Home Maakt koploper PSV gat groter met nummer twee Feyenoord?

Maakt koploper PSV gat groter met nummer twee Feyenoord?

Dit weekend staat er een heerlijke wedstrijd op het programma van de Eredivisie. In het Philips Stadion te Eindhoven spelen PSV en Feyenoord tegen elkaar. De Eindhovenaren staan eerste in de Nederlandse competitie en treffen de huidige nummer twee uit Rotterdam. De Nederlandse bookmakers zijn er klaar voor en bieden hoge odds en leuke deals aan bij deze kraker in de competitie. Maakt koploper PSV aanstaande zondag het gat groter met de nummer twee Feyenoord in de Nederlandse Eredivisie? Scoor de beste deals via Wedden op Voetbal!

Peter Bosz (trainer PSV): “Enorm veel zin in duel Feyenoord”

PSV-trainer Peter Bosz blikt graag vooruit op de wedstrijd tegen Feyenoord. “We spelen nu een keer thuis tegen Feyenoord. We hebben ze dit seizoen drie keer ontmoet in De Kuip, nu spelen we lekker voor ons eigen publiek. Ik heb er enorm veel zin in. Mijn ploeg hoeft niks meer te bewijzen. We hebben nu 23 wedstrijden gespeeld en 23 keer bewezen dat we een goede ploeg hebben. We gaan er alles aan om doen om ook van Feyenoord te winnen en de mensen weer te vermaken”, zegt trainer Bosz.

Arne Slot (trainer Feyenoord): “In voetbal kan alles”

Feyenoord-trainer Arne Slot weet wat zijn team kan wachten in Eindhoven. “PSV heeft zoveel sterke spelers. Het woord makkelijker is niet van toepassing. PSV zet hoge druk. Die proberen een tegenstander echt fouten te laten maken in de fase van opbouw. Als je daar doorheen speelt, is er meer ruimte. Maar verlies je de bal achterin, dan is er meteen een kansrijke situatie voor PSV. Ik zou kunnen denken dat het te doen is, tien punten goed maken op PSV, maar dat betekent dat wij dan zelf in elk geval alle komende wedstrijden moeten winnen. Ik ben realistisch, het gat is groot en PSV heeft ons, FC Twente en AZ-uit ook al gehad. Maar in voetbal kan alles, alleen heeft het weinig zin me daarmee bezig te houden”, besluit trainer Slot.

Head 2 Head

PSV en Feyenoord spelen dit seizoen al voor de vierde keer tegen elkaar. De eerste ontmoeting van dit seizoen was de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. De Brabantse club veroverde de schaal in De Kuip door met 0-1 te winnen van Feyenoord. Noa Lang maakte toen het doelpunt voor de Eindhovenaren. Begin december werd de competitiewedstrijd tussen Feyenoord en PSV in Rotterdam al gespeeld. Ook toen zegevierden de Eindhovenaren met 1-2 van de Rotterdamse formatie. Eind januari speelden de ploegen de achtste finale van de TOTO KNVB beker tegen elkaar. Feyenoord wist dit keer te winnen (1-0) en staan nu dankzij winst op FC Groningen in de halve finale van dat bekertoernooi in de eindstrijd van het TOTO KNVB bekertoernooi.

Odds

De odds bij deze Eredivisie kraker tussen PSV en Feyenoord staan scherp. De hoogste quoteringen in het 1×2 spelsysteem ingedeeld bij een gelijkspel. Als PSV voor eigen publiek de punten gaat delen met Feyenoord, dan keren de wedkantoren tot wel 3.74 keer het ingelegde speelbedrag uit aan iedereen die dit goed voorspelde.

Ook bij winst van Feyenoord zijn de bookmakers bereid iets dieper in de buidel te tasten dan bij winst van PSV. De quoteringen bij een overwinning van trainer Slot en zijn team staan de odds momenteel op maximaal 3.42 keer het ingelegde speelbedrag.

Wint PSV voor de zoveelste keer dit seizoen in eigen huis? Dan kan er tot maximaal 2.01 keer het speelbedrag gescoord worden bij een correcte voorspelling op winst van PSV Eindhoven.

Datum en tijdstip PSV- Feyenoord

Het online Wedden op Voetbal kan leuk zijn, maar is niet zonder risico. Daarom hechten we veel waarde aan het veilig en bewust kunnen wedden op voetbalwedstrijden. Op de bookmakerspagina zijn alleen bookmakers te vinden met geldige licenties om in ons land sportweddenschappen aan te mogen bieden. Voetbalgokkers kunnen zelf ook veel doen om met een gerust hart te wedden op voetbal.

Wedden op de wedstrijd PSV – Feyenoord kan tot zondag 3 maart. Het duel begint om 14:30 uur in het Philips Stadion te Eindhoven. Dat is het moment dat de bookmakers overschakelen van pre-odds naar live gokken. Ook deze vergelijk je snel en gemakkelijk via Wedden op Voetbal.nl.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.