Home Gaat PSV Eindhoven winnen van RC Lens?

Gaat PSV Eindhoven winnen van RC Lens?

In de vierde speelronde van de Champions League groepsfase neemt PSV Eindhoven het op tegen RC Lens. De ploeg van trainer Peter Bosz liet twee weken geleden al zien dat het de Franse ploeg kan hebben. De heenwedstrijd in Stade Bollaert-Delelis werd een gelijkspel (1-1), maar aanstaande woensdag spelen de Eindhovenaren voor eigen publiek in het Philips Stadion. Gaat PSV Eindhoven winnen van RC Lens? Vergelijk de beste bookmakers met elkaar op Wedden op Voetbal en speel mee!

Peter Bosz: “We hebben alles in eigen hand”

PSV-trainer Peter Bosz blikt vooruit naar de wedstrijd tegen RC Lens in Eindhoven. “We moeten deze wedstrijd in Eindhoven winnen. Dat is duidelijk. We hebben gezegd dat we in Lens een resultaat moesten halen. Nou ja, we hebben een punt gepakt. Ik had er natuurlijk liever drie gehad, maar gezien de winst van Arsenal met 1-2 op bezoek bij Sevilla hebben we het nog steeds in eigen hand. Deze thuiswedstrijd tegen RC Lens moeten we zeker gaan winnen, anders is het klaar. Zo simpel is het”, aldus trainer Bosz.

Franck Haise: “We willen ons plaatsen voor knock-outs”

RC Lens-trainer Peter Bosz verwacht een lastige taak te moeten klaren in Eindhoven. “Er zijn nog drie wedstrijden over, we staan ​​tweede. Ik ga niet liegen, het is vleiend om RC Lens op dit niveau te zien. Dat is heel goed. We willen ons plaatsen voor de knock-outfase maar dat is geen doel op zich. De tweede helft begint nu, te beginnen met de wedstrijd bij PSV waar we weer moeten zorgen dat we met een resultaat naar Frankrijk terug te keren om onze positie in de poule minimaal vaste kunnen houden”, besluit de Franse trainer.

Head 2 Head

Het was twee weken terug de eerste ontmoeting tussen PSV en RC Lens ooit. PSV speelde op 24 oktober tegen RC Lens in Stade Bollaert-Delelis. In de eerste helft van de wedstrijd werd niet gescoord, maar na de thee wist PSV’er Johan Bakayoko tot scoren te komen. Elf minuten later kwam het schot van de Franse aanvaller Elye Wahi en dat leverde beide teams een punt op in de Franse plaats Lens.

Odds PSV Eindhoven – RC Lens

De pre-odds zijn bij het duel PSV – Lens het hoogst ingeschaald bij winst van de Franse bezoekers. De bookmakers verwachten dat de Eindhovense ploeg gaat winnen. De hoogste odds staan op 4.25 keer de inleg ingeschaald en worden uitgekeerd bij een zege van RC Lens dat nu tweede staat in Groep B van de Champions League.

In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen bij een gelijkspel op maximaal 3.90 keer het speelbedrag ingeschaald. Er staat voetbalgokkers dus een hoge beloning te wachten als PSV de cruciale punten moet delen met RC Lens.

Winnen de Eindhoven? Dan zal dat een flinke boost voor PSV in Groep B betekenen. Voetbalgokkers kunnen dan tot 1.78 keer het speelbedrag terugverwachten van de Nederlandse wedkantoren waar de voorspelling gedaan is.

Datum en tijdstip PSV – RC Lens

Wedden op de Champions League wedstrijd PSV Eindhoven – RC Lens kan tot woensdag 8 november. De wedstrijd begint 21:00 uur in het Philips Stadion te Eindhoven. Winnen de Eindhovenaren deze belangrijke wedstrijd tegen de Franse ploeg voor eigen publiek? Dan kan er flink gescoord worden bij de bookmakers. Ook bij de overige voorspellingen zijn de wedkantoren bereid hoge odds uit te keren als dat de juiste weddenschap op PSV – Lens blijkt te zijn.

Drop je voorspellingen op tijd zodat de bookmakers de weddenschappen kunnen verwerken. Live spelen op PSV – RC Lens kan natuurlijk ook. Log in bij de bookmakers als de wedstrijd begint en speel live mee voor de beste live betting deals!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.