Home Play-offs finale Europees voetbal FC Utrecht – Go Ahead Eagles

Play-offs finale Europees voetbal FC Utrecht – Go Ahead Eagles

Aanstaande zondag treffen FC Utrecht en Go Ahead Eagles elkaar in de play-offs finale voor Europees voetbal. Het is voor zowel FC Utrecht als Go Ahead Eagles lang geleden dat er een poging gedaan kon worden om Europese wedstrijden te mogen gaan spelen. Zondag is het voor één van de twee clubs weer zover. Er kan namelijk maar één ploeg de ticket voor de voorronden van de Conference League winnen. De Galgenwaard is het decor van de finale tussen FC Utrecht en Go Ahead Eagles. Welke ploeg wint? Vergelijk de bookmakers en zet in via Wedden op Voetbal.nl!

Ron Jans (trainer FC Utrecht): “Wij zijn nog niet klaar”

FC Utrecht wist Sparta Rotterdam te verslaan in de halve finale van de play-offs met 3-1. Trainer Ron Jans genoot, maar kijkt snel weer vooruit naar de finale. “Dit zijn mooie FC Utrecht avonden. We hebben genoten van onze fans en zij van ons hoop ik. Het is heel speciaal, maar we zijn nog niet klaar. Zondag wordt het een flinke krachtmeting tegen Go Ahead Eagles”, aldus Jans.

René Hake (trainer GAE): “Zondag kers op de taart zetten”

Go Ahead Eagles wist NEC Nijmegen te verslaan in de halve finales van de play-offs met 1-2. Een topprestatie die trainer René Hake aanstaande zondag tegen FC Utrecht weer wil zien. “Go Ahead Eagles speelt play-offs dat is toch geweldig. Dat geeft energie. Natuurlijk willen wij graag de finale spelen en we willen ervan genieten. Het is een hele mooie uitdaging. We willen zondag de kers op de taart zetten. Dan moeten hetzelfde laten zien als tegen NEC”, zegt Hake.

Head 2 Head

In dit Eredivisie-seizoen speelden FC Utrecht en Go Ahead Eagles op 14 april voor de laatste keer tegen elkaar. Die dag vond de wedstrijd ook plaats in de Galgenwaard en wonnen de Domstedelingen met 2-1 van Go Ahead Eagles. Eerder dit seizoen wist FC Utrecht ook in Deventer tot winst te komen. In de Adelaarshorst werd het op 10 december vorig jaar een 0-2 overwinning van Jans en zijn team. Vorig jaar maart won GAE voor de laatste keer in de Domstad. De ploeg uit Deventer zegevierde met 1-2 van Utrecht een uitslag dat aanstaande zondag genoeg zal zijn om de ticket voor de Conference League te veroveren.

Odds FC Utrecht – Go Ahead Eagles

Het 1×2 spelsysteem wordt ook bij de finale van de play-offs veel gebruikt door voetbalgokkers. In dit speltype lopen de pre-odds het hoogst op bij winst van Go Ahead Eagles. Als de bezoekers uit Deventer winnen in de Galgenwaard, dan levert dat gokkers die hebben ingezet op winst van Go Ahead tot 4.25 keer het speelbedrag op.

Bij een gelijkspel is de wedstrijd nog niet beslist, maar kan er flink gescoord worden. In het 1×2 spelsysteem staan de odds op maximaal 4.00 keer de inleg ingedeeld als er na negentig minuten speeltijd en bijbehorende blessuretijd nog geen winnaar is.

Dan tot slot de odds bij een zege van FC Utrecht. Keren de Domstedelingen sinds 2019 weer terug in het Europees voetbal door te winnen van GAE, dan staan de odds op maximaal 1.73 keer het speelbedrag ingedeeld bij de Nederlandse bookmakers.

Wedden op FC Utrecht – Go Ahead Eagles

Wedden op de finale kan totdat de wedstrijd begint. De bookmakers schakelen over naar live betting odds als het duel begint. Meespelen in de pre-fase? Zet dan in voor zondag 26 mei om 18:00 uur want dan begint de wedstrijd in de Galgenwaard te Utrecht. Speel mee via Wedden op Voetbal en je bent er zeker van dat je speelt bij betrouwbare wedkantoren. Bij een correcte voorspelling wordt er namelijk zeker uitbetaald door deze wedkantoren.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.