Home Odds Champions League play-offs Rangers FC – PSV Eindhoven

Odds Champions League play-offs Rangers FC – PSV Eindhoven

PSV Eindhoven moet nog één obstakel overwinnen voordat het de loting van de UEFA Champions League in kan gaan. De Eindhovense formatie van trainer Peter Bosz maakt zich op voor de dubbele ontmoeting met Rangers FC. Vorig seizoen versloeg de Schotse ploeg PSV in de play-offs. PSV heeft aanstaande dinsdag dus nog wat recht te zetten op Ibrox. Scoor de hoogste pre-odds bij Rangers FC – PSV Eindhoven via Wedden op Voetbal

Statistieken Rangers FC – PSV Eindhoven

Na de overwinning op Sturm Graz in de laatste voorronde van de UEFA Champions League gaat PSV door naar de play-offs waar Rangers FC wacht. De Schotse formatie schakelde het Zwitserse Servette FC uit, maar had het daar een stuk lastiger mee dan PSV bij Sturm Graz. In het tweeluik tegen de Oostenrijkse ploeg wist PSV zevenmaal tot scoren te komen. In Eindhoven werd het 4-1 en in Graz 1-3. In Glasgow won Rangers met 2-1 van Servette. In de terugwedstrijd kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Michael Beale: “We kennen PSV”

Rangers FC -trainer Michael Beale ziet het als een groot voordeel dat PSV vorig seizoen ook al te gast was in Glasgow. “We kennen de tegenstander. Sommige spelers hebben vorig jaar ook al tegen PSV gespeeld. Ons niveau zal tegen PSV nog wat omhoog moeten, maar de wedstrijden tegen PSV kunnen mij niet snel genoeg komen. We hebben er ongelooflijk veel zin in om de strijd aan te gaan met ze.”

Peter Bosz: “Dit wordt een mooi avondje Ibrox”

PSV-trainer Peter Bosz heeft er zin in om tegen Rangers FC uit te komen. “Ik kan haast niet wachten. Dit wordt weer een mooi avondje Ibrox. We wilde deze wedstrijd spelen en mogen hem nu ook spelen. Tegen Rangers zullen er een aantal dingen beter moeten dan tegen Sturm.”

Head 2 Head

Vorig seizoen vond de heenwedstrijd ook plaats in Glasgow. De Eindhovense formatie kwam al snel op voorsprong dankzij een doelpunt van Sangare. Nog voor rust maakte de Kroaat Colak de gelijkmaker. Na de thee kwam Rangers FC op voorsprong door een treffer van Lawrence. In het slot van de wedstrijd wist PSV’er Obispo de bal in het net te schieten en tekende daarmee ook de definitie eindstand: 2-2. De return in Eindhoven ging met 0-1 verloren door weer een doelpunt van Colak. Hierdoor liep PSV de groepsfase van de Champions League mis.

Spelers en sterkhouders

Vorig seizoen speelde Rangers en PSV ook al tegen elkaar en dus zijn er bij beide clubs spelers die toen ook al speelden voor hun huidige club. Bij Rangers zien we ex-PSV’er Sam Lammers terug. De in Tilburg geboren aanvaller speelt sinds dit seizoen bij de Schotse formatie.

Vorig jaar speelden: De Jong, Sangare, Saibari, Veerman, Teze en Benitez ook al de heenwedstrijd tegen Rangers. Het halve PSV-team weet dus wat zij dinsdag kunnen verwachten op Ibrox. Dat kan voor PSV een groot voordeel zijn.

Voorspellingen Rangers FC – PSV Eindhoven

Bij de bookmakers worden al veel weddenschappen geplaatst op de play-offs van PSV tegen Rangers. De hoogste quotering wordt gehanteerd bij een gelijkspel. Als de teams elkaar in Glasgow weer in evenwicht houden, keren de wedkantoren tot 3.40 keer het speelbedrag uit.

Gaat PSV winnen en met een voorsprong op Rangers terug naar Eindhoven? Dan kunnen voetbalgokkers die deze uitslag voorspelden tot 2.65 keer het speelbedrag verdienen bij de Nederlandse bookmakers.

Weet Rangers FC zich staande te houden en te winnen van PSV? Dan keren de bookmakers ook tot 2.65 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die deze voorspelling achterlieten bij de bookmakerskantoren op Wedden op Voetbal.

Datum en tijdstip Rangers FC – PSV Eindhoven

De heenwedstrijd Rangers – PSV wordt gespeeld op dinsdag 22 augustus. Het duel begint om 21:00 uur op Ibrox te Glasgow. Weet PSV nu wel te winnen in Schotland en gaan de Eindhovenaren door naar de groepsfase? Speel mee via Wedden op Voetbal en scoor de bij de beste bookmakers van Nederland.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.