Home Feyenoord – AZ Alkmaar welke ploeg bekert door naar halve finale KNVB beker?

Feyenoord – AZ Alkmaar welke ploeg bekert door naar halve finale KNVB beker?

Op woensdag 7 februari staat de bekerwedstrijd Feyenoord – AZ Alkmaar gepland in Rotterdam-Zuid. Afgelopen weekend hadden we al een voorproefje met de Eredivisiewedstrijd in Alkmaar tussen de twee teams. De Rotterdammers wonnen, maar hadden het er niet gemakkelijk mee. Wordt het aanstaande woensdag een herhaling van de zondagmiddag wedstrijd in het AFAS Stadion, of is AZ ditmaal de winnaar? Welke ploeg bekert door naar halve finale KNVB beker? Vergelijk de odds van de bookmakers met elkaar via Wedden op Voetbal!

Arne Slot (trainer Feyenoord): “We gaan niet veel omgooien voor duel AZ”

Feyenoord-trainer Arne Slot verwacht een gelijkwaardige wedstrijd in Rotterdam-Zuid tegen AZ. “We kunnen hetzelfde AZ verwachten woensdag in De Kuip. Daarvoor ga ik ook niet veel omgooien. Wel zullen beter veldspel moeten laten zien. Of we met dezelfde spelers zullen aantreden, dat gaan we de komende dagen bekijken. Dat moeten we nog gaan zien. Het ziet er naar uit dat Bijlow er weleens langer uit kan zijn. Dat zag er niet goed uit. Hij zei dat het iets met zijn kuit. Ik ben geen dokter, maar daarvan herstel je niet in een paar dagen. Hij zal er langer uit zijn en tegen AZ dus sowieso ontbreken.”

Maarten Martens (trainer AZ): “Woensdag zullen we vol gas gaan”

AZ-trainer Maarten Martens hoopt zijn ploeg weer paraat te hebben voor aanstaande woensdag nadat thuis werd verloren van Feyenoord (0-1). “De teleurstelling overheerst. Je ziet de progressie, de jongens hebben gestreden, maar dan moet je jezelf wel belonen. We zullen woensdag dan ook vol gas gaan. We willen revanche. We weten wat we kunnen doen tegen Feyenoord, zij konden niet in hun spel komen en dat was eigenlijk onze verdienste. Maar nu willen we ook graag een resultaat boeken. Dat moeten we woensdag dan maar voor elkaar boksen.”

Head 2 Head

In het AFAS Stadion speelden Feyenoord en AZ Alkmaar afgelopen zondag nog tegen elkaar. Het betrof toen een competitieduel dat de Rotterdamse formatie won met 0-1. Mats Wieffer scoorde in de negentigste minuut van de wedstrijd. De laatste keer dat Feyenoord en AZ elkaar in het bekertoernooi troffen was in 2018. Toen was dat zelfs de finale van het toernooi. De Rotterdamse club boekte een klinkende overwinning (0-3) op de Alkmaarders en mochten de zilveren beker in eigen Kuip omhoog houden. Ook in 2016 wonnen de Rotterdammers van AZ in de KNVB beker. In dat jaar wist Feyenoord de finale te halen door AZ in de halve finale met 3-1 uit te schakelen.

Odds Feyenoord – AZ Alkmaar

De odds zijn niet aan te slepen bij de kwartfinales van de KNVB bekerwedstrijden. Wedden op Voetbal zocht de hoge quoteringen bij de kwartfinale tussen Feyenoord en AZ voor je op. De bookmakers keren de hoogste beloningen uit bij winst van de Alkmaarders. Als AZ wint, dan wordt er tot maximaal 6.07 keer het speelbedrag uitgekeerd.

Bij een gelijkspel in de Rotterdamse Kuip, is de wedstrijd nog niet gestreden, maar staan de odds op maximaal 4.53 keer het speelbedrag hoog ingedeeld voor elke voetbalgokker die heeft ingezet op een gelijkspel in De Kuip.

Bij een zege van Feyenoord vinden we in het 1×2 spelsysteem nog altijd prima quoteringen bij dit duel. De maximale beloningen bij een overwinning van de Rotterdamse ploeg staan op 1.44 keer het speelbedrag ingedeeld. Check alle odds en deals voordat je een weddenschap plaats via Wedden op Voetbal.nl!

Datum en tijdstip Feyenoord – AZ Alkmaar

De TOTO KNVB bekerwedstrijd Feyenoord – AZ Alkmaar staat gepland op 7 februari. De kwartfinale begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in De Kuip te Rotterdam. Wedden op de bekerwedstrijd in Rotterdam-Zuid? Bezoek de Nederlandse bookmakers op Wedden op Voetbal en sla deze week je slag bij de kwartfinales van de TOTO KNVB beker!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.