Home Odds scoren bij Eredivisie duel Excelsior Rotterdam – AZ Alkmaar

Odds scoren bij Eredivisie duel Excelsior Rotterdam – AZ Alkmaar

In de Nederlandse Eredivisie treffen Excelsior Rotterdam en AZ Alkmaar elkaar aanstaande zaterdag aan. De ploegen kunnen geen puntverlies veroorloven om hun doel dit seizoen te halen. AZ jaagt op punten om de eerste plaats te kunnen veroveren van PSV Eindhoven. Excelsior begon het seizoen goed, maar weet de laatste weken weinig punten te pakken. Wie pakt er een driepunter op Woudestein? Ook de hoogst mogelijke odds scoren bij het Eredivisie duel Excelsior Rotterdam – AZ Alkmaar? Ga dan naar de bookmakerspagina van Wedden op Voetbal en speel mee!

Marinus Dijkhuizen: “AZ is een goede ploeg”

Excelsior Rotterdam staat klaar voor de komst van AZ Alkmaar. Trainer Marinus Dijkhuizen blikt vooruit. “AZ is een goede ploeg, ze spelen goed georganiseerd. Dat is een mooie affiche voor ons. Je hoopt natuurlijk weer drie punten te kunnen pakken tegen AZ. We hebben een aantal wedstrijden minder gespeeld, maar daar moeten we het goed met elkaar over hebben en dan komen wij er heus wel weer bovenop. We gaan hoe dan ook voor een goed resultaat tegen AZ.”

Pascal Jansen: “We gaan er zaterdag bij Excelsior weer vol voor”

AZ-trainer Pascal Jansen denkt dat zijn team kan scoren op Woudestein. “We gaan er ook echt vol voor! Wie ze ook opstellen, dat moet ons niet heel veel uitmaken gezien onze sterke vorm in de Eredivisie. We zijn verdedigend en aanvallend stabiel. Ook spelen we dominant en daar gaan we rustig mee verder.”

Head 2 Head

Excelsior en AZ speelden op 23 oktober vorig jaar voor de laatste keer tegen elkaar. De Rotterdamse ploeg wist toen te winnen met 2-1 van de bezoekers uit Alkmaar. In het AFAS Stadion was AZ vorig seizoen vele malen sterker dan de Kralingens. In februari dit jaar versloeg AZ de Rotterdamse ploeg nog met 5-0!

De laatste keer dat de Alkmaarders wonnen bij Excelsior was in 2018. Dat is al vijf jaar geleden, maar dat komt mede doordat de Rotterdamse ploeg drie seizoenen heeft gemist in de Eredivisie. De ploeg uit Alkmaar won vijf jaar geleden met 1-2 van de Kralingens en daarmee waren de punten nipt binnen.

Odds Excelsior Rotterdam – AZ Alkmaar

De online bookmakers schalen de odds bij dit duel op in de pre-fase al behoorlijk op. De hoogste quoteringen staan bij Excelsior – AZ staan ingedeeld bij winst van de Kralingens. Er kan tot maximaal 6.75 keer de inleg gewonnen worden bij een correcte voorspelling op winst van de ploeg van trainer Dijkhuizen.

Zijn Excelsior en AZ aan elkaar gewaagd en delen zij de punten bij een gelijkspel? Dan kunnen voetbalgokkers tot 5.00 keer het speelbedrag teruggeboekt krijgen als het inderdaad een gelijkspel wordt op Woudestein.

Dan de quoteringen bij een zege van AZ. Mocht de huidige nummer twee in de competitie winnen van Excelsior, dan keren de online bookmakers tot 1.43 keer het speelbedrag uit.

Ontdek ook de overige quoteringen in de diverse speltypen die de bookmakers hanteren bij Eredivisie wedstrijden. Liever live wedden op Excelsior – AZ? Dat kan vanaf het moment dat de wedstrijd begint tot het laatste fluitsignaal van de wedstrijd gegeven wordt.

Datum en tijdstip Excelsior Rotterdam – AZ Alkmaar

Wedden op Voetbal vindt het belangrijk dat alle voetballiefhebbers en voetbalgokkers veilig kunnen wedden op voetbalwedstrijden. De sportsbooks op de bookmakerspagina gaan veilig om met gegevens en speelgeld. Bij een correcte voorspelling op bijvoorbeeld een Eredivisie duel zijn voetbalgokkers er zeker van dat zij worden uitbetaald door het wedkantoor waar de winnende voorspelling is geplaatst.

De Eredivisiewedstrijd Excelsior Rotterdam – AZ Alkmaar staat gepland op zaterdag 4 november. De wedstrijd begint in 18:45 uur in het Van Donge & De Roo Stadion (ook wel bekend als Woudestein). Speel mee via Wedden op Voetbal en win de beste deals bij een winnende weddenschap op Excelsior – AZ!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.