Home Hoge odds scoren met favoriet Ajax Amsterdam in return tegen PFK Ludogorets

Hoge odds scoren met favoriet Ajax Amsterdam in return tegen PFK Ludogorets

Ajax Amsterdam speelt aanstaande donderdag in de Johan Cruijff Arena tegen PFK Ludogorets. De Ajacieden verdedigen voor eigen publiek de 1-4 zege die het vorige week boekten in het Bulgaarse Razgrad. Bij een goed resultaat kunnen de Amsterdammers zich gaan opmaken voor de groepsfase van de UEFA Europa League. Hoge odds scoren met favoriet Ajax Amsterdam in return tegen PFK Ludogorets? Bezoek de bookmakers op Wedden op Voetbal en speel mee!

Statistieken Ajax Amsterdam – Ludogorets

Vorige week speelde Ajax Amsterdam voor het eerst tegen PFK Ludogorets en dat pakte goed uit voor de Ajacieden. In de heenwedstrijd van de play-offs won de ploeg van trainer Maurice Steijn met 1-4 van de Bulgaarse club. Ajax kan dus met een goed gevoel beginnen aan de terugwedstrijd tegen Ludogorets voor eigen publiek.

Maurice Steijn: “Ludogorets is een goed team”

Ajax-trainer Maurice Steijn maakt zich weinig zorgen of Ajax de groepsfase van de Europa League gaat halen, maar is wel op zijn hoede voor Ludogorets. “We gaan met een heerlijk gevoel de return in, maar dit wordt ook weer gewoon een zware wedstrijd. Ludogorets is een goed team. Ajax moet gewoon Europa League spelen. Dat is wat er wordt verwacht en we gaan ervanuit dat dat ook gaat lukken.”

Ivajlo Petev: “We zullen het Ajax moeilijk maken”

PFK Ludogorets moet donderdag vol aan de bak in de Amsterdam Arena wil het nog doorstromen naar de groepsfase van de Europa League. Trainer Ivajlo Petev ziet nog kansen voor zijn team. “Het belangrijkste is om een ​​goed gezicht, goede energie en passie voor het spel te tonen. De ploeg van Ajax heeft veel individuele kwaliteiten. Het zal niet gemakkelijk zijn voor ons, maar we zullen er alles aan doen om het ze moeilijk te maken en wie weet zit er dan toch nog iets in voor ons.”

Head 2 Head

De heenwedstrijd van vorige week was de eerste wedstrijd die Ajax tegen Ludogorets speelde. De Ajacieden wisten hun stempel in de zestiende minuut van de wedstrijd al te drukken door een goal van Mohammed Kudus. De middenvelder van de Ajacieden scoorde twee minuten later nogmaals. Brian Brobby maakte het derde doelpunt van Ajax voor rust. Na de thee wist Kudus opnieuw het net te raken. Ludogorets-speler Olivier Verdon maakte het enige doelpunt van de Bulgaarse club.

Spelers Ajax – Ludogorets

Ajax Amsterdam speelt donderdag de return zonder Kudus. De middenvelder die vorige week nog driemaal wist te scoren is inmiddels vertrokken naar West Ham United. Daarmee missen de Ajacieden een sterhouder binnen de ploeg van trainer Steijn. Ook eerste doelman Geronimo Rulli is afwezig. De keeper van Ajax heeft een schouderblessure, maar stond in de heenwedstrijd om die reden ook al niet onder de lat.

Bij Ludogorets speelt de Nederlandse doelman Sergio Padt. De van FC Groningen overgekomen doelman zal er aanstaande donderdag ook weer bij zijn. Padt speelde onder andere met FC Groningen al meerdere keren tegen Ajax in Amsterdam.

Voorspellingen Ajax – Ludogorets

Bij de bookmakers worden heel wat voorspellingen geplaats op de wedstrijd Ajax – Ludogorets. De hoogste quoteringen kunnen geboekt worden bij een zege van de Bulgaarse bezoekers. Mocht het team van doelman Padt winnen, dan kunnen voetbalgokkers tot 10.00 keer het speelbedrag scoren.

Zijn de Ajacieden en Ludogorets even sterk in Amsterdam? In het 1×2 spelsysteem lopen de pre-odds bij een gelijkspel op tot maximaal 6.00 keer het speelbedrag. Bij een gelijkspel zijn de Ajacieden alsnog zeker van deelname aan de groepsfase van de Europa League.

Dan de pre-odds bij een zege van Ajax. De bookmakers wijzen de Ajacieden aan als favoriet bij de return in de Amsterdam Arena en de pre-odds lopen dan ook niet hoger op dan maximaal 1.25 keer de inleg.

Datum en tijdstip Ajax – Ludogorets

De return Ajax Amsterdam – PFK Ludogorets staat gepland op donderdag 31 augustus. Het duel in de Johan Cruijff Arena begint om 20:00 uur. Voetbalgokkers kunnen totdat tijdstip wedden bij de Nederlandse bookmakers voor de hoogste pre-odds. Tijdens de wedstrijd Wedden? Scoor ook de beste live betting deals via Wedden op Voetbal.nl.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.