Home Knallend het WK 2023 voor vrouwen in met hoge pre-odds bij Nederland – Portugal

Knallend het WK 2023 voor vrouwen in met hoge pre-odds bij Nederland – Portugal

Het WK 2023 voor vrouwen begint voor de Oranje Leeuwinnen aanstaande zondag 23 juli met de wedstrijd tegen Portugal. In Groep E van het wereldtoernooi willen de Nederlandse voetbaldames goed van start gaan om topfavoriet USA voor te kunnen blijven. Ook de bookmakers gaan knallend het WK 2023 voor vrouwen in met hoge pre-odds bij Nederland – Portugal. Wil jij ze scoren? Speel mee via Wedden op Voetbal

Statistieken Nederland – Portugal

De gastlanden van het WK 2023 voor vrouwen wordt gehouden in Australië en Nieuw-Zeeland. In Groep E van het WK 2023 voor vrouwen is Nederland ingedeeld bij de Verenigde Staten, Portugal en Vietnam. Op zondag 23 juli begint het WK voor de Leeuwinnen met de wedstrijd tegen het Portugese team. Op 27 juli spelen de Leeuwinnen tegen de USA en op 1 augustus tegen de Vietnamese dames.

Andries Jonker: “Kijken naar kwaliteiten en tekortkomingen”

De Nederlandse bondscoach Andries Jonker verwacht een zware poulefase voor de Oranje Leeuwinnen. “We spelen op het WK niet tegen pannenkoekenploegen. Wij zijn Nederland, een heel klein landje. We moeten goed kijken wat onze kwaliteiten en tekortkomingen zijn, want die laatste hebben we helaas ook”, vertelt de bondscoach.

Francisco Neto: “We weten wat ons te doen staat”

Ook bondscoach Francisco Neto maakt zijn vrouwenteam paraat voor de eerste wedstrijd van het WK 2023 in Nieuw-Zeeland. “We willen de groepsfase overleven en dan moeten we een goede organisatie en competitief zijn. De Verenigde Staten en Nederland hebben een vergelijkbaar idee van het spel: domineren, de bal hebben, tegenstanders geen vier passes achter elkaar laten maken, heel agressief op het moment van druk. We weten wat ons te wachten staat”, vertelt bondscoach Neto.

Head 2 Head

De Nederlandse voetbaldames hebben in het verleden weinig moeite gehad met de wedstrijden tegen de Portugese damesploeg. In 2013 en 2014 speelden de landenteams tegen elkaar in de WK kwalificatiepoule. He Portugal wonnen de Leeuwinnen met 0-7. In Nederland werd met 3-2 gewonnen van de vrouwen uit Portugal. Vorig jaar speelden de landenteams tegen elkaar op het EK 2021. In de poulefase won het Nederlandse vrouwenteam ook toen met 3-2 van Portugal.

WK 2023 voor vrouwen

Het WK 2023 voor vrouwen vindplaats in de gastlanden Nieuw-Zeeland en Australië. De Oranje Leeuwinnen spelen de wedstrijden in de poulefase in Nieuw-Zeeland. Het wereldtoernooi begon op 20 juli en zal tot 20 augustus duren. Er doen op dit toernooi voor het eerst 32 landen mee. Voorheen waren dat er nog 24.

Quoteringen Nederland – Portugal

De bookmakers knallen de hoogste quoteringen er bij de eerste WK wedstrijd van de Leeuwinnen direct goed in. De hoogste bookmakersbeloningen vinden bij winst van Portugal. Mocht het Portugese damesteam van Nederland winnen, dan keren de bookmakers tot maximaal 6.15 keer het speelbedrag uit dat is ingezet bij deze weddenschap.

Bij een gelijkspel zakken de odds iets, maar kan er nog altijd tot 4.75 keer het wedbedrag gescoord worden bij een correcte voorspelling op een puntendeling in het Nieuw-Zeelandse Dunedin.

Zegevieren de Oranje Leeuwinnen? In het 1×2 spelsysteem is winst van Nederland goed voor een maximale pre-odd van 1.50 keer het speelbedrag. Check de beste pre-odds op de bookmakerspagina van Wedden op Voetbal en speel slim mee.

Datum en tijdstip Nederland – Portugal

De WK 2023 dameswedstrijd Nederland – Portugal staat gepland op zondag 23 juli. De wedstrijd begint om 09:30 uur (Nederlandse tijd) en wordt gehouden in het Forsyth Barr Stadion te Dunedin. De beste WK voor vrouwen deals scoor je via Wedden op Voetbal.nl! Ga naar de bookmakerspagina en maak een knallende deal op deze eerste poulewedstrijd van de Nederlandse voetbaldames.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.