Home Online scoren bij Eredivisie duel AZ Alkmaar – Sparta Rotterdam

Online scoren bij Eredivisie duel AZ Alkmaar – Sparta Rotterdam

Een potje voetbal voorspellen, wie doet dat nou niet? Vaak op de bank, bij vrienden of in de voetbalkantine. Maar je kan ook online scoren! Voorspel het Eredivisie duel AZ Alkmaar – Sparta Rotterdam en pak de hoogste odds door alle wedopties met elkaar te vergelijken via Wedden op Voetbal! Scoor jij de winnende weddenschap bij dit competitieduel? 

Pascal Jansen (trainer AZ): “Het wordt een pittige wedstrijd tegen Sparta”

“We waren vorig seizoen niet goed genoeg toen Sparta hier op bezoek. Die nederlaag kwam toen echt uit de lucht vallen. Dat mag aanstaande zondag niet nog eens gebeuren. Het wordt hoe dan ook weer een pittige wedstrijd tegen Sparta. We moeten de wedstrijd domineren en kansen creëren om doelpunten te maken. Alleen dan win je wedstrijden.”

Jeroen Rijsdijk (trainer Sparta): “Onvoorspelbaar zijn om het AZ moeilijk te maken”

“Ik was tegen NEC tevreden met een punt en dat zal ik tegen AZ weer zijn. Tenzij er meer in gezeten had natuurlijk. Als ploeg moet je onvoorspelbaar zijn om het AZ moeilijk te maken. Je moet niet alleen een plan A en een plan B hebben, maar ook een plan C en een plan D. Daar is nog wel ruimte voor verbetering in onze ploeg. Vorig seizoen waren we opbouwend heel goed en hadden we ook variatie in het spel toen we bij AZ speelde. Ik hoop dat nu weer terug te zien.”

Head to Head

De onderlinge duels van vorig seizoen waren steeds hartstikke spannend. AZ klopte Sparta in Rotterdam, maar liet zich in Alkmaar het ‘kaas van het brood eten’ door thuis te verliezen van de Rotterdammers.

De laatste keer dat er geen winnaars was bij een onderling duel is ook nog niet zo lang geleden, want in het seizoen 2021 – 2022 eindigde Sparta – AZ in 1-1.

Voorspellingen AZ Alkmaar – Sparta Rotterdam

Bij de online bookmakers is AZ topfavoriet. Sparta mag dan vijfde staan, maar volgens de Nederlandse wedkantoren maken ze in Alkmaar geen schijn van kans. Verwacht jij dat ook? Dan is inzetten op AZ de juiste keuze. Bij de Sportsbooks die online voetbalweddenschappen aanbieden in Nederland kan je dan mooie bonussen scoren. In het 1×2 spelsysteem is winst van AZ tot maximaal 1,28 keer de inlegwaarde waard.

Pakt Sparta tegen alle verwachtingen in toch drie punten in Alkmaar? Dan is het kassa voor iedereen die daar vooraf al in geloofde. Voetbalgokkers die Sparta invulde op hun 1×2 wedformulier krijgen dan tot maximaal 6,00 keer de inleg uitbetaald! En dat is een flink hoge quotering voor een club die vijfde staat.

Een gelijkspel? Ja, dat kan natuurlijk ook! Als AZ en Sparta er niet in slagen om afstand van elkaar te nemen, dan zijn voetbalgokkers die op deze uitslag speelden de winnaars. Zijn kunnen dan tot maximaal 4,50 keer het ingelegde speelbedrag winnen!

Datum en tijdstip AZ Alkmaar – Sparta Rotterdam

Meespelen? Zet dan in voordat de wedstrijd begint! De aftrap zal plaatsvinden op zondag 17 september om 16:30 uur. Rolt de bal in het AFAS Stadion? Dan is alleen live gokken nog mogelijk. Deze speloptie is ook via Wedden op Voetbal te kiezen. Kom online tijdens AZ – Sparta om de diverse odds te vergelijken en pak ook bij het live gokken op voetbal de beste deal!

Meer informatie nodig bij het voorspellen van voetbal? Check dan de kennisbank op deze website en zorg ervoor dat elke weddenschap op een veilige en verantwoorde wijze geplaatst wordt.

 

 

toggle off
Gokreclame uitschakelen.