Home Pakt FC Twente drie punten van PSV in De Grolsch Veste?

Pakt FC Twente drie punten van PSV in De Grolsch Veste?

In de dertiende speelronde van de Eredivisie nemen FC Twente en PSV Eindhoven het tegen elkaar op. Deze topwedstrijd vindt plaats in Enschede waar de Tukkers dit seizoen weinig punten laten liggen. Pakt FC Twente dit weekend drie punten van PSV Eindhoven dat koploper is in de Eredivisie? In De Grolsch Veste wordt uitgekeken naar dit duel en de Nederlandse bookmakers hebben al hoge pre-odds klaarstaan. Vergelijk de odds en deals via Wedden op Voetbal.

Joseph Oosting: “Optimaal voorbereiden op PSV”

FC Twente-trainer Joseph Oosting blikt alvast vooruit naar het duel tegen PSV Eindhoven. “PSV is momenteel samen met Feyenoord het beste team in deze competitie. We hebben bewondering voor PSV, maar het blijven ook maar mensen. Maar dat maakt de uitdaging voor ons om er iets van te maken alleen maar mooier. We gaan ons in elk geval optimaal voorbereiden op PSV”, zegt trainer Oosting.

Peter Bosz: “Duel FC Twente wordt een echte vuurproef voor ons”

PSV-trainer Peter Bosz blikt vooruit naar de wedstrijd tegen FC Twente. “Ik kijk enorm uit naar de wedstrijd tegen FC Twente. Dat wordt een echte vuurproef voor ons. We zijn er niet bang voor, want voor dit soort topwedstrijden zijn we op voetbal gegaan. Het wordt genieten en hopelijk zijn wij na afloop de winnende partij. Maar dat het lastig wordt bij FC Twente, dat lijkt me duidelijk. We zullen allemaal met de juiste instelling en intensiteit het veld op moeten gaan om de wedstrijd bij FC Twente te winnen”, besluit de coach van PSV.

Head 2 Head

Dit jaar troffen PSV Eindhoven en FC Twente elkaar voor de laatste keer op 26 februari dit jaar. Toen werd het duel gehouden in het Philips Stadion waar PSV won met 3-1. De laatste keer dat de Eindhovenaren in Enschede waren, was op 3 september vorig jaar. Toen wonnen de Tukkers met 2-1 van de bezoekers uit Brabant. PSV kwam in 2018 voor de laatste keer drie punten weghalen uit Enschede. Eind januari dat jaar wonnen de Eindhovenaren met 0-2 van de Tukkers in Enschede.

Odds FC Twente – PSV Eindhoven

De bookmakers schroeven de pre-odds bij deze kraker in De Grolsch Veste het hoogst in bij een zege van FC Twente. Mochten de Tukkers in eigen Grolsch Veste zegevieren van PSV, dan keren de bookmakers tot 3,85 keer het speelbedrag uit dat voetbalgokkers op deze voorspelling hebben ingezet bij hun favoriete bookmaker.

Ook bij een puntendeling worden hoge quoteringen gehanteerd door de beste bookmakerskantoren van ons land. De bookies keren bij een gelijkspel in Enschede maximaal 3,85 keer het speelbedrag uit aan iedereen die deze voorspelling vooraf heeft geplaats via Wedden op Voetbal.

Gaan de Eindhovenaren met drie punten terug naar lichtstad van Brabant? Dan is de ploeg van trainer Bosz dertien keer op rij ongeslagen in de Eredivisie en kunnen voetbalgokkers bij deze voorspelling tot 1,88 keer het speelbedrag innen.

Speltype en datum FC Twente – PSV Eindhoven

De bookmakers hebben heel wat mooie beloningen klaarstaan aan voetbalgokkers die inzetten via het 1×2 spelsysteem, maar er zijn meer goede quoteringen te vinden bij deze kraker in de Eredivisie. Hoge bonussen zijn ook te scoren in de diverse speltypen van de wedkantoren. Ontdek de beste odds in  speltype als over/under, dubbele kans of voorspel de spelers die gaan scoren in de kraker van dit weekend.

De Eredivisie wedstrijd FC Twente – PSV Eindhoven staat gepland op zaterdag 25 november. De wedstrijd wordt gehouden in De Grolsch Veste en begint daar om 18:45 uur. Voor dit tijdstip dienen de voorspellingen binnen te zijn bij de bookmakers. Zodra de wedstrijd begint, kan er via live wedden nog meer kans gemaakt worden op hoge bookmakersbeloningen van de wedkantoren op Wedden op Voetbal. Zet in op FC Twente – PSV en win!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.