Home Komt Sparta kampioensfeest van PSV in Eindhoven verpesten?

Komt Sparta kampioensfeest van PSV in Eindhoven verpesten?

Dit weekend kan PSV kampioen van de Eredivisie worden. De Eindhovenaren moeten aanstaande zondag van Sparta Rotterdam winnen. PSV heeft nog minimaal een punt nodig om de schaal omhoog te houden. Komt Sparta kampioensfeest van PSV in Eindhoven verpesten of worden de Brabanders kampioen? Vergelijk de beste bookmakers met elkaar en scoor de beste odds via Wedden op Voetbal.nl!

Peter Bosz (trainer PSV Eindhoven): “Focussen op duel Sparta”

PSV-trainer Peter Bosz kan met zijn team aanstaande zondag kampioen worden, maar de trainer houdt de focus op het duel tegen de Spartanen. “Ik probeer het ook nu weer te benaderen zoals ik dat bij alle wedstrijden gedaan heb, omdat dat tot nu toe goed gewerkt heeft. We moeten samen een manier vinden waarop we Sparta kunnen verslaan. Als dat lukt, dan mag de druk er even af en gaan we vol het feest in. Maar nu eerst nog honderd procent focus op Sparta”, zegt de trainer van PSV.

Jeroen Rijsdijk (trainer Sparta Rotterdam): “PSV speelt om de landstitel”

Sparta-trainer Jeroen Rijsdijk zoekt een manier om het kampioensfeest uit te kunnen stellen. “Ons doel is de play-offs halen. Ik denk dat wij nog drie punten nodig om de play-offs te halen. We weten dat je van PSV kan verliezen, zeker als ze om de landstitel spelen. Maar als we goed gedisciplineerd verdedigen en lang de 0-0 op het bord kunnen houden worden ze misschien ongeduldig en kunnen wij profiteren”, zegt Rijsdijk.

Head 2 Head

PSV Eindhoven wist dit seizoen de uitwedstrijd bij Sparta in Rotterdam te winnen. Die wedstrijd dateert op 8 oktober vorig jaar en werd met 0-4 gewonnen door de Brabanders op Het Kasteel. Vorig seizoen wist  Sparta Rotterdam een punt te veroveren in het Philips Stadion. Op 7 januari vorig jaar werd door beide teams niet gescoord en bleef het 0-0 in Eindhoven waardoor de punten werden gedeeld. De laatste keer dat de Spartanen kwamen winnen in Eindhoven is al een hele tijd geleden. In 1995 slaagde Sparta erin drie punten te veroveren door met 1-2 te winnen van PSV in Eindhoven.

Odds PSV Eindhoven – Sparta Rotterdam

Wie op zoek is naar hoge odds in het 1×2 speelsysteem kan die zeker vinden in speelronde 32 van de Eredivisie. Bij de wedstrijd PSV – Sparta worden de hoogste pre-odds bij dit duel uitgekeerd bij winst van de Spartanen. Als de Rotterdamse ploeg na 29 jaar tijd weer eens weet te winnen in Eindhoven, dan keren de bookmakers tot 17.60 keer het speelbedrag uit.

Bij een overwinning van PSV zijn de pre-odds een stuk lager. Als de Eindhovenaren winnen van Sparta zijn de Brabanders kampioen en keren de wedkantoren maximaal 1.12 keer het speelbedrag uit. Het vertrouwen in een kampioensfeest dit weekend in Eindhoven is af te lezen van de pre-odds dus groot bij de bookmakers.

Bij een puntendeling in het Philips Stadion kunnen voetbalgokkers weer een veel hogere beloning scoren. Worden de punten aanstaande zondag in Eindhoven gedeeld, ook dan is PSV de kampioen van dit seizoen en kunnen voetbalgokkers tot 9.96 keer het speelbedrag scoren via Wedden op Voetbal.

Wedden op Voetbal

Het Eredivisie seizoen heeft nog drie speelronden te gaan en daarin moeten veel teams nog volle bak. Dat alles nog niet beslist is, maakt het extra interessant om te wedden op de laatste competitiewedstrijden van seizoen 2023-2024. Speel veilig en bewust en zorg dat je voorspellingen op tijd binnen zijn bij de bookmakers.

De kampioenswedstrijd PSV Eindhoven – Sparta Rotterdam begint op zondag 5 mei om 12:15 uur in het Philips Stadion te Eindhoven. Worden de Brabanders kampioen? Scoor de beste odds en deals bij de kampioenswedstrijd via Wedden op Voetbal met een correcte voorspelling op PSV – Sparta! Of scoor de beste live betting odds via als de kampioenswedstrijd in Eindhoven wordt gespeeld.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.