speloptie er ook wordt gehanteerd, speel mee via de betrouwbare bookmakers op Wedden op Voetbal.

Nog nooit een weddenschap geplaatst bij één van deze bookmakers? Lees de beginnerspagina goed door en vind de juiste bookmaker, ontdek de veiligste manieren van storten en uitbetalingen en ontdek diverse, leuke speltypen.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.