Home PSV torenhoog favoriet in vrijdagavond Eredivisieduel PSV – Heracles

PSV torenhoog favoriet in vrijdagavond Eredivisieduel PSV – Heracles

Als er vrijdag 16 februari wordt afgetrapt in het Philips Stadion voor het Eredivisie duel PSV – Heracles is de thuisploeg volgens de online bookmakers favoriet om dat duel te winnen. Deze torenhoge favorietenrol zien we terug in de odds, maar zeggen natuurlijk niks over uitkomst. Winst van Heracles levert echter wel ontzettend hoge winstbonussen op. Op wie zet jij je geld bij PSV – Heracles? Vergelijk, voorspel en win via Wedden op Voetbal.nl!

Peter Bosz (trainer PSV): “Verbeteringen terugzien bij duel tegen Heracles”

“Er zijn wel wat dingen die verbeterd moeten worden voordat we vrijdag tegen Heracles aantreden. De eerste helft tegen Volendam was niet goed, maar aan de andere kant als je de tegenstander veel laat lopen, profiteer je daar vaak in de tweede helft van. Het zit hem vaak in kleine dingen. Zo heb ik aangegeven dat Bakayoko vooral veel in de bal speelde en niet genoeg diep ging. Zo waren er meer dingen die we in de tweede helft beter gedaan hebben. Dat wil ik ook vrijdag tegen Heracles weer terugzien.”

Erwin van der Looi (trainer Heracles): “Plan verzinnen om bij PSV te stunten”

“We gaan nu iets ontspanner het duel tegen PSV in. De druk in die wedstrijd zal ook weer totaal anders zijn. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Vitesse was iedereen op de club onrustig, omdat we wisten dat er gewonnen moest worden. Dat zal tegen PSV heel anders zijn, want PSV is dan natuurlijk de duidelijke favoriet. Alles wat we bij PSV pakken is bonus. We gaan een mooi plan verzinnen om ook daar te stunten. Daar zou natuurlijk heel mooi zijn mocht dat lukken.”

Head to Head PSV – Heracles

In de voorgaande vijf onderlinge duels zagen we dat PSV vier keer als winnaar uit de bus kwam. Ook dit seizoen wist PSV in Almelo al drie punten te scoren. Er werd op 4 november 2023 maar liefst zes keer gescoord door de Brabantse topclub. Omdat Heracles niet tot scoren kwam eindigde dat duel in 0-6.

Tijdens de winterstop spraken beide clubs met elkaar af om een oefenwedstrijd te spelen. Heracles liet toen zien dat het zeker niet kansloos hoeft te wezen tegen PSV. Het vriendschappelijke duel van 7 januari 2024 eindigde namelijk in 1-1. Of die uitslag iets zegt over de krachtverhoudingen voor komende vrijdag is echter maar zeer de vraag.

Odds PSV – Heracles Almelo

Als Heracles Almelo in Eindhoven weet te winnen dan stijgen de quoteringen in het 1×2 spelsysteem het hardste. De maximale odds bij de Nederlandse bookmakers die in ons land online voetbalweddenschappen mogen aanbieden staan op dit moment op 29,00 de inlegwaarde bij een weddenschap op winst voor Heracles.

Het speelbedrag dat wordt gezet op een gelijkspel zal flink meer waard worden als PSV – Heracles onbeslist eindigt. Een puntendeling in Eindhoven levert bij de betere en veilige online bookmakers tot wel 12,00 het ingelegde geldbedrag op. Die voorspelling moet dan wel voor de aftrap zijn geplaatst, anders zal die tegen de live betting odds worden uitgekeerd.

Gaat PSV Eindhoven o.l.v. trainer Peter Bosz weer een overwinning bijschrijven in dit toch al bijzonder succesvolle seizoen? Dan ligt er voor Voetbalgokkers die op PSV hun geld zetten een maximale bookmakersbonus van 1,09 keer de inzet.

Datum en tijdstip PSV – Heracles

De aftrap van PSV – Heracles zal plaatsvinden op vrijdag 16 februari in het Philips Stadion te Eindhoven. Het eerste fluitsignaal zal klinken om 20:00 uur. En dat is ook het moment waarop de pre-wedstrijd deals gesloten worden en het live gokken begint.

Het voorspellen via gokwebsite Wedden op Voetbal maakt het volgen van wedstrijden nog spannender. De beste odds scoren in de pre-wedstrijd fase of live? Check dan voor of tijdens PSV – Heracles Almelo de actuele spelopties en quoteringen om de beste deal te scoren!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.