Home Knallende voetbalkraker in Eredivisie: Ajax – FC Utrecht

Knallende voetbalkraker in Eredivisie: Ajax – FC Utrecht

FC Utrecht is bezig aan een ijzersterke serie. Sinds de komst van trainer Ron Jans zit de club uit de Domstad in de lift. Komend weekend trekt Utrecht naar aartsrivaal Ajax. De Amsterdammers hadden na de aanstelling van trainer John van ’t Schip ook een opleving, maar zitten inmiddels weer in een negatieve spiraal. Wie gaat er in de onderlinge strijd met de winst vandoor? Voorspel en speel mee via Wedden op Voetbal.nl!

John van ’t Schip (trainer Ajax): “We zitten in een mindere fase”

“Na de wedstrijd tegen PSV zitten we in een mindere fase. Daar zijn we al uitgekomen maar zitten we nu weer in. Het is ook niet zo dat we nu nog elf wedstrijden gaan ploeteren. Dat zie ik anders. Ik ben niet wanhopig maar wel bezorgd, want we moeten wel de weg omhoog zien te vinden. Hopelijk lukt dat al tegen FC Utrecht.”

Ron Jans (trainer FC Utrecht): “Tegen Ajax zal het weer keihard vechten worden”

“We hebben vier overwinningen op rij behaald, zijn vijftien wedstrijden al ongeslagen en zelfs in 2024 nog ongeslagen. Maar het is wel steeds hard werken en soms zelfs moeizaam. Afgelopen weekend tegen Heracles was dat ook weer het geval. Bij Ajax zullen we weer keihard moeten knokken en heb je natuurlijk ook het publiek dat een factor kan spelen. Als zij alles of niets gaan roepen, dan zullen zij extra krachten vinden waarmee wij rekening moeten houden.”

Head 2 Head

In de onderlinge duels tussen Ajax en FC Utrecht komt het vaak neer op strijd en wilskracht. Zo ook dit seizoen. Daarin speelden de ploegen al tegen elkaar in Utrecht. In de Utrechtse Galgenwaard waren de Domstedelingen een maatje te groot. De thuisploeg won met 4-3 van Ajax en die uitslag zal dit weekend nog bij beide teams nog wel even door de hoofden schieten.

Er wordt weer een strijdvaardig duel verwacht in de Johan Cruijff Arena. Vorig seizoen wisten de Ajacieden in eigen huis met 3-1 te winnen van FC Utrecht. De laatste overwinning die de Domstedelingen boekten in Amsterdam was op 3 oktober 2021. Het werd toen 0-1 voor de ploeg uit Utrecht.

Odds Ajax Amsterdam – FC Utrecht

De odds bij de wedstrijd tussen de rivalen uit Amsterdam en Utrecht maakt het voorspellen van dit duel nog uitdagender. De pre-odds in het 1×2 spelsysteem worden het hoogst opgeschroefd bij een gelijkspel. Als de Ajacieden en Domstedelingen de punten met elkaar gaan delen in de Johan Cruijff Arena, dan keren de bookmakers tot 4.19 keer het speelbedrag uit.

Bij een overwinning van de ploeg van trainer Jans wordt niet veel minder uitgekeerd. De maximale beloningen bij een overwinning van de Domstedelingen staat op maximaal 4.06 keer de inleg ingedeeld.

Ook bij winst van Ajax kan een mooie beloning binnen worden gehaal. Mocht trainer Van ’t Schip en zijn team winnen voor eigen publiek, dan keren de bookmakers tot 1.75 keer het speelbedrag uit als deze voorspelling is gedropt in het 1×2 spelsysteem op winst van de Ajacieden.

Wedden op Voetbal

Online gokken op voetbalwedstrijden is niet zonder risico, maar kunnen wel beperkt worden door te spelen bij betrouwbare bookmakers. Op de website Gokken op Voetbal staan alleen de betrouwbare Sportsbooks van Nederland vermeld die geldige licenties hebben en honderd procent zeker uitkeren als er een correcte voorspelling is gedaan.

Om voor de beste odds en deals te kunnen spelen, dienen weddenschappen in de pre-fase op tijd bekend te zijn bij de bookmakers. De wedstrijd Ajax – FC Utrecht staat gepland op zondag 3 maart. De wedstrijd wordt om 12:15 uur gespeeld in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Kies voor veilig en bewust wedden op voetbal door te kiezen voor één van de wedkantoren op Wedden op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.