Home Hoe vaak scoort Jong Oranje in EK duel Portugal – Nederland?

Hoe vaak scoort Jong Oranje in EK duel Portugal – Nederland?

Jong Oranje speelt onder begeleiding van bondscoach Erwin van de Looi aanstaande zaterdag op het EK – 21 tegen Portugal. Dit duel moet drie punten opleveren om eerste of tweede te kunnen worden in Groep A van het toernooi. Portugal is één van de favorieten in de poule en dus verwacht bondscoach Van de Looi geen gemakkelijke wedstrijd. Hoe vaak scoort Jong Oranje in EK duel Portugal – Nederland? Speel mee bij online gokwebsite via Wedden op Voetbal

Statistieken Portugal – Nederland

Nederland speelt in Groep A van het EK-21 tegen België, Portugal en Georgië. De eerste wedstrijd voor Jong Oranje was tegen de Belgen. Het elftal van bondscoach Van de Looi bleek even sterk te zijn dan die van onze zuiderburen. In de Georgische stad Tbilisi werd het een 0-0 puntendeling tussen de lage buurlanden. In dit duel kregen Ryan Gravenberch en Quinten Timber beiden al een gele kaart van de scheidsrechter en moeten tegen Portugal dus al op hun tellen gaan letten.

Het Portugese elftal onder de 21 speelde haar eerste duel op dit Europese toernooi in Georgië en Roemenië tegen gastland Georgië. Het Portugese talenteam werd verslagen met 2-0 door het Georgische team. De ploeg van bondscoach Rui Jorge staat met lege handen op de vierde plaats in de poule. Tomas Araujo kreeg een rode kaart. De verdediger mag zaterdag niet in actie komen tegen Jong Oranje.

Bondscoach Portugal: “Spel van Nederland lijkt op die van ons”

Rui Jorge de bondscoach van Portugal heeft de volgende verwachtingen van de ontmoeting met Nederland. “Het Nederlands elftal heeft een gevaarlijke tegenaanval, maar het lijkt op onze speelstijl gebaseerd op veiligheid met de bal, creativiteit en intelligentie in het spel”, zegt de bondscoach van het Portugese voetbalelftal -21.

Bondscoach Nederland: “Wedstrijd Portugal wordt pittig”

Bondscoach Erwin van de Looi van Jong Oranje voorspelt het volgende van de tweede wedstrijd in de poule: “Portugal is een topland. Dat wordt een pittige, uitdagende wedstrijd, maar wel een mooie affiche”, zegt de oefenmeester van Jong Oranje.

Head 2 Head

De jonge elftallen van Portugal en Nederland speelden de kwalificaties het EK-21 2021 ook tegen elkaar. In eigen land wist Jong Oranje met 4-2 te winnen van de Portugezen. In Portimão waren de Portugezen met 2-1 te sterk voor Nederland. Beide landenteams overleefden de poulefase. Nederland werd zelfs eerste.

Sterhouders – topscoorder

De opstelling van bondscoach Van de Looi bestaat onder andere uit Ajax-speler Brain Brobbey waar als aanvaller van Jong Oranje veel van wordt verwacht. Ook Ryan Gravenberch behoort tot de sterkhouders. De middenvelder van Bayern München speelde dit seizoen 24 wedstrijden voor de Duitse topploeg en werd er ook landskampioen mee. Zowel Jong Oranje als Jong Portugal hebben nog niet gescoord op dit EK en zijn nog niet te vinden op het topscoorderslijst van het toernooi.

Quoteringen Portugal – Nederland

Het EK-21 trekt veel voetbalgokkers aan. Dit komt vooral omdat Jong Oranje tot de favorieten van het toernooi horen en dus wordt er veel verwacht van onze jonge voetbaltalenten. De bookmakers schalen de quoteringen bij winst van Portugal op maximaal 2.75 keer het wedbedrag in. Als het Portugese elftal wint staat er een mooie bookmakers beloning tegenover.

Bij een gelijkspel worden de quoteringen nog iets hoger ingeschaald. Bij een correcte voorspelling op een puntendeling wordt er tot 3.20 keer het speelbedrag uitbetaald door de bookies op Wedden op Voetbal.

Voetbalgokkers die op een overwinning van Oranje spelen, kunnen in het 1×2 spelsysteem tot maximaal 2.60 het wedbedrag terugkrijgen van de Nederlandse wedkantoren.\

Datum en tijd Portugal – Nederland

Wil je een voorspelling doen in de pre-fase van de wedstrijd? Doe dit dan voor zaterdag 24 juni om 18:00 uur. Dan begint de wedstrijd in het Mikheil Meskhi Stadion te Tbilisi en gaat Jong Oranje de strijd aan met de Portugezen voor de eerste driepunter van het EK-21. Welk team gaat ze pakken? Vergelijk de bookmakers op Wedden op Voetbal en speel mee!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.