Home Nederland treft Frankrijk in tweede speelronde Poule D EURO 2024

Nederland treft Frankrijk in tweede speelronde Poule D EURO 2024

Het Nederlands elftal maakt zich na de zege op Polen op voor de wedstrijd tegen Frankrijk. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman treft het Franse elftal in de Red Bull Arena te Leipzig en heeft drie punten nodig op koploper in de poule te blijven. Gaat dat Oranje lukken en kan het zich na de wedstrijd tegen de Fransen opmaken voor de knock-outs van EURO 2024 Voorspel de wedstrijd Nederland – Frankrijk in de tweede speelronde van Poule D bij de bookmakers op Wedden op Voetbal en scoor de hoogst mogelijke odds!

Ronald Koeman (bondscoach Nederland): “Frankrijk is tijdens groepsfase net even iets anders”

Bondscoach Ronald Koeman en zijn team maken zich op voor het duel tegen Frankrijk dat aanstaande vrijdag op het programma staat. Koeman weet wat zijn team te wachten staat. “Frankrijk is in potentie de grote favoriet, maar ze zijn in een groepsfase toch altijd net even anders dan tijdens de knock-outfase. Een elftal met geweldige, individuele kwaliteiten. Wij zijn nog niet waar we willen zijn. Het rendement moet hoger. We weten waar de kracht ligt van de Fransen. Ze spelen compact en zijn op de counter levensgevaarlijk, met hele goede spelers aan de bal. Neem nou Kylian Mbappé, hij is geweldig en kan in zijn eentje een wedstrijd beslissen”, aldus Koeman.

Didier Deschamps (bondscoach Frankrijk): “We kennen elkaar goed”

Ook de Franse bondscoach Didier Deschamps is klaar voor een duel tegen een bekende. “Nederland kennen we goed en zij kennen ons goed, we kennen hun kracht, zowel collectief als individueel. We zullen in de tweede partij tegen Nederland een goede prestatie nodig hebben. Nederland is nog steeds een geweldig voetballand. Toen we in maart vorig jaar met 4-0 wonnen, misten ze een aantal sleutelspelers. Die wedstrijd ging het gemakkelijker voor ons, maar Nederland blijft een grote voetbalnatie. Kijk alleen maar eens naar de spelers individueel. Ze spelen voor de grootste clubs, al zijn ze niet allemaal altijd basisspeler. Omdat we zo vaak tegen elkaar spelen, kennen we elkaar erg goed”, besluit Deschamps.

Head 2 Head

Het Nederlands elftal bewaart niet de beste herinneringen aan de laatste twee wedstrijden tegen de Fransen. In de EK kwalificatiepoule speelden Nederland ook tegen Frankrijk en die wedstrijden verliepen niet soepel. Frankrijk werd gemakkelijk groepswinnaar en wist beide wedstrijden te winnen van Oranje. In Parijs zegevierde Les Bleus met 4-0 en ook in Amsterdam waren de Fransen een maatje te groot voor ons. In de Johan Cruijff Arena werd het 1-2 voor het Franse elftal. De laatste keer dat Nederland van Frankrijk heeft gewonnen, was op 16 november 2018 in de groepsfase van de Nations League. Oranje won die dag in De Kuip te Rotterdam met 2-0 van de gasten uit Frankrijk.

Odds Nederland – Frankrijk

Bij de Nederlandse bookmakers staat hoge odds in het 1×2 spelsysteem ingedeeld. De quoteringen zijn het hoogst bij winst van Oranje. Als Koeman en zijn ploeg de Fransen verslaan, kunnen voetbalgokkers tot 3.47 keer het speelbedrag scoren als zij op winst van Nederland hebben gewed.

Bij een gelijkspel staan Nederland en Frankrijk nog altijd op gelijke hoogte in de poule. De bookmakers keren bij een puntendeling een gelijkswaardige quotering uit. De maximale beloning bij een puntendeling in de Red Bulle Arena staat op 3.47 keer het speelbedrag ingeschaald.

Dan de beloningen bij een zege van het Franse team. Als Les Bleus net als vorig jaar de ploeg van Koeman verslaat, kunnen voetbalgokkers tot 2.15 keer het speelbedrag teruggeboekt krijgen op hun bankaccount. Dat is een ruime verdubbeling van het speelbedrag dat wordt ingezet op winst van Oranje.

Wedden op Voetbal

Wedden op Nederland – Frankrijk? Check de meest actuele odds in de diverse speltypen van de bookmakers met geldige Nederlandse licenties. Ook live wedden is bij deze wedkantoren mogelijk. De EK wedstrijd Nederland – Frankrijk in Groep D wordt gespeeld op vrijdag 21 juni om 21:00 uur in de Red Bull Arena te Leipzig. Scoor de odds op jouw manier met een correcte weddenschap via Wedden op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.