Home Nederland moet met Turkije zien af te rekenen voor halve finale EURO 2024

Nederland moet met Turkije zien af te rekenen voor halve finale EURO 2024

Nederland wist afgelopen dinsdag Roemenië te passeren in de achtste finale van het EK en staat in de kwartfinale van het toernooi. Oranje treft Turkije daarin en het Nederlands elftal moet met de Turken zien af te rekenen voor een plaatsje in de halve finale EURO 2024. De wedstrijd vindt plaats in het Olympia Stadion te Berlijn. Wedden op Nederland – Turkije doe je bewust en veilig via Wedden op Voetbal.nl!

Virgil van Dijk (aanvoerder Nederland): “Herstellen voor zwaar potje tegen Turkije in kwartfinale”

Virgil van Dijk was na de gewonnen wedstrijd op Roemenië opgelucht dat de kwartfinale een feit is voor Oranje. De aanvoerder blikt graag vooruit naar de volgende wedstrijd. “Nu is het tijd om te herstellen en om klaar te zijn voor weer een heel zwaar potje in de kwartfinale. We wisten allemaal dat het beter moest. Iedereen heeft zijn verantwoordelijkheid gepakt. De wil om de duels te winnen en voor de tweede bal te gaan. De wedstrijd tegen Roemenië geeft vertrouwen, maar we moeten met beide benen op de grond blijven staan. En ons focussen op een hele lastige wedstrijd in de kwartfinale. Turkije is een heel goed voetballend land”, zegt Van Dijk.

Vincenzo Montella (bondscoach Turkije): “Nederland vecht als leeuwen”

Bondscoach Vincenzo ziet de kwartfinale tegen Nederland als een grote uitdaging. “We zijn erg trots dat we in de kwartfinale staan en voelen de steun van onze supporters. We gaan stap voor stap, onze volgende tegenstander is Nederland. Daarmee hebben we een tegenstander die vecht als leeuwen. We zullen onze mentale en fysieke energie verzamelen om de wedstrijd tegen Nederland aan te kunnen gaan”, vertelt de bondscoach van Turkije.

Head 2 Head

Oranje speelde voor de laatste keer op 7 september 2021 tegen Turkije. In de Johan Cruijff Arena won Nederland de WK-kwalificatiewedstrijd met 6-1 van de Turken. In Turkije wonnen de Turken met 4-2 van het Nederlands elftal. Tijdens de EK kwalificaties voor EURO 2016 slaagde Oranje er niet in Turkije te verslaan. In Nederland werd het 1-1 en in Turkije 3-0 voor het Turkse team. Nederland plaatste zich dan ook niet voor het Europees toernooi in 2016 dat in Frankrijk werd gehouden.

Odds Nederland – Turkije

De ontmoeting tussen Nederland en Turkije wordt nog spannender met een correcte weddenschap bij de bookmakers op Wedden op Voetbal. In het 1×2 spelsysteem kan tot 5.69 keer het speelbedrag gescoord worden bij een correcte weddenschap op winst van het Turkse elftal.

Zijn Nederland en Turkije aan elkaar gewaagd in Berlijn en zal er na reguliere speeltijd nog geen winnaar zijn? Dan kunnen voetbalgokkers goed scoren. Bij een gelijkspel keren de bookmakers tot 4.11 keer het speelbedrag uit.

De quoteringen bij een zege van Nederland staan op maximaal 1.62 keer het speelbedrag ingedeeld. Volgens de bookmakers levert een weddenschap op winst van Oranje dus de meeste kans op een succesvolle weddenschap op. Vergelijk ook de bookmakers met elkaar voor live wedden op Nederland – Turkije. De bookmakers maken hun live betting odds bekend als de wedstrijd begint.

Wedden op Voetbal

Wil je ook online Wedden op Voetbal? Dan kun je nu al een weddenschap plaatsen voor de kwartfinales van EURO 2024. Ontdek welke manier van spelen het beste bij jouw speelstijl past en maak de winnende deal.

Wedden op de EK kwartfinale Nederland – Turkije kan tot zaterdag 6 juli. De wedstrijd zal gespeeld gaan worden in het Olympia Stadion te Berlijn en begint om 21:00 uur. Wint Oranje? Dan betekent dit voor Nederland een ticket voor de halve finale van het EK in Duitsland. Of is het EK na de wedstrijd tegen de Turken voor Oranjespelers en -fans voorbij? Vergelijk, zet in en win de beste deals via Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.