Home Hoge winstkansen en hoge odds bij oefenduel Nederland – IJsland

Hoge winstkansen en hoge odds bij oefenduel Nederland – IJsland

Gokken op het Nederlands elftal is weer mogelijk! Op maandag 10 juni 2024 speelt Oranje haar laatste oefenwedstrijd voor de start van de EURO 2024 groepsfase. Bookmakers dichten Nederland hoge winstkansen toe, en bij een gelijkspel of verlies zijn er volgens Wedden op Voetbal zeer hoge odds te behalen! Doe ook mee met Nederland – IJsland en vergelijk snel alle actuele odds via Wedden op Voetbal.nl!

Ronald Koeman (bondscoach Nederland): “Tegen IJsland zal het beter moeten”

“Ik heb het elftal dat in onze EK openingswedstrijd tegen Polen gaat spelen grotendeels in mijn hoofd. Het gaat om twee, drie plekken in het elftal waar ik nog even de tijd voor wil nemen. Tegen IJsland zullen meer beoogde basisspelers voor het EK starten dan we tegen Canada hebben gedaan Want de 4-0 tegen Canada was goed, maar tegen IJsland moeten we nog beter zijn. We weten dat het beter kan en beter moet, al geeft die ruime zege op Canada natuurlijk wel veel vertrouwen voor deze tweede en laatste oefenwedstrijd.”

Age Hareide (bondscoach IJsland): “Belangrijk dat IJsland op de kaart te zetten”

“Ik ben erg blij dat we van Engeland hebben gewonnen. We kunnen met een goed resultaat tegen Nederland onszelf als voetballand echt weer op de kaart zetten. Ik weet dat de wedstrijd tegen Nederland weer een erg moeilijke wedstrijd zal zijn, maar we moeten ons best doen, zowel verdedigend als aanvallend het maximale eruit te halen.”

Head to Head

Het is nu negen jaar geleden dat Nederland en IJsland elkaar ontmoetten op het internationale voetbalveld. In 2015 streden de landen tegen elkaar in de kwalificatieronde voor het EK. Oranje verloor beide keren; in IJsland met 2-0 en in Nederland met 0-1, waardoor de bezoekers alle punten meenamen.

Die ontmoetingen zijn dus inmiddels al wel van negen jaar geleden, en de teams zijn volledig veranderd. Voordat Nederland die twee keer verloor, had het nog nooit van IJsland verloren. Van de zes eerdere ontmoetingen won Oranje er vijf en één keer eindigde het in een gelijkspel. IJsland verraste afgelopen vrijdag door met 0-1 van Engeland te winnen. Een gewaarschuwd mens telt in dit geval dus voor twee.

Odds Nederland – IJsland

Meespelen met de wedstrijd Nederland – IJsland? Dat kan door een voorspelling te plaatsen via één van de veilige en legale bookmakers die in Nederland online voetbalweddenschappen aanbieden. Op onze site vind je snel de beste deals. Met het 1X2 wedsysteem behaal je momenteel de hoogste odds als je succesvol inzet op winst voor IJsland. Als zij, net als in 2015, van Nederland winnen, dan kan dat bij de Sportsbooks tot wel x12,00 keer je inzet opleveren.

Als Nederland wint en daarmee wraak neemt voor de twee nederlagen van bijna tien jaar geleden, dan ontvangen voetbalpunters die hierop hebben ingezet een winstbonus. Voorspellingen geplaatst in de pre-wedstrijd fase via het 1X2 spelsysteem kunnen dan tot maximaal x1,40 keer de inzet opleveren.

Als er maandag in Stadion Feyenoord geen winnaar uit de bus komt, dan betalen de online bookmakers uit aan degenen die hebben ingezet op een gelijkspel. De maximale winstbonussen die de wedkantoren aanhouden in het 1X2 spelsysteem kunnen dan oplopen tot x7,50 keer het ingezette bedrag.

Datum en tijdstip Nederland – IJsland

Het duel Nederland – IJsland wordt op maandag 10 juni gespeeld in de Rotterdamse Kuip. Dit stadion is net als afgelopen donderdag het decor. Het is de tweede vriendschappelijke interland in aanloop naar de EK eindronde. De eerste werd met 4-0 gewonnen van Canada. Wat wordt het komende maandag? Vergelijk, zet in en win via Wedden op Voetbal.nl, het onafhankelijke Nederlandse platform voor Voetbalgokkers die maximaal willen scoren!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.