Home FC Utrecht al tien jaar zonder zege bij Feyenoord Rotterdam

FC Utrecht al tien jaar zonder zege bij Feyenoord Rotterdam

Feyenoord komt na de interlandbreak voor het eerst in actie tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De Domstedelingen stonden aan het begin van het seizoen onderaan maar zijn met trainer Ron Jans bezig aan een opmars. Ze staan nu achtste en doen volop mee voor de play-offs om Europees voetbal. Hierdoor zal de ploeg van Feyenoord trainer Arne Slot tot het uiterste moeten gaan om te winnen. Speel mee met Feyenoord – FC Utrecht via Wedden op Voetbal.nl door jouw voorspelling te plaatsen via de bookmakers op onze site!

Arne Slot (trainer Feyenoord): “Wedstrijd spelen waarin je weinig weggeeft”

“Het blijft FC Utrecht hé en het blijft Ron Jans. Je weet dat als ze naar Feyenoord komen, welke club ook, dat als we iets weggeven ze er gelijk bovenop zullen knallen. Utrecht zal tot op het bot gemotiveerd zijn. Dan moet je dus zelf een wedstrijd spelen waarin je weinig weggeeft en heel zuiver aan de bal bent en goed druk zet. Dan kan het onrustig worden omdat ze vechten voor hun play-offs plekje. Maar wij hebben ook alles om voor te spelen, onze positie, de Champions League, ons publiek en natuurlijk de vorm en vertrouwen die nodig zal zijn richting de bekerfinale.”

Ron Jans (trainer FC Utrecht): “Honderd procent geven om kans te maken tegen Feyenoord”

“Feyenoord maakt ook een prachtig seizoen door. Ze doen het gewoon hartstikke goed. Door het zeldzame goede seizoen van PSV valt dat misschien niet zo op, maar wij weten wat ons te wachten staat. Feyenoord staat niet voor niets in de finale van de beker. Ze willen vanaf nu in elke thuiswedstrijd goed presenteren om die tweede plaats veilig te stellen. Om daar als FC Utrecht iets tegenover te stellen zal zeer lastig worden. We zullen in ieder geval honderd procent moeten geven om kans te maken in Rotterdam.”

Head 2 Head

Feyenoord en FC Utrecht speelden hun laatste duel tegen elkaar op 20 december vorig jaar. Dit was een ontmoeting in de zestiende finale van de KNVB beker die door de Rotterdamse ploeg werd gewonnen met 2-1. De laatste competitiewedstrijd tussen beide teams vond op 3 september vorig jaar plaats in Utrecht. In De Galgenwaard versloeg Feyenoord de Domstedelingen met 1-5.

De laatste competitiewedstrijd in De Kuip dateert van 23 april vorig jaar. Toen was Feyenoord de gasten uit Utrecht te slim af en won met 3-1 van FC Utrecht. De laatste keer dat FC Utrecht kwam winnen in De Kuip was op 24 augustus 2014. Bijna tien jaar geleden wonnen de Domstedelingen met 1-2 van Feyenoord.

Odds Feyenoord – FC Utrecht

De hoogste odds van dit duel worden gehanteerd als FC Utrecht na tien jaar weer eens komt winnen van Feyenoord. De beloningen kunnen oplopen tot wel 9.17 keer het speelbedrag dat wordt ingezet op winst van de Domstedelingen.

Als het een gelijkspel wordt, dan staan er ook hoge pre-match quoteringen klaar voor Voetbalgokkers die een gokje willen wagen op deze voetbalwedstrijd. De maximale beloning bij een succesvolle weddenschap op een gelijkspel staan in het 1×2 spelsysteem op 5.81 keer het ingelegde speelbedrag.

En dan de maximale winstbonus na een driepunters van de Rotterdamse formatie. Die odds staan in het 1×2 spelsysteem op maximaal 1.29 keer de inlegwaard. Een zege van Feyenoord kan wellicht via andere speelsystemen een hogere beloning opleveren. Check daarom alle speltypen en check de meest actuele odds via de bookmakers pagina van Wedden op Voetbal!

Datum en tijdstip Feyenoord – FC Utrecht

Online Gokken op Voetbal kan iedereen en overal. Om veilig te wedden op voetbalwedstrijden is het noodzakelijk te spelen via bookmakers met geldige licenties. Op Weddenopvoetbal.nl zijn de veiligste bookmakers van Nederland te vinden en wordt spelen op Feyenoord – FC Utrecht een stuk veiliger en bewuster.

Wie wil wedden op de wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht dient dit voor zondag 31 maart om 14:30 uur te doen. Dan begint de wedstrijd in de Rotterdamse Kuip en strijden de teams om de drie punten in speelronde 27 van de Eredivisie. Vergelijk de bookmakers op Wedden op Voetbal.nl en scoor de beste odds op Eerste Paasdag bij Feyenoord – Utrecht!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.