Home PSV op jacht naar recordreeks overwinningen!

PSV op jacht naar recordreeks overwinningen!

PSV speelt op zaterdag 13 januari een thuiswedstrijd tegen Excelsior. Bij winst op de Rotterdamse club evenaren de Eindhovenaren hun eigen clubrecord van 17 ongeslagen wedstrijden op rij in de Nederlandse competitie. Gaat PSV dat record halen? Voorspel PSV Eindhoven – Excelsior Rotterdam en speel mee via de betrouwbare bookmakers op Wedden op Voetbal.nl!

Peter Bosz (trainer PSV): “We zijn klaar voor de competitie herstart tegen Excelsior”

“We zijn klaar voor de competitie herstart tegen Excelsior. We hebben een goede winterstop gehad, met een heel goed trainingskamp in Spanje. Daar hebben we goed kunnen trainen en we zijn er ongeschonden uitgekomen. Noa Lang traint ook met de groep mee, maar het was te vroeg om hem al minuten te laten maken. Ik weet niet of hij op schema ligt voor Excelsior, we zullen zien. Hirving Lozano zit daar zelfs nog iets verder vanaf, die gaat volgende week doen wat Noa Lang deze week deed. Lozano zal tegen Excelsior dus zeker niet in actie komen.”

Marinus Dijkhuizen (trainer Excelsior): “We moeten topdag hebben”

“We zijn in de winterstop met elkaar in gesprek gegaan en ik blijf voorlopig bij Excelsior. Ik heb het hier prima naar mijn zin. Ook hebben we gekeken naar versterkingen, maar een speler als Thomas van den Belt kunnen we helaas niet kopen. We zoeken nog wel naar spelers die wel kunnen kopen, zodat we de waarde kunnen ontwikkelen. Voordat we de wedstrijd tegen PSV spelen verwacht ik nieuwe spelers. We zullen tegen PSV een topdag moeten hebben en zij een slechte dag. Wij moeten ervoor zorgen dat we de eerste 15, 20 minuten goed doorkomen en zien dat we in de wedstrijd kunnen groeien.”

Head to Head PSV Eindhoven – Excelsior Rotterdam

In de voorgaande edities tussen beide clubs was het telkens PSV dat aan het langste eind trok. Excelsior komt er bijna nooit aan te pas. In 2015 pakten de Rotterdammers voor het laatst een punt. Het werd toen 1-1.

Vorig seizoen scoorde PSV er stevig op los tegen Excelsior. In Rotterdam werd het 1-6 voor de bezoekers uit Brabant en in Eindhoven werden ook gemakkelijk drie punten aan het punttotaal toegevoegd dankzij een 4-0 overwinning voor PSV.

Odds PSV Eindhoven – Excelsior Rotterdam

De pre-wedstrijd quoteringen bij de online bookmakers laten zien dat PSV torenhoog favoriet is. De huidige koploper in de Eredivisie is in de lopende competitie nog ongeslagen en de bookies verwachten dat dat na het duel tegen Excelsior nog zo zal zijn. De maximale odds voor winst van PSV liggen hierdoor op 1,10 keer de inleg.

Bij een overwinning van Excelsior kan er flink gecasht worden als deze uitslag vooraf via het 1X2 spelsysteem is voorspeld. De hoogste odds bij deze weddenschap komen dan namelijk uit op 30,00 keer het ingelegde speelbedrag.

Eindigt PSV – Excelsior onbeslist? Dan is dat ook al een daverende verrassing. Voor deze sensationele uitslag hebben de online bookmakers ook flinke odds klaarstaan. De maximale hoogte in de pre-wedstrijd fase staat op 14,00 maal het wedbedrag dat is ingevuld op het online wedformulier.

Datum en tijdstip

De Eredivisie wedstrijd PSV Eindhoven – Excelsior Rotterdam wordt gespeeld op zaterdag 13 januari in het Philips Stadion te Eindhoven. Zet op tijd in want de aftrap is om 21:00 uur. Voorspellingen na dit tijdstip zullen tegen de live gokken odds geplaatst worden.

Speel mee met PSV – Excelsior en vergelijk nu de actuele odds en deals bij de veilige, Nederlandse bookmakers door een kijkje te nemen op de Wedden op Voetbal bookmakerspagina! Vergelijk, zet in en win.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.