Home Gokken op een doelpuntenmaker

Gokken op een doelpuntenmaker

Bij wedden op voetbal kan je ook inzetten en wedden op een doelpuntenmaker. Wedden op een doelpuntenmaker (anytime goalscorer) is zo simpel als het klinkt – zolang de speler waarop je hebt ingezet ten minste één doelpunt scoort, win je. Doelpunten die in een verlenging van een knock-outwedstrijd worden gescoord, tellen niet mee. En penalty shoot-outs evenmin. Als u een reservespeler kiest en die valt niet in, wordt uw inzet geretourneerd. Maar als hij zelfs slechts een paar seconden speeltijd krijgt, is de weddenschap gewoon geldig. Houd er ten slotte altijd rekening mee dat uw bookmaker enigszins heeft nagedacht. Als een speler 30.0 of meer is om te scoren, is er meestal een zeer goede reden.

Laag inzetten, hoog rendement

Elke gokker houdt stiekem van het idee van lage investering en hoog rendement – vooral als dit betekent dat je niet hoeft te voetbalwedden op meerdere events. Het voorspellen van doelpuntenmakers is perfect voor gokkers die met een laag risico een grote winstkans willen hebben. Deze vorm van wedden op voetbal leent zich ook voor het speculeren op individuele groei van spelers. Talenten die jij al een tijdje in de gaten hebt, zijn wellicht nog niet opgemerkt door de mainstream voetbalwedders. Naast het heerlijke gevoel dat jij net iets eerder gezien had dat er een nieuw toptalent zit aan te komen, kan dit tot leuke winsten leiden. Te denken valt ook aan aanvallers die het bij een topclub net niet gered hebben, maar vervolgens bij een subtopper aan de lopende band gaan scoren. Wie herinnert zich Michael Mols niet? Is Sam Lammers, die het dit jaar bij Heerenveen mag proberen, zo’n speler?

De waarschijnlijke kandidaten beoordelen

Het is belangrijk om de kandidaten van beide teams te kennen. Daar zitten meestal de spelers bij die normaal gesproken de directe vrije trappen nemen als die binnen de schietafstand worden toegekend, en ook de mogelijke penaltynemers. Neem verder de tijd om de middenvelders en verdedigers te herkennen die het meest waarschijnlijk bij corners of vrije trappen voor het doel komen. Dit zijn vaak de krenten in de pap van het gokken op doelpuntenmakers. Let daarbij goed op de opstelling. Een voorbeeld is Joel Veltman die in zijn beginjaren regelmatig scoorde voor Ajax. Maar sinds hij de verdediging vormt met Davinson Sanchez en Mathijs de Ligt, is hij degene die achter moet blijven als de betere koppers bij corners mee naar voren mogen. Het hangt er dus vanaf met wie een speler de defensie vormt of hij al dan niet vaak voor de goal verschijnt.

Variaties op het wedden op Anytime Goalscorer

Er zijn elke wedstrijd tal van variaties op de Anytime Goalscorer waar je op in kunt zetten. Welke speler scoort in de eerste of juist in de tweede helft. Welke speler scoort zeker twee keer? Welke speler weet een hattrick te produceren? Met name in wedstrijden tussen teams van verschillende sterkte is die laatste optie aantrekkelijk. Er worden vaak maar een paar opties gegeven waar je op in kunt zetten. Voor de voetbalweddenschap dat de linksback van VVV drie keer het net zal raken in een uitwedstrijd tegen PSV of Ajax is de markt simpelweg te klein. De bookmaker ziet er geen brood in.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.