Home Opnieuw uitduel voor PSV in Eredivisie ditmaal bij Excelsior

Opnieuw uitduel voor PSV in Eredivisie ditmaal bij Excelsior

PSV speelde vlak voor de Pasen uit bij NEC in Nijmegen en verloor daar voor het eerst dit seizoen. De Nijmegenaren versloegen de koploper met 3-1. Direct na de Pasen moeten de spelers van de Eindhovense club opnieuw de spelersbus in voor een uitwedstrijd bij Excelsior in Rotterdam. Gaat PSV met drie punten weer terug naar Eindhoven of weet Excelsior in eigen stadion te stunten tegen de koploper? Speel mee met Excelsior – PSV en zet in via Wedden op Voetbal.nl voor het spelen tegen de hoogte odds!

Marinus Dijkhuizen (trainer Excelsior): “De jongens kunnen volle bak tegen PSV”

“We bereiden ons op PSV voor zoals we dat op elke wedstrijd doen. Als ik naar mijn eigen statistieken kijk heb ik daar persoonlijk nooit een punt gehaald, ook in mijn tijd bij  FC Utrecht niet. Het is gewoon heel lastig, maar het is juist mooi om tegen ploegen van dit niveau te mogen voetballen. De jongens kunnen volle bak tegen een ploeg met heel veel individuele kwaliteiten. Ook ligt het vertrouwen bij PSV hoog en dat maakt het voor ons extra lastig om in deze wedstrijd een resultaat te halen. We zullen onze huid echter wel zo duur mogelijk verkopen.”

Peter Bosz (trainer PSV): “Excelsior zal geen open huis houden”

“Voor de buitenwacht is er weinig te winnen bij Excelsior, maar je bent zo goed als de laatste wedstrijd en dat was de 3-1 nederlaag bij NEC. Op papier zijn wij de betere ploeg met meer kwaliteit dan Excelsior. Men gaat ervanuit dat daar voor ons weinig te winnen is. Maar ik zeg je: er is voor ons waanzinnig veel te winnen bij Excelsior. Er zijn weer drie punten te verdienen. En die wil ik heel graag hebben. Excelsior zal geen open huis houden, maar we zijn inmiddels ervaringsdeskundige want we spelen vaker tegen ploegen die tegen ons verdedigen. We zullen het geduld moeten opbrengen en de kans die we krijgen benutten.”

Head to Head Excelsior – PSV

In de laatste elf onderlinge ontmoetingen waarin Excelsior als thuisspelende ploeg het opnam tegen PSV werd het één keer een gelijkspel, alle overige wedstrijden eindigde in een overwinning voor PSV Eindhoven.

Ook vorig seizoen won de club Eindhoven van de Rotterdammers, zowel uit als thuis kon het na het onderlinge duel drie punten bijschrijven. In Eindhoven won PSV met 4-0 en in Rotterdam liep de score nog hoger op. PSV won daar vorig seizoen met 1-6 van Excelsior Rotterdam.

Odds Excelsior – PSV Eindhoven

De pre-wedstrijd odds in het 1X2 spelsysteem zullen niet heel hoog uitvallen als je inzet op een overwinning van de Eindhovense formatie.  De quoteringen stijgen tot maximaal 1,24 keer de inlegwaarde als je met succes voorspelt dat PSV dinsdag als winnaar de spelersbus ingaat. En dat is iets hoger dan voordat PSV van NEC verloor.

De odds bij een zege van Excelsior zullen veel hoger uitvallen. Bij alle Nederlandse Sportsbooks scoor je gemakkelijk quoteringen die oplopen naar 17,00 het ingelegde speelbedrag en dat is dan ook gelijk de hoogste quotering bij dit midweekse competitieduel in de Eredivisie.

Als beide elftallen in het Van Donge & De Roo stadion gelijkspelen, zullen de bookmakers ook flink uitpakken. De maximale bookmakersbonus stijgt dan naar 9,90 keer het inlegbedrag en het goede nieuws is dat je die opbrengst met niemand hoeft te delen: het gewonnen bedrag is helemaal voor jou.

Wedden op Voetbal

De Eredivisie wedstrijd Excelsior Rotterdam – PSV uit speelronde 28 van de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie zal op dinsdag 2 april om 20:00 uur worden gespeeld. Het betreft dus een midweekse speelronde.

Zet daarom tijdig in en vergeet door de paasdagen niet om je voorspelling op tijd achter te laten. De aftrap van dit duel is om 20:00 uur en zal plaatsvinden op Woudestein te Rotterdam. Speel mee, vergelijk, zet in en win via Wedden op Voetbal.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.