Home Pak hoge winstbonussen bij een correcte voorspelling op PSV – Dortmund

Pak hoge winstbonussen bij een correcte voorspelling op PSV – Dortmund

Op dinsdag 20 februari begint PSV aan haar tweeluik tegen Borussia Dortmund. De confrontatie tussen beide clubs vindt plaats in het kader van de achtste finales in de UEFA Champions League. Wie stoot er door naar de kwartfinales? Speel mee met PSV – Dortmund en vergelijk de pre-wedstrijd quoteringen voor deze topper via Wedden op Voetbal.nl!

Peter Bosz (trainer PSV): “Dortmund misschien wel grootste club van Europa”

“Ik heb ervaren wat voor een grote club Borussia Dortmund is. Qua toeschouwers is het misschien wel de grootste van Europa. Dat is erg indrukwekkend. Ik ken nog veel mensen bij de club en verheug me op de duels. Ik maak me geen zorgen over het uitblijven van veel goals. We hebben genoeg kansen gehad, ook tegen Heracles. Dat je dan maar met 2-0 wint is misschien wat teleurstellend, maar we hebben voorin genoeg kwaliteit. Daar maak ik mij dan ook absoluut geen zorgen over richting het tweeluik met Dortmund.”

Edin Terzic (trainer Borussia Dortmund): “We maken grote kans op halen van volgende ronde”

“Ze spelen in Nederlands een perfect seizoen zonder nederlagen. met zestien zeges uit zestien competitieduels. Dat kan (bijna) niet beter. Ze hebben in die wedstrijden 70 keer gescoord en maar 10 doelpunten geïncasseerd. We kennen Peter Bosz nog goed. We kijken uit naar de duels. Het zal niet makkelijk worden in Eindhoven gezien de sfeer daar, maar we maken denk ik over twee wedstrijden wel een grote kans op het halen van de volgende ronde.”

Head to Head

In de Head to Head statistieken zien we dat PSV en Dortmund elkaar één keer eerder tegenkwamen. Dat was overigens ook in het UEFA Champions League toernooi. Die confrontatie was in het jaar 2002. Ook toen speelde PSV eerst thuis. Dat werd echter geen succes. De Eindhovenaren gingen in eigen huis met 1-3 vrij kansloos onderuit.

De return zorgde nog voor een beetje eerherstel, want PSV wist in die wedstrijd met 1-1 gelijk te spelen. Het was uiteindelijk niet genoeg om de groepsfase destijds te overleven. Dortmund ging achter Arsenal wél door naar de knock-outfase, PSV eindigde mede dankzij het puntverlies in de duels tegen Dortmund als vierde en mocht dus niet verder in Europa dat seizoen.

Odds bij PSV – Borussia Dortmund

De online bookmakers waar je als Nederlandse Voetbalgokkers op voetbalwedstrijden mag gokken betalen voor winst van PSV een zeer interessante winstbonus uit. De maximale hoogte van die beloning is via het 1X2 spelsysteem 2,23 keer de inlegwaarde.

Speel je op Borussia? Dan is een overwinning van de Duitse Bundesliga club in Eindhoven zelfs nog meer waard. In de pre-wedstrijd fase levert deze weddenschap tot maximaal 3,30 keer het ingelegde speelbedrag op.

Gaan PSV en Dortmund dinsdagavond de punten met elkaar delen? Dan stijgen de pre-wedstrijd quoteringen in het 1X2 spelsysteem naar nog hogere waarden. De maximale winstbonus staat bij de betere Nederlandse Sportsbooks op 3,80 keer het bedrag dat werd ingevuld op het wedformulier. Een absolute top quotering voor een Champions League wedstrijd.

Datum en tijdstip PSV – Dortmund

Het duel in de UEFA Champions League: PSV – Borussia Dortmund zal plaatsvinden op dinsdag 20 februari 2024. Die avond zal het eerste fluitsignaal klinken om 21:00 uur, het reguliere Champions League tijdstip sinds vorig seizoen.

Meespelen? Vergelijk dan nu al de actuele odds en houd onze bookmakerspagina in de gaten voor het maken van de beste PSV – Dortmund deal. Live gokken? Dat kan ook. Check dan de Wedden op Voetbal bookmakerspagina tijdens de wedstrijd om te scoren met het online Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.