Home Nederland op jacht naar ticket voor tweede ronde tegen Oostenrijk

Nederland op jacht naar ticket voor tweede ronde tegen Oostenrijk

Door de 0-0 tegen Frankrijk kan Nederland eigenlijk plaatsing voor de tweede ronde niet meer ontlopen. Alleen als de uitslagen in de andere poules heel ongunstig uitpakken en Oranje zelf van Oostenrijk (dik) verliest kan het nog misgaan. Maar Nederland wil eigenlijk het liefste eerste of tweede worden om in de achtste finales Spanje te ontlopen. Om dat te bereiken is winst op Oostenrijk in de laatste groepswedstrijd noodzakelijk. Gaat Nederland van Oostenrijk winnen? Speel mee en vergelijk de actuele EK 2024 odds voor Nederland – Oostenrijk via Wedden op Voetbal.nl. 

Ronald Koeman (bondscoach Nederland): “We weten wat we moeten doen tegen Oostenrijk”

“We hadden tegen de Fransen veel onnodig balverlies, dat was niet goed. Maar ik denk als je ziet hoe goed onze tegenstander is, dat we er het maximale eruit hebben gehaald. Je pakt een punt tegen Frankrijk en je hebt vier punten uit twee wedstrijden. Daar had ik vooraf voor getekend. En nu op naar Oostenrijk. We moeten vooruitkijken naar dinsdag. We weten nu waar we staan en wat er beter moet tegen Oostenrijk en waaraan we moeten werken voor de wedstrijden die daarna volgen.”

Ralf Rangnick (bondscoach Oostenrijk): “Bij de beste twee komen zou fantastisch zijn”

“We spelen goed samen als team en ik denk dat de gemiddelde leeftijd van onze ploeg nu ideaal is. We hebben ervaren spelers en talenten. Voor een klein land als Oostenrijk is deze wedstrijd tegen Nederland een grote uitdaging. Nederland speelt aanvallend voetbal. Ze hebben spelers die iedereen in Europa wel kent, omdat ze bij grote ploegen spelen. De poule overleven, dat is ons doel. We zitten in één van lastigste poules op dit EK. Als het ons lukt om bij de beste twee te komen, dan zou dat fantastisch zijn.”

Head to Head

Tijdens het uitgestelde EK 2020, dat in 2021 plaatsvond, stonden Nederland en Oostenrijk tegenover elkaar. In de tweede speelronde behaalde Oranje een 2-0 overwinning op het Oostenrijkse team. Memphis Depay opende de score al na elf minuten met de 1-0.

Die stand bleef een tijdlang ongewijzigd, totdat Denzel Dumfries in de 67e minuut de 2-0 maakte. Dit bleef de definitieve eindstand. Zowel Nederland als Oostenrijk bereikten de knock-outfase van het toernooi, met Nederland als groepswinnaar en Oostenrijk als nummer twee.

Odds Nederland – Oostenrijk

De hoogste 1X2 quoteringen voor de wedstrijd Nederland tegen Oostenrijk worden gevonden bij een gelijkspel. Als beide teams de punten verdelen, kunnen voetbalgokkers die hierop inzetten tot wel 3,40 keer hun inzet terugwinnen.

Een inzet op winst voor Nederland levert ook aantrekkelijke winstbonussen op. Mocht Oranje het derde en laatste groepsduel van de poulefase van het EK voetbal 2024 winnen door Oostenrijk te verslaan, dan kan dit een potentiële winstbonus van 2,30 keer de inzet opleveren.

Een zege van het Oostenrijkse nationale team zou kunnen betekenen dat Nederland op de derde plaats eindigt. Dit zou resulteren in een achtste finale tegen Spanje – een ongunstige uitkomst voor Nederland. Echter, gokkers die hun geld op Oostenrijk hebben gezet, zouden in dat geval tot 3,30 keer hun ingezette bedrag kunnen ontvangen op hun spel- of bankrekening.

Wedden op Nederland – Oostenrijk

Via Wedden op Voetbal kan je veilig gokken op Nederland – Oostenrijk. Kies de beste odds bij de legale, Nederlandse Sportsbooks en speel tegen de beste odds mee met dit laatste EK voetbal groepsduel uit Groep D. De wedstrijd zal op dinsdag 25 juni plaatsvinden en om 18:00 uur beginnen. Er wordt gevoetbald in de Duitse hoofdstad Berlijn.

Een prachtige locatie voor een Europees kampioenschapsduel waarbij er van alles op het spel staat en waar Voetbalgokkers hun slag kunnen slaan met een winnende weddenschap op het Nederlands elftal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.