Home Maak de winnende deal bij PSV – Go Ahead Eagles

Maak de winnende deal bij PSV – Go Ahead Eagles

Midweeks komen er acht Eredivisie clubs in actie in speelronde drie van de competitie. PSV neemt het op tegen Go Ahead Eagles. In het Philips Stadion wil PSV niets liever dan drie punten pakken. De Eindhovense formatie staat op de eerste plaats van de Eredivisie en wil die graag behouden. Maak de winnende deal bij PSV – Go Ahead Eagles via Wedden op Voetbal door de juiste voorspellingen achter te laten bij de betrouwbaarste bookmakers van Nederland.

Peter Bosz: “Go Ahead is eerste topper van het jaar”

PSV trainer Peter Bosz blikt vooruit naar de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles in Eindhoven. “Tegen Go Ahead gaan wij de eerste topper van het jaar spelen, dat heb ik ook tegen de jongens in de kleedkamer gezegd. Ik vind Go Ahead een geweldig elftal. Ze spelen goed voetbal, dat vind ik echt. We zullen ons dan ook goed moeten voorbereiden op dit duel.”

René Hake: “Vanuit ons eigen idee spelen tegen PSV”

Go Ahead Eagles trainer René Hake en zijn team spelen deze week uit tegen PSV in Eindhoven en een paar dagen later tegen Feyenoord in Rotterdam. “We kunnen onze borst nat maken voor de komende wedstrijd. Maar het is een mooie uitdaging om te kijken of we het PSV moeilijk kunnen maken. We gaan proberen vanuit ons eigen idee te spelen, door zo snel mogelijk druk op hun opbouw te zetten.”

Head 2 Head

Het is de zesde keer binnen twee jaar tijd dat PSV en Go Ahead Eagles tegen elkaar spelen. Eenmaal betrof het de halve finale van de KNVB Beker, maar in alle vijf de duels wist PSV Eindhoven te winnen. De grootse overwinning in die twee jaar tijd boekte PSV vorig seizoen. In Deventer werd het 2-5 voor de Eindhovense ploeg.

De laatste ontmoeting tussen PSV en Go Ahead Eagles is de wedstrijd op 28 januari dit jaar. Toen slaagden de Eindhovenaren er in eigen huis in de bezoekers uit Deventer te verslaan.

Voorspellingen PSV Eindhoven – Go Ahead Eagles

De Nederlandse bookmakerskantoren keren de hoogste pre-odds uit bij winst van GAE. Mocht de ploeg uit Deventer winnen in Brabant, dan kan er tot 15.00 keer het speelbedrag gewonnen worden.

Bij een gelijkspel staan de bookmakersbeloningen momenteel op maximaal 7.00 keer het speelbedrag dat voetbalgokkers achterlaten bij de bookmakers op deze weddenschap.

Mocht PSV de drie punten uit speelronde drie in eigen huis houden, dan staan er quoteringen klaar die oplopen tot een maximum van x1.17 keer het speelbedrag.

Naast het wedden via het 1×2 spelsysteem kan er op nog veel meer manieren een weddenschap gemaakt worden bij de bookmakers op Wedden op Voetbal. Ga naar de bookmakerspagina en ontdek de mogelijkheden om PSV – GAE te voorspellen. Check ook de mogelijkheden om een winnende combideal te maken op jouw favoriete voetbalclubs.

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – Go Ahead Eagles

Wedden op PSV Eindhoven – Go Ahead Eagles kan tot woensdag 27 september. Dan wordt om 18:45 uur de inhaalwedstrijd uit speelronde drie gespeeld in het Philips Stadion van de Brabantse ploeg. Een kleine twee uur later zal bekend zijn welke ploeg de drie punten heeft veroverd en keren de bookmakers de bijbehorende quoteringen uit aan de voetbalgokkers die de juiste voorspellingen hadden ingevuld op het spelformulier.

Wacht je liever op het voorspellen van wedstrijden als het duel begint? Speel dan live mee via Wedden op Voetbal en scoor de beste live betting odds die er te vinden zijn bij de wedstrijd PSV – GAE.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.