Home Schakelt Nederland – Roemenië uit in achtste finale EURO 2024?

Schakelt Nederland – Roemenië uit in achtste finale EURO 2024?

Het Nederlands elftal speelt aanstaande dinsdag de achtste finale van het EK in Duitsland. De tegenstander van Oranje is Roemenië dat groepswinnaar werd van poule E. Nederland werd derde in de poule, maar mag zich in de achtste finale van het Europees toernooi alsnog bewijzen tegen de Roemenen. Schakelt het Nederlands elftal Roemenië uit in achtste finale EURO 2024? Bezoek de bookmakers op Wedden op Voetbal en speel mee!

Virgil van Dijk (aanvoerder Nederlands elftal): “We mogen Roemenië niet onderschatten”

Nederland verloor de laatste wedstrijd in de poulefase van Oostenrijk. Na die harde les tegen Oostenrijk wil Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk dat in de wedstrijd tegen Roemenië goedmaken. “We hebben daar als groep niet de juiste mentaliteit getoond. We moeten daarin allemaal onze eigen verantwoordelijkheid nemen. Ik voorop. Er is veel gepraat en er zijn harde woorden gevallen. We weten nu allemaal dat we tegen Roemenië niet kunnen verzaken, want straks zitten we weer thuis te mokken dat we het anders hadden moeten doen. We moeten nu als team het veld opgaan en strijden voor de overwinning. Als we dat doen, dan zijn we moeilijk te kloppen. Het zal echter wel een hele zware wedstrijd worden tegen een goed spelend Roemenië, dat we zeker niet mogen onderschatten”, stelt Van Dijk vast.

George Puscas (aanvaller Roemenië): “Nederland moet bang zijn voor ons”

De Roemeense aanvaller George Puscas maakte op dit EK al heel wat indruk. Puscas barst van het zelfvertrouwen en waarschuwt Oranje voor onderschatting. “We zullen klaar zijn om Nederland te verslaan, daar komen we voor. We zijn met iets historisch bezig voor Roemeense begrippen en laten we hopen dat we nu door kunnen zetten. Ik ben er dankbaar voor dat ik met mijn land tegen zulke tegenstanders kan vechten. We hebben er vertrouwen in dat we kunnen wedijveren met de Nederlanders”, besluit de Roemeen.

Head 2 Head

In het verleden verloor het Nederlands elftal slechts één keer van de Roemenen. Dat was tijdens de EK kwalificatie in 2007. Het werd toen 1-0 voor het Roemeense nationale elftal. In alle andere onderlinge duels won Oranje of speelde gelijk tegen de Roemenen.

Twaalf jaar geleden werd het op het EK 2012 2-0 voor Nederland. Tijdens de WK kwalificatiereeks voor het WK voetbal 2014 won het Nederlands elftal met 1-4 op bezoek bij het Roemeense team. In ons land versloeg Nederland de Roemeense bezoekers met 4-0. De laatste keer dat beide landen elkaar troffen was op 14 november 2017. Nederland won ook toen overtuigend. Die vriendschappelijke wedstrijd in de Arena Nationala te Boekarest eindigde toen in 0-3 voor Oranje.

Odds Roemenië – Nederland

Bij de online, Nederlandse bookmakers kunnen er torenhoge pre-odds gescoord worden als de Roemenen winnen van ons Oranje en het EK voor Nederland voorbij is. Een overwinning van Roemenië op Nederland levert dat in het 1×2 spelsysteem namelijk maar liefst 8,00 keer het speelbedrag op!

Weet Nederland zich te plaatsten voor de kwartfinales door van de Roemenen te winnen? Dan kunnen voetbalgokkers die speelden via het 1×2 spelsysteem ook mooie odds te scoren. De maximale pre-wedstrijd quotering voor een Nederlandse overwinning staan op momenteel 1,40 keer het ingelegde speelbedrag ingedeeld.

Als beide landen dinsdagavond na de reguliere speel- en blessuretijd geen afstand van elkaar hebben genomen, dan winnen Voetbalgokkers die op een gelijkspel hebben ingezet tot maximaal 4,50 keer het speelbedrag winnen bij de bookmakers op Wedden op Voetbal.

Wedden op Roemenië – Nederland

Wil je wedden op Roemenië – Nederland maar ben je er nog niet uit bij welk wedkantoor je de voorspelling wilt achterlaten? Vergelijk de bookmakers op Wedden op Voetbal en ontdek wat de wedkantoren jou te bieden hebben.

Het achtste finale Roemenië – Nederland wordt op dinsdag 2 juli gespeeld en begint om 18:00 uur in de Allianz Arena te München. Speel mee via betrouwbare bookmakers en win bij Roemenië – Nederland!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.