Home Heerlijk potje zondagavond voetbal: PSV Eindhoven – FC Twente

Heerlijk potje zondagavond voetbal: PSV Eindhoven – FC Twente

De 26e speelronde in de Nederlandse Eredivisie wordt afgesloten met een heerlijk zondagavond potje. We hebben het dan natuurlijk over de kraker tussen PSV Eindhoven en FC Twente. Kan PSV ook na dit duel haar ongeslagen status behouden of slaat het sterk spelende FC Twente toe in Eindhoven? Voorspel, vergelijk en speel mee door in te zetten via de bookmakerspagina van Wedden op Voetbal.nl! 

Peter Bosz (trainer PSV Eindhoven): “Twente is geen obstakel, maar een uitdaging”

“Wij hebben voor niemand angst. Dat is de slechtste raadgever. Met angst ga je dingen over jezelf afroepen. Onze kracht is onze manier van spelen, daar kan iedereen zich aan vasthouden. We hebben een goede ploeg en goede spelers die vertrouwen in elkaar hebben. Daarom is FC Twente geen obstakel, maar een uitdaging. Zeker na de wedstrijd van woensdag tegen Dortmund. Dat was een teleurstelling, maar bezorgde ons ook trots dat we in de tweede helft zo goed partij wisten te bieden. Dat nemen we mee naar dit duel tegen Twente.”

Joseph Oosting (trainer FC Twente): “Hopelijk verloopt dit duel anders dan in Enschede”

“We weten dat het lastig wordt, maar we hebben ambities. We willen ons meten met de top van Nederland en dan is deze wedstrijd een heel mooi moment en een uitdaging om te kijken hoe goed we zijn. In die thuiswedstrijd tegen PSV begonnen we niet goed en in de fase dat we meer grip kregen moesten we met tien man verder. Hopelijk verloopt de wedstrijd dit keer anders en in ons voordeel.”

Head to Head

PSV heeft in de Head to Head statistieken wel een duidelijke voorsprong op FC Twente. Van de laatste vijf onderlinge ontmoetingen gingen er drie naar de Eindhovenaren. Daarmee is PSV overduidelijk favoriet als er zondagavond begonnen wordt aan deze wedstrijd uit speelronde 26 van dit Eredivisie seizoen.

De laatste nederlaag van PSV tegen Twente vond op 3 september 2022 plaats in Enschede. Het werd toen 2-1. Voor een overwinning van Twente in het Philips Stadion moeten we nog verder terug. Dit was in 2012. Twente haalde toen wel direct flink uit. Eindstand toen: 2-6 voor Twente. Of er dit keer ook acht goals gaan vallen is de vraag, maar in voetbal is alles mogelijk!

Odds PSV Eindhoven – FC Twente

De online bookmakers zetten de quoteringen ook voor dit Eredivisie duel weer op scherp! De maximale odds die via het 1X2 spelsysteem te verdienen zijn staan achter een Twentse zege. Slagen de Tukkers erin om in Eindhoven met drie punten van het veld te lopen dan zorgt dat voor bonussen tot 7,50 keer het inlegbedrag.

Wint PSV ook deze thuiswedstrijd in het Philips Stadion en herpakt het zich daarmee van de nederlaag bij Dortmund? Dan bewijst de ploeg de Nederlandse Voetbalgokkers die online op PSV hebben ingezet aan mooie avond. Zij ontvangen als ze in de pre-wedstrijd via het 1×2 spelsysteem speelden een maximale winstbonus van x1,44 keer het ingelegde speelbedrag.

Komt er zondagavond in Eindhoven geen winnaar? Dan delen beide ploegen dus de punten. Van delen is voor de voetbalpunters die hierop gokte geen sprake. Zij krijgen de volle buit met een maximale bookmakersbonus oplopend tot maximaal 5,30 de hoogte van het geldbedrag dat werd ingezet via het gekozen wedkantoor.

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – FC Twente

De Eredivisie topper PSV – FC Twente wordt in Eindhoven gespeeld op zondag 17 maart. De aftrap is om 20:00 uur in het Philips Stadion, de vaste plek voor de thuiswedstrijden van PSV. Meespelen? Vergelijk dan snel alle actuele odds en match specials voor deze kraker tussen de koploper en de nummer drie van de hoogste Nederlandse voetbalklasse!

Speel veilig via betrouwbare bookmakers door te kiezen voor één van de aanbieders op Gokken op Voetbal.nl. Hier weet je zeker dat ze legaal opereren en dat er altijd wordt uitbetaald als je een winnende weddenschap hebt gescoord!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.