Home Herstelt AZ Alkmaar zich tegen Fortuna Sittard?

Herstelt AZ Alkmaar zich tegen Fortuna Sittard?

Na het gelijkspel spel tegen Heracles Almelo treedt AZ Alkmaar dit weekend weer in eigen AFAS Stadion aan tegen Fortuna Sittard. De Alkmaarders hopen op een driepunter tegen de Limburgse formatie om de verloren punten tegen Heracles snel te vergeten. Herstelt AZ Alkmaar zich tegen Fortuna Sittard? Vul de voorspellingen in via Wedden op Voetbal!

Pascal Jansen: “Wedstrijd Fortuna is een uitdaging om beter te spelen”

AZ Alkmaar trainer Pascal Jansen hoopt dat de wedstrijd tegen Heracles snel vergeten wordt met een zege op Fortuna. “We moeten gewoon beter zijn dan de vorige wedstrijd, dat is voor ons de uitdaging als we zondag tegen Fortuna Sittard gaan spelen. We kunnen ook in die wedstijd weer heel veel kanten uit”, zegt trainer Jansen.

Danny Buijs: “Elftal opstellen dat kans maakt op winst bij AZ”

Ook Fortuna Sittard trainer Danny Buijs is er klaar voor om naar Alkmaar te reizen met zijn team. “Het is nu de kunst om zondag het elftal op te stellen dat de grootste kans heeft om te winnen van AZ. Het wordt een hele uitdaging om tegen deze goede tegenstander een resultaat te halen”, aldus trainer Buijs.

Head 2 Head

In de Eredivisie speelden AZ Alkmaar en Fortuna Sittard op 16 april dit jaar voor de laatste keer tegen elkaar. Toen werd de wedstrijd in Sittard gespeeld en wonnen de Alkmaarders er met 0-3. Vorig seizoen wist AZ ook in eigen huis te winnen van Fortuna. In het AFAS Stadion werd het 3-1 voor de ploeg van trainer Jansen.

De laatste keer dat Fortuna won in Alkmaar was op 17 maart 2001. Op die dag werd het 0-2 in Alkmaar. Eerder dat seizoen speelde de Alkmaarders uit bij Fortuna en werd er ook al geen overwinning geboekt. Het werd toen 1-1 in Sittard.

Voorspellingen AZ Alkmaar – Fortuna Sittard

Bij de Nederlandse bookmakers op Wedden op Voetbal zijn de pre-odds bij dit duel tussen AZ en Fortuna het hoogst ingeschaald bij een zege van de Limburgse ploeg. In het 1×2 spelsysteem lopen de quoteringen bij winst van Fortuna op tot maximaal 9.00 keer het de inleg.

Bij een puntendeling in de kaasstad van ons land staan de pre-odds op maximaal 4.75 keer de inleg ingedeeld. Een hoge beloning van de bookmakers die er gescoord kan worden bij een puntendeling in het AFAS Stadion.

Wint AZ Alkmaar aanstaande zondag weer voor eigen publiek? Een overwinning van de Alkmaarse formatie kan tot 1.36 keer het speelbedrag opleveren als er wordt ingezet in het 1×2 spelsysteem van de bookmakers. Op een andere manier wedden op AZ Alkmaar – Fortuna Sittard? Bezoek de bookmakers op Wedden op Voetbal en ontdek welke mogelijkheden er zijn om een voorspelling te plaatsen op heel veel Eredivisie duels.

Datum en tijdstip AZ Alkmaar – Fortuna Sittard

Wedden op Voetbal biedt de mogelijkheid om veilig en verantwoord te kunnen wedden op de grootste sport van de wereld: voetbal! Bij de legale en betrouwbare bookmakers zijn heel veel opties om een wedstrijd te voorspellen. Neem de voorwaarden van het door jou gekozen bookmakerskantoor goed door en win bij AZ – Fortuna.

Wedden op AZ – Fortuna kan totdat de wedstrijd op zondag 1 oktober om 16:45 uur in het AFAS Stadion te Alkmaar wordt afgetrapt. Welke ploeg pakt in speelronde zeven van de competitie de volle buit mee? Vergelijk de bookmakers op Wedden op Voetbal.nl zorgvuldig. Haal het maximale uit een weddenschap en vul je voorspellingen op het goede moment in. Net te laat met een voorspelling plaatsen en is de wedstrijd al begonnen, dan kan er ook live gewed worden op AZ – Fortuna. Meer over live wedden op odds in de pre-fase is snel gevonden via Wedden op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.