Home Gaat Noa Lang scoren in UEFA Champions League duel PSV – Sturm Graz?

Gaat Noa Lang scoren in UEFA Champions League duel PSV – Sturm Graz?

Noa Lang ontpopt zich nu al tot één van de dragende spelers van PSV. De vleugelaanvaller scoorde de winnende goal in de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord en in Eindhoven rekenen ze komende dinsdag ook weer op de snelle, behendige aanvaller. Voorspel de uitslag van het UEFA Champions League voorronde duel PSV – Sturm Graz en scoor net als Noa Lang, maar dan door te Wedden op Voetbal

Statistieken PSV – Sturm Graz

PSV speelde afgelopen vrijdag om de Johan Cruijff Schaal en won in de Rotterdamse Kuip met 1-0 dankzij een goal van Noa Lang. PSV tankte daarmee dus flink wat vertrouwen richting de dubbele confrontatie met Sturm Graz.

De Oostenrijkse formatie moest voorafgaand aan deze speelronde ook in actie komen. Op 23 juli speelde het al voor de Oostenrijkse beker. Die wedstrijd werd overtuigend gewonnen: 2-7. In de Bundesliga draaide het al een lastig programma af met duels tegen Austria Wien en LASK Linz. Er is dus minder rust en voorbereiding geweest voor dit duel dan PSV heeft gehad.

Peter Bosz: “Ja, we zijn klaar voor Sturm Graz”

“We zijn er heel blij mee dat we de Johan Cruijff Schaal hebben gewonnen en dat die wedstrijd op vrijdag gespeeld kon worden. Nu hebben we twee volle dagen om ons voor te bereiden en uit te rusten voor Sturm Graz. Ja, we zijn klaar voor Sturm Graz. Ik zie een ploeg die hard werkt op de trainingen en ik zie dat de jongens bereid zijn om met ons mee te gaan op de weg die we willen afleggen”, vertelde Bosz. “En ik vind dat de jongens stappen hebben gemaakt in onze manier van spelen.”

Christian Ilzer: “We zullen topprestatie moeten leveren om te winnen van PSV”

“We spelen dinsdag in de derde voorronde van de UEFA Champions League tegen een absoluut topelftal. PSV is dan zonder twijfel de favoriet. Ik kijk enorm uit naar de wedstrijden tegen PSV. Wij hebben ons goed voorbereid, al hadden we niet veel tijd om ons klaar te stomen voor dit belangrijke duel. Maar goed de opdracht is ook simpel: we zullen een absolute topprestatie moeten leveren als we willen winnen van dit PSV.”

Head to Head

Dit wordt de derde onderlinge ontmoeting uit de historie van het Europese clubvoetbal. De eerste twee vonden niet zo lang geleden plaats. In het seizoen 2021 – 2023 stonden PSV en Sturm Graz namelijk tegenover elkaar in de groepsfase van de UEFA Europa League.

PSV liet daarin zien op dat moment de sterkste van de twee te zijn. In de thuiswedstrijd hield PSV de score nog redelijk beschaafd door met 2-0 te winnen, maar in Oostenrijk gingen de Brabanders helemaal los. Sturm Graz werd voor eigen publiek van het kastje naar de muur gestuurd. PSV won met de veelzeggende cijfers van 1-4!

Sterkhouders

PSV rekent dinsdag niet alleen op Lang. Ook mannen als Johan Bakayoko, Walter Benitez en Joey Veerman spelen een sleutelrol bij de club uit Noord-Brabant. Luuk de Jong is de aanvoerder van de Eindhovenaren en moet samen met Lang en Bakayoko zorgen voor de doelpunten.

Bij Sturm Graz is de Nederlander Kjell Scherpen een opvallende naam. Het is sinds het begin van dit seizoen één van doelmannen bij de Oostenrijkers. De 32-ajrige middenvelder Stefan Hierländer is de aanvoerder bij Sturm Graz. De Oostenrijker speelt al sinds 2016 bij Sturm en maakte dus ook de duels tegen PSV in 2021 en de wedstrijden tegen Feyenoord in 2022 mee.

Odds PSV – Sturm Graz

De hoogste pre-wedstrijd quoteringen worden uitbetaald als Sturm Graz erin slaagt om PSV in eigen huis te verslaan. De maximale winstbonus loopt voor Voetbalgokkers die hierop hebben gegokt dan op naar 6,00 keer de inlegwaarde.

Een gelijkspel in het Philips Stadion is slecht nieuws voor PSV, maar goed nieuws voor spelers die hun geld op een puntendeling hebben gezet. De online bookmakers die in Nederland voetbalweddenschappen mogen aanbieden op hun website betalen dan tot maximaal 4,75 keer het ingelegde speelbedrag uit.

Gaat PSV haar favorietenrol waarmaken en wint het deze heenwedstrijd in de derde voorronde van de UEFA Champions League door Sturm Graz te verslaan? De kunnen Voetbalgokkers die via Wedden op Voetbal hun voorspelling plaatsen een maximale pre-wedstrijd quotering pakken van x1,50!

Datum en tijd

De UEFA Champions League wedstrijd PSV – Sturm Graz in de derde voorronde van dit voetbaltoernooi wordt op dinsdag 8 augustus gespeeld. Plaats van handeling is het Philips Stadion te Eindhoven. De aftrap zal om 20:30 uur worden verricht. Inzetten volgens de pre-wedstrijd odds kan dan niet meer. Live gokken is nog mogelijk tot het einde van de wedstrijd. Check ook voor de live odds de Wedden op Voetbal bookmakerspagina en scoor bij PSV Eindhoven – Sturm Graz!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.