Home PSV Eindhoven zint op revanche in Champions League duel tegen Sevilla FC

PSV Eindhoven zint op revanche in Champions League duel tegen Sevilla FC

PSV speelt op dinsdag 3 oktober thuis tegen Sevilla FC uit Spanje. Dit duel uit de tweede speelronde van de UEFA Champions League groepsfase kan al bepalend zijn voor de kansen van PSV om te overwinteren in de Champions League. Kan PSV dit thuisduel winnen van het sterke Sevilla? Vergelijk de actuele odds bij PSV Eindhoven – Sevilla, zet in via de beste, veiligste en legale Nederlandse bookmakers via Wedden op Voetbal.nl!

Peter Bosz (trainer PSV)  “Rendement moet omhoog om kans te maken tegen Sevilla”

“We miste Jerdy Schouten afgelopen week. Hierdoor was er maar één controleur. Dat was leerzaam. Ik geloof nu namelijk niet dat dit tegen Sevilla kan. Daar zijn zij te goed voor. Hoe ik het oplos als Schouten er volgende week niet is? Heel slecht slapen. En er daarna over nadenken. Alleen de oplossing komt altijd. In het algemeen vind ik dat we meer Het rendement moet omhoog moet. Daar zullen we aan moeten werken als we tegen Sevilla kans willen maken. Het moet wat dat betreft echt nog beter. We zullen erop trainen en hopelijk betaald zich dat dinsdag al uit.”

Jose Luis Mendilibar (trainer Sevilla): “Tegen PSV meer als ploeg spelen”

“We moeten tegen PSV meer als ploeg spelen om zodoende beter te voetballen dan we tegen RC Lens deden in de eerste ronde van de UEFA Champions League. .Het duel tegen Lens was gewoon een serieuze Champions League wedstrijd en zonder goed te spelen hebben we een punt, en dat is niet slecht. Als we tegen PSV beter samenspel laten zien, dat zit er voor ons misschien nog wel meer in dan één punt.”

Head to Head

Afgelopen seizoen troffen PSV en Sevilla elkaar ook. En het werd geen leuke herinnering voor de Nederlandse club. Met name uit bij Sevilla FC werd een dram voor Eindhovenaren. De Spaanse club overklaste PSV door met 3-0 te winnen en leek daarmee het tweeluik beslist te hebben.

PSV dacht daar anders over en ging in het eigen Philips Stadion vol op de aanval. Dat resulteerde in een 2-0 voorsprong en het leek een kwestie van tijd alvorens de bevrijdende 3-0 zou vallen. Die viel echter niet en dus ging Sevilla vorig seizoen ten koste van PSV door naar de kwartfinales van het UEFA Europa League toernooi.

Odds PSV Eindhoven – Sevilla

De hoogste odds staan achter een Spaanse zege in Eindhoven. Als Sevilla het lukt om PSV in eigen huis te kloppen wordt er door de top bookmakers tot maximaal 3,95 keer het ingelegde speelbedrag uitbetaald.

De maximale winst bij een gelijkspel is ook hoog. De Nederlandse Sportsbooks met de beste deals zijn Unibet, Circus, Jack’s en Bet365. Momenteel kan daar tot 3,80 keer het speelbedrag gewonnen worden met een winnende voorspelling op een gelijkspel bij PSV – Sevilla.

Als PSV wint en zich daarmee herstelt van de 4-0 nederlaag bij Arsenal, dan bezorgen ze daarmee VoetbalGokkers die op PSV gokte ook een prettige avond. De maximale uitbetalingshoogte bij deze weddenschap kan in het 1×2 spelsysteem stijgen tot 2,00 keer de inlegwaarde. Unibet.nl biedt op dit moment deze top quoteringen aan.

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – Sevilla

Bovenstaande pre-wedstrijd deals uit het 1×2 spelsysteem lopen af als het eerste fluitsignaal klinkt in Eindhoven. En dat zal zijn op dinsdag 3 oktober om exact 21:00 uur.

Scoor de beste deal, vergelijk de huidige aanbiedingen bij de veilige en legale bookmakers door onze bookmakerspagina te bezoeken. Meespelen met PSV – Sevilla FC? Vergelijk, zet in en win via Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.