Home Odds voor FC Utrecht – Ajax Amsterdam

Odds voor FC Utrecht – Ajax Amsterdam

In stadion de Galgenwaard wordt aanstaande zondag een zeer pikant Eredivisieduel afgewerkt. Thuisclub FC Utrecht ontvangt Ajax Amsterdam. De club uit de hoofdstad van Nederland zit in een diepe crisis. Hetzelfde geldt voor Utrecht en dus lijkt er een verhitte strijd te komen voor de punten. De onderlinge duels tussen Utrecht en Ajax zijn altijd al beladen, maar nu dus nog een beetje extra. Speel mee met FC Utrecht – Ajax Amsterdam en pak de hoogste odds via Wedden op Voetbal!

Ron Jans (trainer FC Utrecht): “Er zijn nog een hoop dingen waar we aan moeten werken”

“Ik werk nu een maand met deze ploeg en ik zie dat er nog een hoop dingen zijn waar we aan moeten werken. We geven te makkelijk kansen weg. Deze ploeg is zeker goed genoeg voor de eredivisie en dat moeten we zondag tegen Ajax ook gaan bewijzen. Ik heb nog nooit een ploeg gehad waarbij het zo moeilijk is om te zeggen ‘dat zijn de eerste elf’. Er zijn zoveel keuzes, maar er vallen ook veel keuzes af. We moeten wel naar een vaste kern gaan toewerken. De druk loopt nu wel hoog op”, aldus Ron Jans.

Maurice Steijn (trainer Ajax): “FC Utrecht is een gevaarlijke ploeg”

“We gaan het zondag zien. FC Utrecht is gewoon een ontzettend gevaarlijke ploeg. We moeten op onze hoede zijn. Concentratie en focus zullen belangrijk zijn zondag. Soms heeft dat ermee te maken dat we kansen missen of onnodige goals tegen krijgen, maar het is aan mij en de staf om het maximale eruit te halen. We geven zo duidelijk mogelijk aan hoe we willen spelen. Ik ga er alles aan doen deze fantastische club weer op de rit te krijgen. We spelen beter dan voorheen, maar je hebt een resultaat nodig. Hopelijk is dat zondag bij FC Utrecht.”

Head To Head FC Utrecht – Ajax Amsterdam

Het zijn altijd leuke wedstrijden tussen Utrecht en Ajax. Afgelopen seizoen werd er in de Eredivisie ook weer voor elke meter gestreden. In Amsterdam leverde dat een 3-1 zege op, in de Galgenwaard eindigde het vorig seizoen in 0-2, ook in het voordeel van Ajax.

De Amsterdammers wonnen in de afgelopen vijf onderlinge duels sowieso het vaakst. In totaal boekten ze drie zeges, tegen eentje voor FC Utrecht. Eenmaal eindigde het gelijk. Dat was in 2021 toen in de Johan Cruijff Arena Ajax – FC Utrecht bij een 1-1 stand werd afgefloten.

Odds FC Utrecht – Ajax

De hoogste quoteringen bij de online bookmakers stijgen bij deze interessante voetbalpot naar hoge hoogten. De maximale winstbonus van x4,00 keer de inlegwaarde wordt behaald als Utrecht thuis van Ajax wint.

Een gelijkspel geeft vergelijkbare quoteringen. Bij de Nederlandse Sportsbooks zorgt dit voor een maximale bookmakersbonus van 3,90 keer het gekozen wedbedrag.

Wint Ajax in de Galgenwaard? Dan is dat de eerste zege van Ajax in de Nederlandse Eredivisie sinds 12 augustus! Het bezorgt de Amsterdammers dan eindelijk weer drie punten en levert tot maximaal 1,92 keer het ingelegde speelbedrag.

Datum en tijdstip FC Utrecht – Ajax

Het competitieduel FC Utrecht – Ajax Amsterdam wordt gespeeld op zondag 22 oktober in Stadion Galgenwaard te Utrecht. Het duel begint om 12:15 uur al. Meer dan ooit geldt dus dat er tijdig in gezet dient te worden om tegen de pre-wedstrijd quoteringen mee te spelen.

Tijdens de wedstrijd is inzetten ook nog mogelijk. Dit noemen we live gokken. Bekijk alle spelopties, combi-deals en wedstrijd specials op de Wedden op Voetbal vergelijkingspagina en speel mee tegen de beste voetbal odds!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.