Home Knallende odds bij Eredivisie duel PSV – sc Heerenveen

Knallende odds bij Eredivisie duel PSV – sc Heerenveen

PSV breekt momenteel alle records! De Eindhovenaren zijn ongeslagen in de competitie en wonnen dit seizoen dus al veertien wedstrijden. In totaal is de ongeslagen reeks in de Eredivisie nog veel langer en ook in Europa doen ze het uitstekend. Kan sc Heerenveen die zegereeks stoppen of zijn de Friezen het volgende slachtoffer? Speel mee met PSV – sc Heerenveen via Wedden op Voetbal.nl en scoor de hoogste odds!

Peter Bosz (trainer PSV): “Tegen sc Heerenveen zal er geen gemakzucht insluipen”

“We hebben een ongelooflijk moeilijk blok achter de rug met FC Twente, Sevilla, Feyenoord . Tel daarbij ook nog het reizen en bijkomende vermoeidheid op en ik kan alleen maar trots zijn hoe we gepresteerd hebben. Dit is echt de beste groep waarmee ik ooit gewerkt heb. Als je ziet hoe we ook in Rotterdam aan de start verschijnen, dan zou het mij echt verbazen als er voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen gemakzucht in de groep zou sluipen.”

Kees van Wonderen (trainer sc Heerenveen): “PSV is andere koek”

“De wedstrijd tegen Almere City was de beste van ons in dit Eredivisie seizoen. Maar PSV is andere koek. PSV is de top van Nederland en ook in de UEFA Champions League behoren ze tot de laatste zestien. We gaan zien hoe we ons tegen zo’n ploeg verhouden. Maar wij moeten ook in Eindhoven, met alles wat we hebben, de strijd aangaan.”

Head to Head

In de Head to Head statistieken ontdekken we dat PSV niet gemakkelijk wint van Heerenveen. De laatste vijf onderlinge duels zorgden voor twee overwinning van PSV. De rest eindigde onbeslist. Afgelopen seizoen werd het 3-3 in Eindhoven. Uit won PSV wel van sc Heerenveen, dat duel eindigde in 0-1 dankzij een goal van Cody Gakpo (nu Liverpool).

En laat Eindhoven nou ook komende donderdag de plek zijn waar PSV en Heerenveen de degens zullen kruisen. Een stadion waar Heerenveen zich dus wel thuis voelt en goed heeft gepresteerd in de afgelopen seizoenen. PSV zal wellicht nog even willen uithijgen van Feyenoord uit en zich willen prepareren op Arsenal thuis.

Odds PSV – sc Heerenveen

In het 1×2 spelsysteem zien we weinig terug van die H2H statistieken, want PSV is bij de bookmakers favoriet. De bijbehorende maximale pre-wedstrijd quotering stijgt tot een wedwaarde oplopend naar 1,20 keer het ingelegde speelbedrag als PSV wint.

Als PSV niet wint, dan zijn in ieder geval de VoetbalGokkers die hun geld op één van de twee andere uitslagen hebben gezet blij. Ze ontvangen top winstbonussen en die lopen bij een gelijkspel al op naar 8,00 het inlegbedrag. Dat betekent dat 10 euro ineens 80 euro waard wordt als je deze uitslag met succes speelt via één van de betere Nederlandse bookmakers!

Bij een nederlaag van de mannen van trainer Peter Bosz steken de online bookmakers de handen helemaal diep in de geldbuidel. Een Friese stunt in Eindhoven zorgt in dat geval voor uitbetalingen die in de dubbelde cijfers gaan met quoteringen oplopend tot maximaal 15,00 keer het speelbedrag!

Speltype en tijdstip PSV – sc Heerenveen

Live je inzet plaatsen? Dan speel je mee via het speltype live gokken op voetbal. En ook die quoteringen kan je gemakkelijk en snel met elkaar vergelijken op de Wedden op Voetbal website. Check de bookmakerspagina tijdens PSV – sc Heerenveen en plaats je voorspelling op het moment dat de odds lekker hoog staan om zodoende de hoogste winstbonus te scoren! Speel je in je pre-fase of live? Veilig en legaal gokken doe je natuurlijk via de betrouwbare bookmakers op Wedden op Voetbal!

De Eredivisie wedstrijd PSV – sc Heerenveen wordt gespeeld op donderdag 7 december. In het Philips Stadion te Eindhoven zal om 18:45 uur al afgetrapt worden. Voorspellingen in de pre-wedstrijd fase dienen dus tijdig geplaatst te worden. Daarbij moeten spelers rekening houden met verwerkingstijd bij de wedkantoren.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.