Home Gaat Gibraltar – Nederland voetbalfeest worden voor Oranje?

Gaat Gibraltar – Nederland voetbalfeest worden voor Oranje?

Gaat Gibraltar – Nederland voetbalfeest worden voor Oranje? Dit is de enige vraag die nog openstaat nadat Nederland zich afgelopen zaterdag definitief wist te kwalificeren voor het EK in Duitsland. Gibraltar lijkt het ideale ‘slachtoffer’ voor een voetbalfeest nadat Frankrijk zaterdag met 14-0 van ze won. Voorspel Gibraltar – Nederland via Wedden op Voetbal en speel mee tegen de beste EK voetbal odds!

Ronald Koeman: “Gibraltar ideale laatste tegenstander in EK kwalificatie”

Bondscoach Ronald Koeman zal niet tevreden zijn over het spel, maar wel over de uitslagen en de plaatsing voor het EK. Om de stemming in het Oranje kamp toch positief te laten zijn is een monsterscore tegen Gibraltar gewenst. “We gaan er van de eerste tot de 97e minuut alles aan doen om zoveel mogelijk doelpunten tegen Gibraltar te scoren. Zij zijn de ideale tegenstander om met een goed gevoel naar de voorbereiding op het EK te trekken.”

Jose Ribas (bondscoach Gibraltar): “Respect voor Nederland”

“We moeten proberen om na elke wedstrijd beter te worden en in de volgende wedstrijd nog beter voor de dag te komen. We hebben groot respect voor Nederland, maar we focussen ons op het doen van ons eigen werk. Als we dat goed doen, dat ben ik tevreden en dan doet de uitslag of stand in de poule er niet toe.”

Head to Head Gibraltar – Nederland

Nederland wint altijd als het tegen Gibraltar speelt. De uitslagen verschillen echter nog weleens. Meestal zijn het hoge scores, maar in deze EK kwalificatie viel dat reuze mee. Nederland speelde op 27 maart van dit jaar in de Rotterdamse Kuip tegen Gibraltar en won met ‘slechts’ 3-0.

Memphis Depay speelde destijds nog mee en maakte de 1-0. Dat was ook de ruststand. Na de thee was het notabene verdediger Nathan Aké die de gevaarlijkste Nederlandse aanvaller werd. Hij scoorde tweemaal en bepaalde de eindstand op 3-0.

Odds Gibraltar – Nederland

Uiteraard is het 1×2 spelsysteem ook nog steeds een goede optie, vooral omdat de kans dat je wint hierbij het aller grootst is. Een weddenschap op favoriet Nederland levert daardoor tot maximaal 1,02 keer het ingelegde speelbedrag op. Niet hoog, maar bij een tientje inzet krijg je na afloop toch twee euro meer uitbetaald dat je hebt ingelegd.

Gaat Gibraltar stunten tegen het Nederlands elftal? In de pre-wedstrijd fase levert deze voorspelling bij een succesvolle afloop tot maximaal x21,00 keer het wedbedrag op bij de voetbal bookmakers in ons land.

Wint Gibraltar komende dinsdag in Faro van Nederland? Dat is dat een GIGA stunt! De online bookmakers stunten dan keihard mee en gaan torenhoge bookmakersbonussen uitbetalen. De maximale odds stijgen bij deze 1×2 voorspelling namelijk gemakkelijk naar x51,00 het ingelegde speelbedrag en dat is redelijk uniek bij een EK kwalificatieduel!

Speltype en datum

Natuurlijk is Nederland komende dinsdag favoriet. Deze wedstrijd is daardoor een uitstekende kans om via een ander speltype hoge odds te scoren.  Zo kan je kiezen voor de correcte score combinatie, waarbij je op drie uitslagen tegelijk speelt. Of je kiest voor een spelers special waarbij je vooraf aangeeft hoe vaak Weghorst, Gakpo, Xavi Simons of Donyell Malen gaan scoren. Zo kan je ook bij het spelen op de favoriet nog flinke winstbonussen binnenhalen!

Voorspel, vergelijk en zet in op Gibraltar – Nederland en zorg dat je weddenschap voor dinsdag 21 november 20:45 uur geplaatst, want dan zal in Faro de aftrap worden verricht. Dan sluiten de pre-wedstrijd deals en worden de live gokken odds geactiveerd. Live meespelen? Check dan via Wedden op Sport de beste live gokken odds!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.