Home Pak minimale het dubbele van je inleg bij een winnende deal bij Girona – Atletico Madrid

Pak minimale het dubbele van je inleg bij een winnende deal bij Girona – Atletico Madrid

De Spaanse voetbaltopper Girona – Atletico Madrid is een prachtige opening van de voetbalwedstrijden die in La Liga gespeeld zullen worden in 2024. Wil jij ook direct scoren door een voorspelling te plaatsen op dit duel tussen de nummers twee en drie in La Liga? Speel dan mee via Wedden op Voetbal.nl en vergelijk alle Nederlandse bookmakersdeals!

Míchel (trainer Girona): “We kunnen winnen van Atletico”

“Op dit moment is het een geweldig Atlético-team, omdat zij alles domineren. Simeone werkt al jaren bij de ploeg en hij heeft spelers die weten wat ze moeten doen. Bovendien zijn spelers als Griezmann in hun beste vorm van het seizoen en dit maakt alles moeilijker voor ons. Maar we moeten morgen spelen met vertrouwen, agressiviteit en voor onze fans. Ik denk dat we kunnen winnen, zelfs als onze tegenstanders op hun best zijn. Het zal zwaar zijn. Atlético is een geweldig team.”

Diego Simeone (trainer Atletico Madrid): “Girona is gewoon een moeilijke club om tegen te spelen”

“Het stadion van Girona heet Montilivi en die plek is voor ons altijd moeilijk om in te spelen. Niemand wint daar zomaar en wij dus ook niet. Girona zit in een goede flow en heeft een gebalanceerd elftal. Termen als zwaar en moeilijk schieten door mijn hoofd. Het zal weer close worden, zo verwacht ik. Deze zege op Sevilla sterkt ons vertrouwen dat we goed bezig zijn. Ik hoop dat we zo doorgaan. Je merkt dat we steeds sterker worden en willen die lijn graag doorzetten tegen Girona.”

Head to Head

Vorig seizoen speelden Girona en Atletico Madrid twee bijzonder spannende duels tegen elkaar. In Madrid eindigde het in 3-2 voor Atletico, dat daarmee ternauwernood de punten in eigen huis wist te houden.

In Girona dacht de thuisploeg een punt te pakken tegen Atletico, maar dat was buiten Morata. Bij het sluiten van de markt schoot hij raak en maakte daarmee de enige treffer van dit duel. Eindstand: 0-1.

Odds Girona – Atletico Madrid

De beste bookmakers deals in het 1×2 spelsysteem zetten we hier voor je op een rij.  Een winnende weddenschap via dit spelsysteem staat momenteel op een maximum van 2,55 keer de inlegwaarde die werd ingevuld bij plaatsing van de voorspelling.

Winst van Atletico Madrid op Girona wordt nog hoger beloond. Atletico speelt immers uit. Met een uitbetaling van 2,75 keer het speelbedrag kan de uitbetaling bij deze voorspelling behoorlijk oplopen. Uiteraard afhankelijk van de inleg. Zet echter nooit te hoog in, maar speel bewust en verantwoord.

Eindigt deze La Liga kraker tussen Girona en Atletico in een gelijkspel, dan zijn Voetbalgokkers die daarop in hebben gezet de grote winnaars! Zij halen de hoogste odds binnen met odds oplopend tot maar liefst 3,65 keer de waarde van ingelegde speelbedrag.

Datum en tijdstip Girona – Atletico Madrid

De competitie wedstrijd Girona – Atletico Madrid zal op woensdag 4 januari worden afgewerkt in Girona. De aftrap in het Estadio Municipal de Montilivi zal om 21:30 uur plaatsvinden.

Meespelen met Girona – Atletico in het Estadio Municipal de Montilivi? Zet dan op tijd in, want na het eerste fluitsignaal gelden de pre-wedstrijd quoteringen niet meer. Vergelijk, zet in en win via Wedden op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.