Home PSV Eindhoven moet winnen van Rangers FC wil het in Champions League spelen

PSV Eindhoven moet winnen van Rangers FC wil het in Champions League spelen

PSV Eindhoven kan na vier seizoenen weer eens uitkomen in de UEFA Champions League play-offs. Om dat doel te halen moet PSV aanstaande woensdag winnen van Rangers FC. De Eindhovense formatie haalde een gelijkspel uit het heenduel in Glasgow. Rangers FC is dus geen gemakkelijke tegenstander in de play-offs. Wat zal het resultaat zijn in de return? Voorspel, zet in en win via Wedden op Voetbal!

Statistieken PSV Eindhoven – Rangers FC

PSV Eindhoven boekte vorige week een punt bij Rangers FC in Glasgow. Op Ibrox werd het 2-2 en dus moet de return in Eindhoven gewonnen worden wil het team van trainer Peter Bosz de rest van het jaar in de Champions League uitkomen. Mocht het in het Philips Stadion weer een puntendeling worden, dan kan PSV in extra tijd het verschil gaan proberen te maken.

Peter Bosz: “We gaan er woensdag vol voor”

PSV-trainer Peter Bosz had vorige week in Ibrox op meer gehoopt om de return in Eindhoven iets gemakkelijker te kunnen maken. “We hebben dominant gevoetbald en karakter getoond. Maar we hadden op een mooier resultaat gehoopt. We gaan er woensdag vol voor. Nu gaan we het wel afmaken, daar ben ik van overtuigd.”

Michael Beale: “Dit is een grote wedstrijd”

Rangers FC trainer Michael Beale zag dat zijn team het niet gemakkelijk had tegen PSV en verwacht ook in Eindhoven geen gemakkelijke klus. “Dit is een grote wedstrijd, het is enorm belangrijk voor beide clubs. Het is van belang dat we alles gaan geven. We weten dat het een hele zware opgave gaat worden, maar wij hebben ook spelers die hopelijk in staat zijn PSV pijn te doen.”

Head 2 Head

Vorig jaar speelden PSV en Rangers FC ook tegen elkaar in de play-offs van de Champions League. De Eindhovense ploeg wist net als vorige week toen ook met een gelijkspel (2-2) in de heenwedstrijd naar Brabant terug te keren. De return in het Philips Stadion werd toen gewonnen door de Schotse ploeg met 0-1, waardoor PSV niet de koker inging voor de loting van de groepsfase in de Champions League.

Sterspelers

Op Ibrox wist Rangers-speler Abdallah Sima het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken. Net na rust kwam daar het doelpunt van Ibrahim Sangaré die de PSV’ers weer op gelijke hoogte bracht met de Schotse club. Een kwartier later kwam daar het doelpunt van Rabbi Matondo voor Rangers FC.

Het was Luuk de Jong die met zijn goal in de slotfase van de wedstrijd de schade wist te beperken. Bij de Schotse formatie viel ex-PSV’er Sam Lammers nog in. De aanvaller die deze zomer overkwam naar Rangers FC kwam niet tot scoren tegen zijn oude club uit Eindhoven.

Voorspellingen PSV Eindhoven – Rangers FC

De Nederlandse bookmakers kunnen niet wachten tot de return in Eindhoven gespeeld gaat worden. De pre-odds bij dit duel staan het hoogst bij een zege van Rangers FC. Mocht de Schotse formatie winnen, dan keren de bookies tot maximaal 4.50 keer het speelbedrag uit.

Bij een gelijkspel staan de quoteringen niet veel lager ingeschaald. De pre-odds lopen in het 1×2 spelsysteem op tot maximaal 3.75 keer het speelbedrag bij een gelijkspel in het Philips Stadion.

Gaan de Eindhovenaren in eigen huis winnen van Rangers FC? Dan lopen de quoteringen niet hoger op dan 1.67 keer de inleg, maar mag gerust een goede quotering genoemd worden bij deze terugwedstrijd.

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – Rangers FC

De return in deze cruciale play-offs van PSV en het Nederlandse voetbal vindt plaats op woensdag 30 augustus. Om 21:00 uur zullen de ploegen starten in het Philips Stadion te Eindhoven. Grijpen de Eindhovenaren naar de ticket voor de groepsfase van de Champions League? Speel mee en win via Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.