Home Voorspel AZ Alkmaar – Santa Coloma in UEFA Conference League!

Voorspel AZ Alkmaar – Santa Coloma in UEFA Conference League!

Op donderdag 17 augustus speelt AZ Alkmaar voor eigen publiek tegen FC Santa Coloma uit Andorra. Vorige week wonnen de Alkmaarders de heenwedstrijd. AZ heeft dus de beste papieren om de play-offs van de Europe Conference League te bereiken. Klaart AZ Alkmaar die klus tegen Santa Coloma in et AFAS Stadion? Voorspel de return in deze derde voorronde van de Conference League via Wedden op Voetbal.

Statistieken

AZ Alkmaar speelde vorige week uit bij Santa Coloma. De ploeg van trainer Pascal Jansen won met 0-1 van Santa Coloma dankzij een treffer van Djordje Mihailovic. Hiermee heeft AZ een goede positie geboekt voor de return in Alkmaar. Mocht AZ gelijk spelen of winnen van Santa Coloma, dan gaan de Alkmaarders door naar de play-offs waar Arouca of SK Brann de tegenstander zal zijn.

Pascal Jansen: “Santa Coloma kan verrassend uit de hoek komen”

AZ-trainer Pascal Jansen won vorige dan wel de uitwedstrijd in Andorra, de trainer is op zijn hoede voor de return in Alkmaar. “Santa Coloma kan verrassend uit de hoek komen. Het is van minder niveau dan dat wij hier gewend zijn, maar de wedstrijd is nog niet gespeeld. Je kunt denken; die klus klaren we wel even. Maar wij hebben ons niet anders voorbereid dan tegen West Ham of tegen Lazio Roma.”

Dmitri Chéryshev: “We kennen het niveau van de AZ-spelers”

Santa Coloma trainer Dmitri Chéryshev ziet nog kansen voor zijn team om AZ te verslaan. “We kennen het niveau van de AZ-spelers, maar die zijn ook nog heel erg jong. We hebben thuis goed standgehouden en moeten proberen te profiteren dat de jeugdspelers nog niet helemaal het niveau hebben dat AZ voorgaande jaren wel had.”

Head 2 Head

AZ Alkmaar heeft de club in Andorra nooit eerder ontmoet in Europese toernooien. Vorige week was de eerste wedstrijd ooit met de voetbalploeg in Andorra. De Alkmaarders hadden het niet gemakkelijk, maar wisten wel te winnen van Santa Coloma dat aanstaande donderdag voor het eerst in het AFAS Stadion op bezoek zal zijn.

Spelers en sterkhouders

In de heenwedstrijd had AZ Alkmaar met Jordy Clasie en Riechedly Bazoer een tweetal ervaren spelers in de selectie die al heel wat Europese wedstrijden op de teller hebben staan. De Noor David Wolfe kreeg vorige week een gele kaart in de wedstrijd tegen Santa Coloma.

Bij Santa Coloma kregen David Crespo en Cristian Novoa een gele kaart voorgeschoteld, maar zijn er verder geen schorsingen te melden. Ook zijn er geen spelers geblesseerd geraakt.

Quoteringen AZ Alkmaar – Santa Coloma

De quoteringen in het 1×2 wedsysteem staan er bij de wedstrijd AZ – Santa Coloma weer goed bij. Voetbalgokkers die de hoogste odds willen scoren zullen op een zege van FC Santa Coloma gaan inzetten. Bij de bookmakers staan de quoteringen momenteel op maximaal 18,00 keer de inleg ingedeeld.

Voetbalgokker die een voorspelling willen plaatsen met een hoge winstkans, zetten bij deze wedstrijd in op winst van AZ. Een inleg op een Alkmaarse zege levert in de pre-wedstrijd fase tot maximaal 1,09 het gekozen speelbedrag op.

Bij een gelijkspel tussen AZ en Santa Coloma gaat de club uit Alkmaar door naar de play-offs. In dat geval kunnen Voetbalgokkers die online hun voorspelling doorgeven tot maximaal 8,40 keer de de inleg terugverwachten.

Datum en tijdstip AZ Alkmaar – Santa Coloma

De return AZ Alkmaar – FC Santa Coloma staat gepland op donderdag 17 augustus. De wedstrijd begint om 20:45 uur. Het AFAS Stadion is het decor van dit duel. Als AZ wint of een gelijkspel boekt tegen de bezoekers uit Andorra, dan gaat de ploeg van trainer Jansen door naar de play-offs. Zien wij AZ daarin terug? Laat je voorspellingen achter bij de Nederlandse bookmakerskantoren op Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.