Home FC Utrecht – Feyenoord Rotterdam zorgt voor hoge Eredivisie odds

FC Utrecht – Feyenoord Rotterdam zorgt voor hoge Eredivisie odds

Speelronde vier in de Nederlandse Eredivisie is er weer één om van te smullen. Landskampioen Feyenoord gaat op zondag op bezoek bij FC Utrecht. Vorig seizoen bleek de Galgenwaard een bananenschil voor de Rotterdammers. Lukt het Slot en co nu wel om te winnen in de Domstad? Voorspel FC Utrecht – Feyenoord Rotterdam en scoor de beste odds via Wedden op Voetbal!

Statistieken FC Utrecht – Feyenoord Rotterdam

In de afgelopen tien onderlinge duels won Utrecht twee keer, beide keren in eigen stadion. Drie keer eindigde Utrecht – Feyenoord in een gelijkspel. Twee keer in De Kuip, eenmaal in de Galgenwaard. Het puntverlies in de Galgenwaard leed Feyenoord afgelopen seizoen. Het duel op 8 januari van dit jaar werd afgefloten bij een 1-1 stand.

Enkele maanden later ontving Feyenoord de Domstedelingen in Rotterdam. In het eigen stadion hadden de voetballers uit de havenstad meer succes. Er werd met 3-1 gewonnen van FC Utrecht.

Michael Silberbauer (FC Utrecht): “We gaan voor een resultaat”

FC Utrecht zal weer gesteund worden door de fanatieke aanhang op de Bunnik-Side en ook de rest van het stadion zal naar verwachting straks uitverkocht zijn. En die steun kan de ploeg goed gebruiken volgens FC Utrecht trainer Michael Silberbauer: “We gaan voor een resultaat. Feyenoord zal er zondag ongetwijfeld weer staan, we gaan er vol optimisme naartoe en zullen er alles aan doen om punten te pakken.”

Arne Slot (Feyenoord): “Vol goede moed naar FC Utrecht toe”

Feyenoord trainer Arne Slot weet nog heel goed dat er na de winterstop met 1-1 gelijk werd gespeeld bij Utrecht en waarschuwt dan ook voor een nieuwe domper in de Domstad. “We hebben ons prima kunnen voorbereiden. We hebben gewerkt aan de mindere punten. Maar we zijn niet snel tevreden en willen vooral in balbezit voor de dag komen dan voor de winterstop. Daar hebben we vertrouwen in. We gaan vol goede moed naar FC Utrecht toe.”

Head to Head

Vorig seizoen pakte Feyenoord dus vier punten tegen Utrecht of beter gezegd het verloor er twee. In de Head to Head statistieken zien we dat Utrecht weer vaker voor problemen zorgt bij de Rotterdammers.

In de laatste zes jaar won Feyenoord acht keer van de Domstelingen, er werd vier keer gelijkgespeeld en FC Utrecht slaagde er twee keer in om de Rotterdammers te verslaan.

Voorspellingen FC Utrecht – Feyenoord

De hoogste pre-wedstrijd quoteringen bij deze Eredivisie wedstrijd uit speelronde vier staan achter een overwinning voor FC Utrecht. In het 1×2 spelsysteem is een Utrechtse driepunter tot maximaal 4.50 keer de inlegwaarde waard.

Gaan de drie punten mee naar Rotterdam? Dan wordt er door de online bookmakers die voetbalweddenschappen mogen aanbieden in Nederland tot een maximaal van 1,57 keer het ingelegde speelbedrag uitbetaald aan Voetbalgokkers die in de pre-wedstrijd fase hun geld hebben gezet op een winnend Feyenoord.

Als er geen winnaar komt, dan eindigt dit Eredivisieduel (alweer) onbeslist. De wedkantoren zullen dan tot uitbetaling overgaan aan iedere speler die in de pre-wedstrijd fase een gelijkspel als einduitslag voorspelde. De maximale winstbonus loopt dan op tot 4,20 keer het inlegbedrag.

Datum en tijdstip FC Utrecht – Feyenoord

De Eredivisie wedstrijd FC Utrecht – Feyenoord wordt op zondag 3 september gespeeld in stadion Galgenwaard te Utrecht. De aftrap is al om 12:15 uur en daarmee is deze competitiekraker de opening van deze speeldag. Inzetten volgens de pre-wedstrijd quoteringen kan tot vlak voor de aftrap. Houd er rekening mee dat er een verwerkingstijd zit tussen het moment van plaatsen en het accepteren van de voorspelling. Speel veilig, verantwoord en bewust door te kiezen voor de bookmakers op Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.