Home Gebruik een spreadsheet bij het wedden

Gebruik een spreadsheet bij het wedden

De spreadsheet is een hulpmiddel om gemakkelijk overzicht te houden op je wedstrijden en verschillende accounts. Om een ​​spreadsheet te maken, moet je een Excel-document (of Google sheets) ontwerpen waarin je informatie over al je weddenschappen invoert, zowel vooraf als nadat je weddenschap is afgehandeld. Je bepaalt zelf hoe uitgebreid deze spreadsheet zou moeten zijn, maar het is aan te raden deze zo breed mogelijk in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan kopjes als:

  • sport
  • competitie
  • wedstrijd
  • datum
  • quota
  • inzet
  • opbrengst

De voordelen van een spreadsheet

Je kunt je eigen spreadsheet maken met programma’s zoals Excel maar ook op de klassieke methode, met pen en papier. Als nieuwe spreadsheet-gebruiker is het echter het gemakkelijkst via bestaande sjablonen die op internet beschikbaar zijn. Er zijn verschillende redenen om een ​​spreadsheet te gebruiken. Een van de belangrijkste redenen is dat u een overzicht krijgt van je weddenschappen en de resultaten ervan. Een andere reden waarom je een spreadsheet maakt, is om je statistieken over het gokken kunt analyseren. Zo kan een spreadsheet helpen een succesvolle gokker te worden.

  • Je kunt je exacte wedgeschiedenis bekijken en zien hoeveel +/- je gedurende een bepaalde periode gebruikt.
  • Het is een hulpmiddel bij het analyseren om je sterke en zwakke punten te begrijpen.
  • Je kunt je resultaten op een geloofwaardige manier aan anderen laten zien.

Wat is jouw kracht bij het wedden?

Een spreadsheet kan een licht werpen op statistieken waar je je niet bewust bent. Ben je beter in over/onder weddenschappen? Of haal je meer winst met het voorspellen van de correcte score? Misschien heb je het gevoel dat je beste weddenschap het Spaanse voetbal is, omdat het de competitie is waar je het meest naar kijkt en het meest van afweet. Maar het gevoel kan vaak verkeerd zijn en het is best mogelijk dat het Spaanse voetbal niet de competitie is die het meeste geld in het laatje brengt. Hetzelfde geldt voor verschillende soorten bets. Je hebt misschien het gevoel dat je op de traditionele 1X2-markt de beste bent. Maar door de spreadsheet te beoordelen, kan het blijken dat je helemaal niet de winstgevendheid heeft die u op die markt gelooft. Het kan ook het tegenovergestelde blijken te zijn, dat wil zeggen, je hebt een hoge winstgevendheid op een markt waarvan je dacht dat je er niet goed in was.

De perfecte hulp bij bankroll-management

Door je weddenschappen in een spreadsheet in te voeren, kun je ook je bankroll beheren. Zoals ervaren gokkers weten, is boekhouden een belangrijk onderdeel van bankroll-beheer. Als je actief bent bij veel verschillende bookmakers, kan het moeilijk zijn om alle verschillende bedragen die worden omgezet te volgen. Dat geldt voor de opnames of stortingen die je op de verschillende sites doet. Het kan lastig zijn om te bepalen of je winst of verlies draait. Als je echter alle goksites op een rijtje hebt, is het geen probleem om de cijfers bij te houden. Zelfs als je geen professionele speler bent, is het belangrijk om bij te houden hoeveel je speelt en hoeveel je hebt verloren of gewonnen. Het is ook leuk om van dag tot dag bij te houden wat je score is.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.