Home Nederland begint EK-avontuur tegen Canada

Nederland begint EK-avontuur tegen Canada

Voor het Nederlands elftal begint deze week het EK-avontuur met de thuiswedstrijd tegen Canada. De selectie van bondscoach Ronald Koeman stoomt zich klaar voor de eerste EK wedstrijd tegen Polen dat op 16 juni gespeeld wordt. Het duel tegen Canada wordt gehouden in De Kuip te Rotterdam. Weet Oranje hier te winnen van Canada en tankt het vertrouwen richting EURO2024? Vergelijk de beste bookmakers met elkaar op Wedden op Voetbal en scoor de Oranje-odds al voordat het EK begonnen is. 

Ronald Koeman (bondscoach Nederland): “Tegen Canada laten zien dat we sterk team hebben”

Bondscoach Ronald Koeman maakte vorige week bekend welke spelers mee gaan naar EURO2024. Met deze spelers begint voor de bondscoach het EK-avontuur aanstaande donderdag tegen Canada. “Ik vind dat we een elftal hebben dat moeilijk te verslaan is. Er is heel veel creativiteit bij aanvallers. We hebben een sterk team en dat kunnen we donderdag tegen Canada laten zien. We moeten in de aanval het spel zonder bal verbeteren. Daar ligt prioriteit. Ik kan een plaatje in mijn hoofd hebben van het elftal, maar dat kan over twee wedstrijden weer anders zijn. Ik hou van concurrentie en van gaan voor je plekkie. Maar als je niet speelt, wordt er wel geëist dat je professioneel blijft”, zegt Koeman.

Jesse Marsch (bondscoach Canada): “Nederland wordt een enorme uitdaging voor ons”

Canada speelt de komende week oefenwedstrijden tegen Nederland en Frankrijk. Voor de Canadezen zijn het belangrijke duels ter voorbereiding op de start van de Copa America dat op 21 juni begint. Op die dag speelt Canada de openingswedstrijd van het toernooi tegen wereldkampioen Argentinië. Met de oefenwedstrijden tegen Nederland en Frankrijk wil de coach zijn team testen. “Deze twee wedstrijden zijn voor ons een enorme uitdaging. Het is moeilijk om binnen een kleine tien dagen tijd iedereen bij elkaar te krijgen, maar het is goed om ons te meten met Nederland en Frankrijk. Het is goed en nuttig voor mij om een goede beoordeling te hebben van waar we staan en waar we naartoe moeten. Wat echt belangrijk zal zijn, is om een identiteit binnen het team te ontwikkelen en meerdere mensen te betrekken waarvan we denken dat ze uiteindelijk een voordeel kunnen zijn voor wat we nu, over een maand, over zes maanden en zeker over twee jaar met het nationale team zullen proberen te bereiken. Dan zijn oefenwedstrijden als tegen Nederland en Frankrijk cruciaal”, besluit Marsch.

Head 2 Head

We kunnen niet terugblikken naar eerder gespeelde wedstrijden tussen Nederland en Canada. Het is namelijk de eerste keer dat Oranje een oefenduel tegen Canada speelt. Ook zijn de landenteams elkaar nog nooit eerder tegen het lijf gelopen op een toernooi. De eerste ontmoeting met het Canadese elftal ooit vindt plaats in De Kuip te Rotterdam.

Odds Nederland – Canada

De bookmakers hebben heel wat mooie (combi)deals en hoge odds klaarstaan bij de eerste uitzwaaiwedstrijd van Nederland voor EURO2024. Wil je er een graantje van meepikken? bezoek dan de wedkantoren op Wedden op Voetbal! In het 1×2 spelsysteem kunnen voetbalgokkers de hoogste pre-odds vinden bij winst van Canada. Wint het Canadese elftal de eerste wedstrijd ooit tegen de Canadezen? Dan kan er tot 8.09 keer het speelbedrag gescoord worden.

Bij een correcte voorspelling op een gelijkspel in De Kuip keren de Nederlandse bookmakers tot 4.56 keer de inleg uit. Een juiste weddenschap op een gelijkspel levert dan ruim drie keer het speelbedrag op en dat is een hoge beloning van de bookmakers.

Gaat Nederland winnen in het Stadion van Feyenoord van Canada? Dan kunnen gokkers tot 1.40 keer het speelbedrag scoren met een correcte voorspelling op winst van Oranje. Check ook de odds eens na in speltypen als halftime/fulltime of over/under en vind je deal. Denk je te weten wie er gaat scoren? Plaats dan een weddenschap bij de bookmakers op welke speler scoort bij Nederland – Canada.

Wedden op oefenwedstrijd Nederland – Canada

De eerste van de twee oefenwedstrijden van Oranje: Nederland – Canada staat gepland op donderdag 6 juni om 20:45 uur in De Kuip te Rotterdam. Gaat het dak eraf door een fantastische wedstrijd van Koeman en zijn team of is Canada de sterkste van de twee in deze eerste ontmoeting ooit met het Canadese elftal? Speel mee via Wedden op Voetbal en win leuke bookmakersbeloningen bij de Nederlandse bookmakers!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.