Home Redt RKC Waalwijk zich uit gevarenzone tegen FC Utrecht?

Redt RKC Waalwijk zich uit gevarenzone tegen FC Utrecht?

In de Eredivisie speelt RKC Waalwijk aanstaande zondag thuis tegen FC Utrecht. De Brabanders staan zestiende en hebben de punten hard nodig om geen nacompetitie te hoeven spelen. FC Utrecht wil geen punt missen om de kans op Europees voetbal te laten lopen. Redt RKC Waalwijk zich uit gevarenzone tegen FC Utrecht? Of komen de Domstedelingen winnen? Vergelijk de bookmakers odds via Wedden op Voetbal en speel mee!

Henk Fraser (trainer RKC Waalwijk): “Wij moeten onze wedstrijden winnen”

RKC-trainer Henk Fraser blikt vooruit naar het duel tegen FC Utrecht. “We zagen FC Utrecht flink omhoog komen dit seizoen. Dat is niet voor niets. Het wordt dus geen gemakkelijke wedstrijd voor ons. FC Utrecht is een goede tegenstander en als je kijkt naar de kansen die ze hebben gehad, kunnen wij hun niet onderschatten. Maar ook nu zeg ik weer dat wij wel de mindset moeten hebben dat wij deze wedstrijden moeten winnen. Dat is een bepaalde druk”, aldus fraser.

Ron Jans (trainer FC Utrecht): “RKC Waalwijk heeft belang bij een overwinning”

FC Utrecht-trainer Ron Jans wil niets laten liggen bij RKC Waalwijk. “Als je kijkt naar de uitslagen dan zijn het meestal ook niet zo’n grote uitslagen. Het belangrijkste is wat je kunt verwachten in het komende duel en van onze spelers, maar ik hoop dat we de lijn kunnen doorzetten. Zo gemakkelijk zal het ook niet gaan. Ook RKC heeft belang bij een overwinning. We zullen vol aan de bak moeten tegen RKC Waalwijk”, besluit Jans.

Head 2 Head

In de Galgenwaard speelden FC Utrecht en RKC Waalwijk dit seizoen op 16 december tegen elkaar. Toen werd de wedstrijd in Utreg een gelijkspel (1-1). Ook speelden de ploegen dit seizoen in de TOTO KNVB beker tegen elkaar. Ook die wedstrijd werd in de Domstad gehouden en FC Utrecht zegevierde in de 32ste finale met 3-2 van RKC. De laatste keer dat de twee ploegen in Waalwijk tegen elkaar speelden, dateert op 6 augustus 2022. Op die dag kwam er ook geen winnaar van het veld en werd het 2-2 in het Mandemakers Stadion te Waalwijk.

Odds RKC Waalwijk – FC Utrecht

De bookmakers hebben hun handen vol aan de voorspellingen die binnenkomen op Eredivisie voetbal. Bij de wedstrijd in Waalwijk staan mooie beloningen te wachten. Mochten de teams op een gelijkspel uitkomen, dan keren de wedkantoren tot 3.65 keer het speelbedrag uit.

Bij een overwinning van RKC Waalwijk staan de odds er iets hoger op dan bij een zege van FC Utrecht. Wint Fraser met zijn team voor eigen publiek, dan kan er tot 3.03 keer het speelbedrag gewonnen worden door voetbalgokkers die speelden op winst van RKC.

Wint FC Utrecht volgens jou in het Mandemakers Stadion? Dan is een weddenschap op een zege van de Domstedelingen zeker de moeite waard. De bookmakers keren tot 2.20 keer het speelbedrag uit als de Domstedelingen komen winnen in Waalwijk.

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal streeft ernaar dat iedere voetbalgokker veilig en bewust kan wedden op Eredivisievoetbal. De bookmakers op deze website zijn dan ook betrouwbaar en mogen in ons land sportweddenschappen aanbieden.

Wedden op de wedstrijd RKC Waalwijk – FC Utrecht kan tot zondag 28 april totdat de wedstrijd 14:30 uur in het Mandemakers Stadion te Waalwijk begint. Vanaf de aftrap is live wedden nog mogelijk. Ook de live bettingdeals bij dit duel zullen door de bookmakers hoog ingeschaald worden. Speel mee via Wedden op Voetbal en scoor de beste deals!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.