Home Feyenoord treft in De Kuip aartsrivaal Ajax in de Klassieker

Feyenoord treft in De Kuip aartsrivaal Ajax in de Klassieker

Op zondag 7 april kunnen we weer uitkijken naar de tweede Klassieker van dit seizoen. Feyenoord en Ajax hebben elkaar dit seizoen al in Amsterdam ontmoet, maar het duel van komende zondag zal gespeeld worden in De Kuip. de teams strijden om drie punten en om de eer in deze 29ste speelronde van de Eredivisie. Vergelijk, zet in en win bij de beste bookmakers leuke beloningen via Wedden op Voetbal.

Arne Slot (trainer Feyenoord): “Tegen Ajax ander Feyenoord laten zien”

Feyenoord Rotterdam maakt zich op voor de wedstrijd van aanstaande zondag tegen aartsrivaal Ajax Amsterdam. Trainer Arne Slot wil een goed resultaat zien tegen de Amsterdammers. “We moeten tegen Ajax een ander Feyenoord laten zien dan we tegen Volendam hebben gedaan. Een fantastisch jaar wordt het voor ons niet, want in een fantastisch jaar wordt je kampioen. Maar het kan nog wel een goed jaar worden voor Feyenoord”, zegt trainer Slot.

John van ’t Schip (trainer Ajax): “Goed voorbereiden op duel Feyenoord”

Er gebeurde afgelopen week veel bij Ajax in Amsterdam, maar trainer John van ’t Schip wil zich blijven focussen op de wedstrijd in De Kuip tegen Feyenoord. “We zijn nu ook niet meer met randzaken bezig, maar met Feyenoord. Daar gaan we ons zo goed mogelijk op voorbereiden. Dat heeft nu prioriteit. Al het andere niet”, besluit trainer Van ‘t Schip.

Head 2 Head Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam

In de laatste vijf wedstrijden tussen Feyenoord en Ajax in De Kuip wonnen de Ajacieden drie keer. Eenmaal won Feyenoord. Eenmaal werden de punten gedeeld in Rotterdam. De laatste ontmoeting dateert op 22 januari 2023. Ruim een jaar geleden waren de teams aan elkaar gewaagd in De Kuip en deelden de punten bij een gelijkspel: 1-1. Feyenoord-speler Igor Paixão wist al snel tot scoren te komen, maar na de thee maakte Davy Klaassen de gelijkmaker in De Kuip. Begin april vorig jaar speelden de teams ook de halve finale van de KNVB beker tegen elkaar. Die wedstrijd werd door Ajax gewonnen met 1-2.

Odds Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam

Wedden in de pre-fase kan bij dit duel al mooie beloningen gaan betekenen. Bij de Nederlandse bookmakers lopen de odds bij De Klassieker torenhoge op. In de diverse speltypen die de wedkantoren aanbieden, kan met een correcte voorspelling flink gescoord worden. Een overwinning van de Rotterdamse ploeg levert tot 1.47 keer het speelbedrag op als er met succes wordt gespeeld op een zege van de Rotterdammers in het traditionele 1×2 spelsysteem.

De hoogste beloningen bij een correcte voorspelling op De Klassieker, worden  uitbetaald bij een zege van Ajax. Als de ploeg van trainer John van ’t Schip wint, kan er tot 6.22 keer het speelbedrag gescoord worden bij wedkantoren op Wedden op Voetbal. Een speelbedrag van tien euro levert dan bijna zes keer zoveel op en dat is niet mis!

Zijn de rivalen even sterk in De Kuip? Dan wordt er tot 4.81 keer het speelbedrag uitgekeerd als Feyenoord en Ajax elkaar in evenwicht weten te houden en de punten met elkaar gaan delen.

Wedden op Voetbal

Online wedden op voetbal kan op heel veel manieren. De veiligste manier is om te kiezen voor betrouwbare bookmakers die de nodige licenties hebben om in Nederland sportweddenschappen aan te bieden. Ontdek wat jouw favoriete bookmaker aanbiedt bij De Klassieker via Wedden op Voetbal. Vergelijk de diverse speelsystemen met elkaar en ontdek welk speelsysteem jou het meest kan opleveren. Ook live wedden op Feyenoord – Ajax is leuk. Lees de voorwaarden van live bettingdeals goed door bij de bookmakers en scoor de beste deals.

De weddenschappen voor de Eredivisie Klassieker Feyenoord – Ajax dienen voor zondag 7 april om 14:30 uur gedaan te zijn. Dan staan de rivalen in De Kuip te Rotterdam aan de aftrap en is alleen live wedden op Feyenoord – Ajax nog mogelijk. Ga voor de beste bookmakers en hoge pre-odds of live bettingdeals naar de bookmakerspagina van Wedden op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.