Home Gaat FC Twente of Fenerbahçe koker in voor loting groepsfase Conference League?

Gaat FC Twente of Fenerbahçe koker in voor loting groepsfase Conference League?

Gaat FC Twente of Fenerbahçe de koker in voor de loting van de groepsfase Europe Conference League? Dat zal aanstaande donderdag beslist worden in De Grolsch Veste te Enschede. De Tukkers staan voor een enorme uitdaging nadat het vorige week met 5-1 verloor in Istanbul, maar met de wedstrijd voor eigen publiek is er nog hoop bij de Tukkers. Speel mee via Wedden op Voetbal en scoor bij de betrouwbaarste bookmakers. 

Statistieken

FC Twente verloor vorige week de heenwedstrijd bij Fenerbahçe. Het werd 5-1 in Istanboel voor Fenerbahçe en daarmee staan de Tukkers er niet goed voor als donderdag de terugwedstrijd begint in de Grolsch Veste. Mocht FC Twente er toe in staat zijn te winnen met meer dan vier doelpunten verschil, dan maakt de ploeg in Enschede nog een kans om door te stoten naar de groepsfase van de Europe Conference League.

Op 1 september wordt in het Zwitserse Nyon de loting van de groepsfase gehouden. Gaat FC Twente de koker in of zien we het Turkse Fenerbahçe terug in de poulefase?

Joseph Oosting: “We gaan er gewoon voor”

FC Twente-trainer Joseph Oosting laat zich niet uit het veld slaan nu de Tukkers op achterstand staan. “We gaan er gewoon voor, ondanks dat dit een heel lelijke uitslag is voor ons. We gaan er nog steeds alles aan doen om het recht te zetten, maar het zal wel lastig worden.”

Ismael Kartal: “Op beste manier voorbereiden op FC Twente”

Ook Fenerbahçe-trainer Ismael Kartal juicht nog niet te vroeg nu er in Enschede nog gespeeld moet worden. “Komende donderdag spelen we weer tegen FC Twente. We willen ons op de beste manier voorbereiden op die wedstrijd en in Enschede ervoor zorgen dat we deze ronde ook echt doorkomen.”

Head 2 Head

De wedstrijd in Istanbul was niet de eerste keer dat FC Twente het opnam tegen Fenerbahçe. In de Europa League speelden de Tukkers in 2009 ook tegen de Turkse club. In de groepsfase van het toernooi speelden de teams tegen elkaar. In Enschede werd het 0-1 voor Fenerbahçe nadat FC Twente uit al had gewonnen met 1-2.

Spelers

FC Twente heeft de meeste spelers ter beschikking als Fenerbahçe op bezoek komt. Alleen verdediger Gijs Smal verblijft in de lappenmand.

Fenerbahçe heeft met Jayden Oosterwolde een Nederlandse verdediger in dienst. De in Zwolle geboren Oosterwolde wist vorige week ook te scoren tegen FC Twente. Bij Fenerbahçe speelt sinds dit seizoen Dusan Tadic. De ex-Ajax kwam ook nog tot scoren tegen het voor hem bekende FC Twente.

Voorspellen FC Twente – Fenerbahçe

De quoteringen zijn bij de terugwedstrijd in Enschede het hoogst ingeschaald bij een gelijkspel. De bookmakers keren tot maximaal 3.75 keer de inleg uit als FC Twente en Fenerbahçe elkaar in evenwicht houden. Mocht dit het resultaat zijn dan, gaan de Tukkers niet naar de groepsfase van de Conference League.

Dan de quoteringen bij winst van de Turkse ploeg. Als het team van de Nederlandse verdediger Oosting wint, wordt er tot maximaal 3.00 keer de inleg uitbetaald door de Nederlandse bookmakers.

De maximale beloningen bij een zege van trainer Oosting en zijn team staan in het 1×2 spelsysteem op maximaal 2.15 keer de inleg ingedeeld. Voor FC Twente is winnen alleen niet genoeg om de koker in te gaan, maar voetbalgokkers kunnen bij dit resultaat flink scoren.

Datum en tijdstip FC Twente – Fenerbahçe

De return tussen FC Twente en het Turkse ploeg uit Istanbul staat gepland op donderdag 31 augustus om 19:00 uur in De Grolsch Veste. Gaan de Tukkers stunten in Enschede en Fenerbahçe uitschakelen richten de groepsfase van de Europa Conference League?

Laat de bookmakers weten wat jouw verwachten zijn bij dit duel via Wedden op Voetbal.nl! Scoren met het voorspellen van voetbalwedstrijden was nog nooit zo gemakkelijk!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.