Home Rotterdamse Kuip decor voor Champions League duel Feyenoord – Celtic

Rotterdamse Kuip decor voor Champions League duel Feyenoord – Celtic

In de Rotterdamse Kuip opent Feyenoord dinsdagavond het UEFA Champions League seizoen. De thuiswedstrijd zal worden gespeeld tegen het Schotse Celtic. Begint Feyenoord voor eigen publiek met een zege of verrast Celtic met een stunt in De Kuip? Voorspel deze wedstrijd uit de eerste speelronde van de UEFA Champions League groepsfase en scoor de beste odds bij Feyenoord – Celtic via Wedden op Voetbal!

Arne Slot (trainer Feyenoord): “Celtic is lastig in te schatten voor mij” 

“Celtic vind ik een lastige ploeg in te schatten voor mij, omdat ik nog nooit tegen een Schotse club gespeeld heb. Natuurlijk weet ik wat het Schotse voetbal kenmerkt, maar we zullen moeten zien hoe dat tegen ons uit gaat pakken. Het is in elk geval geweldig dat we tegen een ploeg als Celtic met zo’n rijke historie en fanatieke aanhang mogen spelen. Het is sowieso een mooie Champions League loting geworden voor ons. Ik heb er echt zin in.”

Brendan Rodgers (trainer Celtic): ”Feyenoord is echte test voor ons”

“Mensen verwachten niet dat we zo goed zijn als we kunnen zijn. We gaan elke wedstrijd in met de mentaliteit om te vechten, om competitief en georganiseerd te zijn en om te spelen op het niveau dat we willen. Wij gaan zeker zonder angst bij de Kuip naar binnen. Bij deze game draait alles om niveaus en we gaan een paar stapjes hoger. Dat is een uitdaging. Alles gaat steeds een stukje sneller, teams zijn technisch heel sterk. De uitwedstijd bij Feyenoord is een echte test voor ons.”

Head to Head Feyenoord – Celtic

Het affiche Feyenoord – Celtic doet natuurlijk direct aan de finale van de Europacup 1969 – 1970 denken. De Rotterdammers wonnen toen als eerste Nederlandse club ooit de beker door Celtic in de extra tijd met 2-1 te verslaan. Mannen als Willem van Hanegem en Rinus Israel speelden toen bij Feyenoord Rotterdam.

In 2008 kwamen beide ploegen voor het laatst tegen elkaar in actie. Feyenoord verloor dat oefenduel met ruime cijfers. In de rust stond de ploeg uit de havenstad al met 0-3 achter. Na de thee kwam het nog terug tot 1-3, maar kon niet meer terugkomen in de wedstrijd.

Voorspellingen Feyenoord – Celtic

De  Nederlandse bookmakers keren de hoogste uitbetalingen uit als Celtic FC dinsdag van Feyenoord Rotterdam wint. Een zege van de Schotten in Rotterdam is goed voor een maximale bookmakersbonus van maar liefst 5,00 keer het ingelegde speelbedrag! Dit soort odds zien we bijna nooit in de Champions League.

Bij een gelijkspel blijven de odds hoog. Een puntendeling tussen Feyenoord en Celtic zorgt in het reguliere 1×2 spelsysteem voor een uitbetaling die kan oplopen tot maximaal x4,50 keer het inlegbedrag. Deze odds scoor je bij de beste Nederlandse Sportsbooks en zijn terug te vinden bij onder meer Circus.nl, Bet365, Unibet en Jack’s Sport.

Voetbalgokkers die meegaan met de online bookmakers verwachting dat Feyenoord hier gaat winnen, kunnen met deze voorspelling een maximale winstbonus scoren van x1,60 keer de inlegwaarde van de storting die is verricht bij plaatsing van de voorspelling via één van de Nederlandse bookmakerskantoren.

Datum en tijdstip

De wedstrijd Feyenoord – Celtic FC wordt op dinsdag 19 september gespeeld. Die avond beginnen beide clubs om 21:00 uur aan hun UEFA Champions League seizoen 2023  – 2024.

Voorspellingen volgens de pre-wedstrijd quoteringen zullen tot vlak voor de aftrap nog in behandeling genomen worden. Er moet echter wel voldoende tijd zijn om de weddenschap te verwerken. Vergelijk de odds op Wedden op Voetbal, het startpunt voor het Wedden op Voetbalwedstrijden in de UEFA Champions League!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.