Home Odds scoren tot bijna 7.00 keer de inleg bij Nederland – Schotland

Odds scoren tot bijna 7.00 keer de inleg bij Nederland – Schotland

In de voorbereiding op het EURO2024 treft het Nederlands elftal Schotland in een oefenduel. De landenteams ontmoeten elkaar in de Johan Cruijff Arena. Oranje heeft al lange tijd niet verloren van de Schotten, maar dat zegt weinig over de wedstrijd van aanstaande vrijdag in Amsterdam. Voetbalgokkers die pre-odds willen scoren tot bijna 7.00 keer de inleg bij Nederland – Schotland zitten goed bij de Nederlandse bookmakers op Wedden op Voetbal

Ronald Koeman (bondscoach Nederland): “We zoeken een groep voor het EK”

Bondscoach Ronald Koeman wil met Oranje een goed resultaat halen op EURO2024 en dan is de oefenwedstrijd als tegen Schotland van grootbelang. “Dit soort wedstrijden tegen Schotland zijn erg belangrijk. We zullen tegen Schotland met drie middenvelders in de basis starten en dus niet zoals twee in de voorgaande duels. Wij kunnen meerdere systemen spelen, want dat is een kwaliteit van deze selectie. We zoeken een groep voor het EK. Als iedereen fit is bij ons, dan zijn we moeilijk te verslaan. Tegen de Schotten zijn Memphis Depay en Matthijs de Ligt weer terug, maar zullen onder andere Frenkie de Jong en Justin Bijlow er niet bijzijn”, zegt de bondscoach.

Steve Clarke (bondscoach Schotland): “Tegen Nederland vertrouwen krijgen voor EK”

De Schotse bondscoach Steve Clarke wil tegen Nederland goed voor de dag komen met zijn team. “We hebben een grote stap voorwaarts gezet en zijn vooruit gegaan. We willen ons graag meten met de besten op het EK en de wedstrijden tegen Nederland en Noord-Ierland moet ons daarvoor vertrouwen geven. Het is goed om een paar spelers terug te krijgen, natuurlijk ontbreken er nog drie of vier die ik graag in de ploeg had willen hebben, maar het belangrijkste voor mij is om ervoor te zorgen dat ik begin mei moeilijke beslissingen moet maken wie er mee gaan naar het EK en dat iedereen fit en beschikbaar is. Het zal natuurlijk jammer zijn voor degenen die het missen, maar dat hoort erbij, ik moet het doen. Ik zal er klaar voor zijn”, besluit bondscoach.

Head 2 Head

Het Nederlands elftal speelde op 2 juni 2021 voor het laatst keer tegen Schotland. De ploegen kwamen toen niet verder dan een gelijkspel 2-2. In 2017 werd een oefenduel nog gewonnen door het Nederlands elftal met 0-1. In 2009 speelden de voetballanden de WK kwalificaties tegen elkaar. Beide keren won Oranje van Schotland (3-0 en 6-0). De laatste keer dat de Schotten van Oranje wonnen, was op 15 november 2003. Op die dag werd de EK kwalificatiewedstrijd gespeeld en zegevierde Schotland met 3-2 van Het Nederlands elftal. Nederland werd toen eerste in de poule. Schotland werd derde en liep het WK2010 daardoor mis.

Odds Nederland – Schotland

De bookmakers keren hoge pre-odds uit bij het duel van Nederland tegen Schotland. Bij deze oefenwedstrijd van Oranje staan de hoogste quoteringen bij winst van de Schotten. Mocht de ploeg van bondscoach Clarke komen winnen in Amsterdam, dan keren de bookmakers tot wel 7.00 keer het speelbedrag uit. Dat betekent dat tien euro speelgeld een bedrag van zeventig euro waard kan worden als Schotland zegeviert.

Bij een gelijkspel staan er ook heel wat mooie beloningen te wachten. In het 1×2 spelsysteem kunnen voetbalgokkers tot 4.31 keer de inleg scoren bij een correcte weddenschap op een puntendeling tussen Oranje en het Schotse team.

Wint het Nederlands elftal in de Johan Cruijff Arena. Dan keren de bookmakers tot 1.44 keer de inleg uit bij een juiste weddenschap op winst van bondscoach Koeman en zijn team.

Datum en tijdstip

De oefenwedstrijd Nederland – Schotland staat gepland op vrijdag 22 maart om 20:45 uur in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Wint het Nederlands elftal van het Schotse team en tankt het vertrouwen richting de oefenwedstrijd van volgende week tegen Duitsland?

Via Wedden op Voetbal kan er veilig gewed worden op de oefenwedstrijden van onder andere  Oranje. Check ook alvast de odds bij de oefenwedstrijd Duitsland – Nederland dat volgende week op het programma staat van het Nederlands elftal en kom alvast in de EK-stemming.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.